Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 world of tanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Meridian 59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Final fantasy 14 online da iyi diyorlar bende düşünüyorum almayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 internetden kız düşür. daha sonra da hisleriyle oyna bırak git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 wildstar bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 tunch said: wildstar bekle ne zman cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 2013 yılına kadar hiç wow oynamamış ve şimdi sıfırdan başlamak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Oynanacak oyun yok. Kaç senedir bu forumda herkes oynayacak birşey arıyor ama malesef. Casual dostu gw2 var. eve online harici hiç bir oyun vakit harcamaya değmez gibi geliyor bana. Gerçi bunada yeni başlayınca 2 ay oturup iş gibi okuyup çalışıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 kız arkadaşını umursamamaya başlayacaksan hiçbir oyuna başlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 hiçbirine başlanmaz şu vakitte, hepsi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 wow güzel bence. şimdi başlasan yeni expansion'a 90 yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 hiç birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Koskoca ultima varken neyin arayışına giriyorsunuz siz çözemiyorum ki ben.Gidin nostaji yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yıl ikibinonüç ultimayla nostalji bile yapılmaz anca arkeoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 MMO lar tirt bu aralar hicbisiye baslanmaz. Gecende bende heveslendim ondan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ff 14 arr pve seviyorsan uzun süre oyalayacak kaliteli mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 MMO's? So 2008..... CS: GO, dota2, indieler. Popülarite, herkesin oynadığı herkesin diline doladığı birşey olmasıysa konu o zaman mobalar çoktan mmoların tahtına çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Düz mmo sarmıyor artık kimseyi. Content yetiştiremiyorlar. Sandbox da herkesin harcı değil. world of tanks, war thunder felan oynamadım ama bu ilgimi çekti biraz. Nasıldır bilmiyorum fakat ilk izlenim güzel göründü. Takılacak birşeyler arayan varsa göz atabilir. Steam içerisinde var (steam hesabınız ile oynayabiliyorsunuz) Star Conflict http://www.youtube.com/watch?v=k9r2gtCdEb8&feature=youtu.be şuda bir pvp videosu. Öyle seçmece birşeyler aramadım. Forumlarından ilk gördüğümü linkliyorum (bende şimdi izliyorum) http://www.youtube.com/watch?v=YCQyINox9AQ&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar