Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camilerde VIP dönemi


Remus

Öne çıkan mesajlar

blackhavvk said:

normalde sarımsak yiyenin bile camiye gelmemesi söylenmiştir.camiye temiz gelmek gerek


Hangi ülkede yaşıyorsun :) Camiye gidenlerin %50 si pis pis tipler. Şimdi linkini bulamayacağım bir araştırmada, Camilerde envayi çeşit hastalık bulmuşlardı. Sonra sürekli temizleyelim felan olmuştu millet, sonra baktılar zor iş ya kim uğraşıcak moduna girdiler.

Bencilliğin sınırlarını zorlayıp, namaz kılarak cennete gideceklerini sanan bir toplumuz. (Genel yazdım)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi inan çok zor bir şey cami de ibadet etmek.bakıyorsun yanlış davranan var uyaramıyorsun.adam allahın evine gelip kibir tasliyor yada tepki veriyor.sessizce gidip böyle böyle diyorsun ama azarlıyor.ya benden iyimi bileceksin tepkisi yada işine bak tepkisi.

abi ne yazıkki öyle ama inş daha da güzelleşir.bazen gül suyu ile temizliyorlar görsen o secdeye yatınca mis gibi kokuyor taki bi tane amcanın corabının kokusu gelene kadar hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda 3 kere falan gitmiştim camiye, arkadaşımın babası yatağımdan kolumu tutarak kaldırıp bayram namazına götürmüştü nasıl bir aşksa adamınki, yemin ediyorum her seferinde kusasım gelmişti o iğrenç bayık koku hele secdede o ağır ayak kokuları pis pis insanlar falan allahım rezalet ben gelicem mis gibi duşumu alıcam tertemiz çorap ayakkabı giyip camiye gidicem sonra adamın hayatında çamaşır makinesi görmemiş çorabıyla bastığı yere kafamı koyucam. yok ya başlarım öyle ibadete.

neyseki zamanla inanç meseleleri daha yerli yerine oturdu kafamdan da uğraşmıyorum böyle şeylerle sfsdsf neyse allah kabul etsin sizin ibadetlerinizi =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben aylar yıllar sonra bir cumaya gittim geçenlerde, grup baskınlığıyla.

Camide namaz kıldığınız 7 tip:

1) Hacıyatmaz: Tekbirden selam verene kadar sallanan, torsosuyla çeşitli figürler çizmeye çalışan adam. En yaygın tip, her namazda kesin bir tane var demicem her namazda kesin bir 20-30 tane görürsünüz. Yok adam ayakta sabit duramıyor anladım da oturunca bile sallanıyor herif.

2) Çorapsız amca: Evinde rahatça sıcacık suyuyla abdest almak yerine MOAR SEVAP kafasıyla caminin avlusunda 3 saatte abdest almayı yeğleyip, 90 yaşındaki tek probleminin ayaklarını üşütmek olacağını düşünerek çoraplarını giymeyen amca. Genç versiyonları da sıkça görülür. Hutbe sırasında parmak aralarıyla oynamaya bayılır.

3) Kız Babası: Kızını dövmeyen dizini döver idiomunu hayat felsefesi olarak belirleyen bu abi, 7 yaşındaki kızına türban taktırmakla yetinmez, cumaları camiye getirir. Safı çekiştirirken, namazda konuşan çocuğuna sus pus yaparken kendi namazını da heba eder, ama vakurdur.

4) Convenience Store Çalışanı: Çalıştıkları marketten/dükkandan/neyse'den sigara molası için bile çıkarken karşıdaki kuaförde çalışan Merve'ye görünebilme umuduyla kıyafetlerini değiştirip patrondan azar yemeyi göze alan bu adamlar; camiye gelirken haftalardır yıkanmamış, kendilerinin bile insan içine onların içinde çıkmaya çekindikleri store kıyafetleriyle gelirler.

5) Camiden Su İçen Adam: Günümüzde her caminin interioruna bir damacana konulur özellikle yaz aylarında. Su çok pahalı ve çok zor bulunan birşey olduğu için camiye girişteki o sebilin önü kuyruk olur, hoca anons yapana kadar sünnet için saf oluşmaz, insanlar birbirlerine sürtmeden ilerleyemez. Çünkü camiden içmek sevaptır, I suppose?

6) Cami Seyyarı: Caminin hemen dışında, yaz aylarında kavun karpuz kış aylarında patates soğandan oluşan seçkin ürün kataloğuyla her cuma istisnasız yer alır. Ürün yelpazesini promote eden edalarını tam farz sırasında uygulayarak cemaatin bilinçaltına girebilme en belirgin pazarlama taktikleri arasındadır.

7) Ve tabi ki Grumpy Old Man: Camiye gelirken çocukları bazen zorla bazen yandaki bakkaldan hepsine şeker almak suretiyle getiren, sonra içerde onları küfür ederken duyunca teker teker dışarı kovalayan adam. En ön safta oturup imam geçmeye çalışırken yandan geç işareti yapan amca. Tek kişinin zor sığdığı sütun arkası safa 3 kişiyi itekleye itekleye monte ederek en azından zihninde ekstra sevap alan eski fişek. Evet onların ta kendileri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
ahahaha cami çok iyiymiş. çok afedersiniz alevi atayisi kökenli olduğumdan fişleyebilirsiniz sadece cenaze namazlarında sağa sola çevirdim kafamı, onu da panikle yanlış yanlış yaptım hep.

yalnız torinin her yerde dine sövüp cumaya girmesi gözlerden kaçmadı...

çemberin tam üstündesin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...