MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ya mesaj atsam olacağı ne olur ki aaba? deneyen var mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 mesaj atsan, olacagi cevap yazmasi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Tsk. Der. Sonra da yapmadık bir nasılsın görüşmeyelim der ama muhabbet tıkanır. Ya da deli gibi sevisirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ilişki uzmanlarından tavsiyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi burc hedesine bakıp karar vermeyin, fekat bazı karakteristik ozellikleri var burc hedelerinin. hatun hakkında bilgin yoksa uzun zaman da olduysa hic bulasma. cunku cevap vermez ise daha kotu olur ki muhtemelen cevap vermeyecektir. bi de oyle berbat huyları var. agzınla kus tutsan donup bakmazlar. egoları bi hayli yuksektir akrep hatunların. o yuzden uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 eheh ayrıldım ben bundan facebook twitter falan sildim sadece. whatsapptan bloklamış anında falan. daha açmadı 2 senedir=) çok silik aslında ama o ego hakkaten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 oyle blocklama olayları varsa asla mesaj atma abi. gerek yok. sen icmeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ya kızdan bi beklentim de yok aslında sapansaçma işte anlatsam kıçınızla gülersiniz yemin ediyorum. işsizlik işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi beklentin yoksa problem nedir. ama kuyruk acın var gibi geldi. he he bosver ya takılmana bak. zaten sacma sapan olaylardan bozuluyor cogu iliski ki turk kızlarınında kezbanlıgını ekledin mi tamam. tek gecelik iyidir abi, gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yook yahu ne kuyruk acısı. olsa keşke kafam daha rahat olurdu anasını satayım. kezbanlık çok fena ya, en eğitimlisinden tut en cahiline aynı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tantuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tantuniyle mı sıçayım anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tamam abi o zaman salla gitsin. icmeye devam, bana musade yarın erken kalkmam lazm. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 lan bende marmaris büfe söyledim oturdu şimdi akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Çok ted gibisin şu an sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 şu an barney olmadığım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 arayıp sorsam mı diye kafa yorma çok zaman geçmeden biter içinde ki bu his merak etmezsin. umrunda olmaz. önüne bakarsın don juan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 2 sene geçmiş aradan. benim izmire geri dönüş olasılığım olduğu anda çıktı aslında ortaya. ne bileyim gereksiz işler zaten de, kafa yoruyor işte. en kötü şubatta yaylalar yaylalar var. o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 MrLevie said: bazen şeytan dürtüyor 2 sene geçmişse geçmiş ara kızı. sonra diyorum 2 sene lan. bi de ben ayrıldım yani kaçarcasına.80 yıl sonra gelen cevap olacak ama ulan sen ayrıldıysan üstüne o arayacak değil ya, hatanı görüp sen arayacaksın. terk edilen taraf bir de üstüne arasaydı saçma olmaz mıydı zaten terk edilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bu sefer gec gordum eslik edemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 5 sene oldu bir akrepten ayrılalı, her Yasmin Levy'de bulanır aklım. Daha hiç aramadım, aramam da, ama unutamam da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bingildak said: abi kafayı dağatacak bir meşgale bul, oyun falan oyna ne bileyim. insanın aklı çok fena şeylere gebe boş kaldığında yapmayın şu kötülüğü insanlara http://static.fjcdn.com/pictures/WoW+breakup.+OC+Want+proof+http+puu.sh+HwHc_a77a9c_3888941.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 oyyy oyyyyyyyyy çöktüm ben kardeş dağlara taşlara vuracam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 actırdınız sonunda yıllanmıs viskiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj attim gece 23:45 miydi neydi, cevap vermedi zaten ahuhzfjhdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar