aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 webde yas olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Webde abi nasihati da olmaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 webde insan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 abi ben alçak gönüllülük yapacak aşamayı çoktan geçtim artık. yaşla alakası yok. şu dediğimi yaşa bağlaman bile bişeylerin göstergesi. daha lostun 4. sezonuna yeni başlıyorum heyecanlıyım oyalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 şimdi spoiler verirsiniz o yüzden bakmıyorum topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Dworgian said: Webde abi nasihati da olmaz o zaman duz nasihat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 E sonunu sagir sultan bile bilio spo okusan nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 aquila said: Dworgian said: Webde abi nasihati da olmaz o zaman duz nasihat olur. Mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://farm9.staticflickr.com/8402/8694886981_b9b7b7a36d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ben maldanım siz hepiniz. akşam hepinize laflar hazırlıcam. ona göre yüklenin mala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yok abi okumuyom. ibneliğine 4. sezondan spoiler vermişlerdir kesin. fede yazıdığını görünce baktım. dahada bakmam lostu bitirene kadar bu topiğe. siz yazın 2 ay sonra cvp veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 o değilde sawyer çok baba adam ya dizinin başından beri hiç bozmadı şerefsiz kendini okumuyorum topiği salak olmayın diye ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 "roket adam" said: ahahahaha çok iyi topic taso topiği gibi aksjdgajkşsdgşaiasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 çok ayıp bişey sizin bu yaptığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ayıp değil abi bildiğin aptallar. hani 5-6 senedir forumdayım sulu götürüp susuz getirdiğim bir sürü topik var kendime ait bugün keyfim yerinde uğraşmak istedim. aptal olmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 dur lan kesin şimdi biri lostun sonunu yazacak bakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 herif bildiğin mal'a bağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://forum.paticik.com/thumbnails/3a7/aa2/5e5/1f1/1ff/415/8fc/27a/4ce/c1f/e7_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 yazmıyonuz demi lostun sonunu aptalda olmuyosunuz aferin güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bi deney yapıyorum aldırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Sonunda katil kara bulut çıkıyo, onu da mı duymadın?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 GUYS, GUYS LISTEN I WAS TROLLING NO, FOR REAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 O kadar patetik trollemissin ki cilki cikmis, bugun yarin zaa nasi trolledim hepiniz de dustunuz ama lanet olsun size umrumda degilsiniz ve ben coolum temali bi mesaj gelir muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 abi ben patide şimdiye kadar hiç bir başlıkta kimseyi trollemedim. gerçekten.böyle genel bi paranoya var bırakın artık. ha anti troll kalkanlarım açıktır hep anında çeviririm o ayrı. sen okuyosun adam sağlam trollemiş diyosun. başkası okuyo yazık lan adamı nasıl sinirlendirmişler diye algılıyo. e ben.biliyorum yazarken nasıl yazdığımı. şu satış size saçma gelebilir ama değil. duymamışsınızdır başka bu tip satış diycem ama imkanı yok duymamanızın. bilmiyosanız örnek veriyorum. bill gatesin içtiği su mesela. çok daha benzer bir örnek veriyim. berlin duvarı yıkıldığında insanlar duvar parçalarını sakladılar. daha sonra bazıları bu parçaları satmak istedi ve güzel fiyatlardan sattılar. alanlar niye alıyor tarihi bir olaya tanıklık etmiş bir nesne bu. bakınca eline alınca daha yakın hissediyor o olaya. tarihte kalmış bi olayın gerçekliğini daha iyi kavrıyor. yani saçma yada troll denilebilecek bişey yok şu başlıkta. defelarca benzeri olmuş bi satış. bunu bilmeme ihtimali olduğunu zannetmiyorum şu topiği trollmüş gibi algılayanların. esas mesele paticik linç kültürü. bi topiğin ilk 5-6 msjı neyse sonra gelenlerde topluluğa ait hissedebilmek için mi bilmiyorum ona göre oluyor. aptal olmayın salak olmayın derken bunu söylüyorum. boşverin bi üst msj da ne yazdığını kendi fikrinizi yazın. o adam cahil duymamış bu tip bi satış belli. sen biliyosun ama saçma bişey olmadığını niye bi üstteki msj doğrultusunsa yorum yapma ihtiyacı duyuyosun. lostun sonunu yazmayın bak tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar