Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

omuz sakatlığı ?

Sir.Enis

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
prodigy said:

benim de gecen mayis sonu snowboard yaparken cikti kolum, basta hic bi sorun yoktu spora basladim (p90), 1 ay sonra uyurken cikti sonra 3-4 defa daha sacma sapan yerlerde cikti hic kolumu zorlamadigim. simdi 1.5 aydir manyak gibi kayiyorum en ufak bisey yok. 2 kere doktora gittim turkiye'de fizik tedavi dediler kanada'da doktor direk ameliyat dedi. biraz arastirdim ameliyat sonrasi bazen komplikasyon olabiliyomus, hareket kaybi vs. gibi ne yapmayi onerirsiniz?

nerende ne olduğunu tam söyle cevaplayım ben kolum kırıldı diye araştırdım epey
Sosyal ağlarda paylaş

ya bildigin sag omzum cikti, arada kafasina gore cikiyodu ama sezon acildigindan beri hayvanlar gibi kayiyorum daha bi sikinti yasamadim, en az bi 20-25 gunum vardir. Gunluk hayatta baya bi problem yasiyorum ama, yatarken kalkerken gerinirken fln tam kullanamiyorum kolumu o da sirt boyun agrisi yapiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kol çıkmadan önce "bak ben ileride çıkabilirim ona göre" tarzı işaretler veriyor mu?

arada hareket ederken garip hissettiriyor sinir yada kas sıkışıyormuş gibi çat çut sesleri zaten eksik olmuyor.ha bir de bazen kol daha fazla açılmayacakmış gibi oluyor,sınıra gelmiş gibi daha sonra tık diye birden normal alabileceği pozisyona geçiyor
Sosyal ağlarda paylaş

doktora gittim, hem kanada'da hem turkiye'de. Turkiye'de soyle kaldir indir vs ne kadar acabiliyorum napiyorum bakti benlik bisey yok fizik tedavi dedi, Kanada'li abi elini bile surmedi, direk ameliyat ol sen baska turlu kurtarmaz dedi 270 dolar kitledi, neyse. Abi cikmadan once oyle bi sinyal olayi olmuyo alakasiz yerlerde, bi de tam cikmiyo galiba cunku boyle 10 saniye bi aciyo oluyo ondan sonra duzeliyo. Isin garibi aci omzum da diil, tam triceps le biceps in birlestigi yer :/ ondan cozemiyorum tam noluyo . o agriyan yeri de 1.5 sene once bi havada takla atip agaca vurmustum. Simdilik dedigim gibi snowboard yaparken cikmiyo ondan mutluyum, gunluk hayatta bi sekilde idare ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

ya kol çıkmadan önce "bak ben ileride çıkabilirim ona göre" tarzı işaretler veriyor mu?

arada hareket ederken garip hissettiriyor sinir yada kas sıkışıyormuş gibi çat çut sesleri zaten eksik olmuyor.ha bir de bazen kol daha fazla açılmayacakmış gibi oluyor,sınıra gelmiş gibi daha sonra tık diye birden normal alabileceği pozisyona geçiyor

Sürekli zorlarsan ya da yine uzun bir süre zorlamasan dahi daha önce çıkmış olan kol zaten bir gün elbet çıkmaya devam ediyor. Çok çıktığı takdirde kaç defa daha çıktığına bakmadan ameliyat bir de direkt önüne geçemiyorsan. Atıyor kol kendi olduğu yerden bazen durup dururken bile, ordaki kasları güçlendirip bolca egzersiz yapman gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
öğrenmişsin işte snowboardunda cenabetlik var kayağa başla sen adasdasisd.

eskisi gibi olmuyormu zaten yalama olmuş her dakika çıktıktan sonra ne anladım ben o omuzdan. tabiki eskisi gibi olmayacak ama çıkmayacakta. benimde kolum kırıldı 2 tane tricepsim var artık geçmişe mazi derler taktır 2 vida devam et aman dikkat et çin malı kullanmasınlar sonra içinde patlar dikkat et :D sabah haberlerde gördüm :D
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

la bebe ! git oraya bişi taktır yalama olmuş o, sonra hiç bi bok yapamayacaksın veya bir süre zorlamayınca geçiyorsa otur evinde buz pateni izle. hiç olmadı düşmeyi öğren kaç yıldır kayıyon

ahaha abi en salakca olan seyde butun gun gercektan azina sictim dagin, orman ,snowpark falan normal pistin saginda giderken powderda boardun ucu takildi direk kafa ustu girdim o ara cikti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...