bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 VPN başlığı altında yazmıştım VPN arıyorum ediyorum diye, bir tane VPN programı çektim düzgün bir şeye benziyordu neyse kurdum klasörün içinde 1 tane ne olduğu belirsiz bir dosya - exe falan filan yok. kıllandım hemen anti virüs kurdum, scan yaptım, 1 tane trojan buldum, delete dedim sonra yeniden başlatayım mı dedi, başlat dedim. windows başlayamadan mavi ekran gelip "windows bilmemneden kurtarıldı, physical dump bilmemne" falan dedi ve kaldı öyle. ondan sonra yeniden başlattım, keyboard mouse çalışmıyor başka usb girişlerine taktım tepki verdi, gün içinde avast install'unda restore point almış, oraya restore ettim. şimdi sorunsuz açıldı windows. o VPN klasörü yok ama sonuçta ben silmiştim büyük ihtimal hala mevcut sistemde. ne yapabilirim, avg kurdum şimdi bununla bir de bununla scan edeyim diye. reset atmaya korkuyorum, bir de home ofis çalışıyorum yani böyle bir sıkıntı var pc patlarsa gg'im. yedekledim iş dosyalarını harici hard disc'e. edit: yeniden baslattim sorunsuz calisti fakat mesela pc kapanirken calisan wifi adaptor windows baslayinca : usb device was not bilmemne dedi ve calismadi, cikardim baska bir slot a taktim calisti. usb portlari sapitti olan olaydan beri. bir de nasil daha cok otomatik system restore point almasini saglayabilirim, eskiden alet her gun mu ne aliyordu, simdi 1 tane almis o da anti virus setup i diye. bir sey olsa geri donecek nokta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 abi galiba sorunun ne olduğunu anladım ama neden olduğunu anlayamadım. sanırsam olay hiç virus mirus değildi. kasanın arkasında 6 tane usb girişi var. en alt 2 si hiç tepki vermiyor, çalışmıyor. üstteki 1 tanesi fonsiyonel, diğerine bir şey taktığın anda mavi ekran geliyor "windows was saved bla bla physical memory dumbed: 100%" diyor. onun üzerindeki 2 usb slot hala çalışıyor. yani 6 tanesinden 3 ü çalışıyor, 2 si iptal, bir tanesine bir şey taktın mı windows açılmıyor, açıksa da çöküyor. ne sebep olmuş olabilir buna? daha düne kadar böyle bir şey yoktu. şimdi o sorunlu olanlara bir şey tahmiyorum, hiçbir sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bu arada tavsiye bende, orada ucretsiz VPN istiyorum dedin diye cevap yazmamistim, sakin ola is bilgisayarina rastgele bir VPN takma abi, ne yapiyorsun? Ucretsiz VPN yok. Tunnelbear, Security Kiss gibi ayda 500MB verenler var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Hangi VPN kullandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 benim usblerden biri de takar takmaz çökertiyordu bilgisayarı. slotu anakarttan dişlerimle sökerek çıkardım hala çalışıyor arkadaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 eyvallah gerge, bilgisizim vpn vs konularında baya. valla adını hatırlamıyorum. peki bu usb portların bu şekilde ölmesine ne sebep olabilir? neden durup dururken 1 gün önce çalışan usb porta ertesi gün keyboard u taktığında windows çalışmaz hale gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 MOTHERBOARD FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar