Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lichdom

reampage

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
O system requirementsla biraz zor sene 2014de.

Blizzard 30 senedir aynısını yapıyor, bir öğrenemedi diğerleri şu optimizasyonun aslında ne kadar önemli olduğunu.

Hesap makinasında diablo3 oynanırken sen debut titleına 8 gb ram req koy, sonra BLÖZZÖRDÖN ÖSMÖNÖ SÖTÖYÖR HÖP.
Sosyal ağlarda paylaş

agir olmus arcane.

eq2 nin grafikleri cok iyiydi zamaninda , wow karikatur vs deniyordu ama eskimiyor oyunun grafikleri sanatsal bakmak gerek az birazda. gir bak simdi eq2 ye camur gibi geliyor :(

illa sli uber duper ise yaramayan uber ucuk grafik show olmasi gerekmiyor grafigin kisiye hitap etmesi icin. ha sana etmiyordur orasi ayri. :D

tam kararinda oyunun turune gore sunulmak isteneni veriyor blizz grafikleri. oynanabilirligide en ustte tutuyor daha ne :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eskimiyor farklı bir şey. WoW çıktığında bile grafiksel anlamda bir devrim falan değildi. Ben şu an bile katlanamıyorum o da başka bir durum. Zaten grafikten kısayım herkes oynasın düşüncesiyle yapıyor adamlar. Arcane'in ilk postu haksız sayılmaz. Bunu starcraft 2'yi pre orderlayan, D3'ü ilk gün alan biri olarak söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

e düşük gereksinimligrafik yaptğı gercek d3 öle mesela, bütün grafik texture'a dayanıyo ama blizz gibi texture artisti olan firma yok, ha dandikmi dandik aslında, polisgon sayısı 2008 ooyunu gibi.

öbür tarafta sc2nın max hali hala cok makineyi kasar hemde hakederek kasar
Sosyal ağlarda paylaş

art olayında süperler ona diyecek birşey yok. yeni diablo'nun art stilini eleştiririm en fazla :) wow felaket kötü optimizasyondu. çok fazla örneği verilebilir, en barizini yazayım. ilk mass pvp girişiminde sistem çöktü. mass derken de 40v40 mıydı neydi komik bir sayı. starcraft desen grafiklerini beğendiğim bir oyundur ama ünite yüklerken bile ıkınmaya başlar. en ağır sıçtıkları odur herhalde. en son heart of the swarm çıktığında oynamıştım hala aynı spastik kasılmalar vardı.

geniş konfigürasyon spektrumunda çalışacak grafik seviyesinde oyun yapınca iyi optimizasyon yapıyor olmuyorsun. biri bana vursun, öbürü blizzort ilçe başkanlığı yapsın bu gerçek değişmiyor. :)

Kanuni said:
tam kararinda oyunun turune gore sunulmak isteneni veriyor blizz grafikleri. oynanabilirligide en ustte tutuyor daha ne :)

öyleydi. uzun süredir herşeyi world of warcraft'a benzetiyorlar. diablo'dan birşeyler al, wow'a koy, sırıtmaz. oynanabilirlik de yine zamanla aptala oynatabilirliğe döndü.

lichdom bana ilginç gözüktü. böyle derail olacağını bilsem ağzımı açmazdım. :/
Sosyal ağlarda paylaş

ya iste orada kisisel begeni one cikiyor.

yani nasil orneklesem, 3d final fantasy animasyon filmimi, yoksa 2d cizgi filmmi.

tarzlari farkli oldugu icin kiyaslanamaz gibi geliyor.

fotografmi yoksa ayni yerin cesitli ressamlar tarafindan cizilmis halimi.

oldumu ornekler emin olamadim :D
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış hatırlıyor olabilirim ama, japonlar hem seri olarak kolay çizilecek, buna rağmen mimik ve jestleri en iyi şekilde verecek çizim tarzını geliştirdiler, o kocaman gözler bunun yüzünden misal,

wow da bilizartda benzer bir iş yaptı, ve aslında başarılılar tarz olarak ama warcraftan beri ben o tasarımları sevmiyorum ortalığa yayılması hoşuma gitmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...