Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki Yıldır Kullanmadığım Twitterım Hacklendi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese olabilir, genellikle sorun şifrenin başka bir sitede girilmesi vb. olaylardır. Ancak 2 yıldır hiç kullanmadığım, bırakın şifresini kullanıcı adını bile hatırlamadığım hesabın hecklenmesi olayı biraz değiştiriyor. Hesaptan etrafa trojan içerikli mesaj gönderilmesi apayrı bir sorun. Aman dikkat, şu sıralar pek güvenli değil twitter bilgileri her nerede tutuyorsa.
Mesaj tarihi:
Eh, ben en azından şifremi değiştirirdim.
Şifremin nasıl ele geçtiğini yardıma mesaj atarak sordum ancak pek cevap verecekler gibi gözükmüyor, çok beklerim gibi. Neyse, en azından "uzun süre sonra aramıza dönmenize sevindik!" maili attılar da haberim oldu.
Mesaj tarihi:
Benim için sorun yok zaten. Trojan yollamışsın diyen 1-2 takipçi de(ki onlarda kişi değil, site vb.)sorunsuz atlatmış olayı. Bu arada herhangi bir eklenti olayı varsa twitterda, haberim yok, hiç kurmadım. Sadece başta takip ettiğim birkaç oyun, donanım, haber site twitter hesapları falan vardı.
Mesaj tarihi:
Bilgisayardan girdiğinde ayarlar kısmında eklentilerin de ayarı olur. Sen yine de bak oraya bir. Binlerce takipçin falan olsa neyse de iki yıllık inaktif bir hesap icin o kadar uğraşmış olamazlar gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
Kontrol ettim, hesabıma ekli widget veya app yok. Bu arada twitterdan otomatik mesaj geldi; size şifre sıfırlama mesajı gönderiyoruz diye. Mesajımı okumamışlar bile.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...