Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve online : Rubicon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında detaylı bakınca o kadar da kötü değil gibi. tmcde var detayların birazı.

interceptorlara interdiction nullification gereksiz olmuş bence. eafler bufflanacakmış. marauderları zaten duymuşsunuzdur. ben blops değişikliklerini de bekliyordum ama yok onunla ilgili bi haber.

deployable structure olayı aslında fena değil gibi teoride ama görmek lazım bi nasıl işleceğini o portable cyno jammer vslerin. moon mining siphon ve space yurt olayı ilginç duruyor ama orası kesin.
Mesaj tarihi:

bende tam konuyu açacaktım ama bizden de hızlı olanlar varmış
tıpkı hababam sınıfındakı çakmak çekme yarışı yapan öğretmenler gibi biz geç kaldık

daha odiseyde sormuştum bir sahne var diye badgerler kapıya armor basıyor diye işte o sahne

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

aslında detaylı bakınca o kadar da kötü değil gibi. tmcde var detayların birazı.

interceptorlara interdiction nullification gereksiz olmuş bence. eafler bufflanacakmış. marauderları zaten duymuşsunuzdur. ben blops değişikliklerini de bekliyordum ama yok onunla ilgili bi haber.

deployable structure olayı aslında fena değil gibi teoride ama görmek lazım bi nasıl işleceğini o portable cyno jammer vslerin. moon mining siphon ve space yurt olayı ilginç duruyor ama orası kesin.

Maraduer lere ne geliyor yada gidiyor? Ben birşey duymadım :)

Skill kasıyordum maraduer için ona göre aksiyon alıyım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
inteceptor zıpkın gibi fişek gibi.bubble delip geçiyor
10 dakikada 26 j yaptım . karşıya atlayıp warp diyorsun warpta iken cloak açılıyor .kamp yapanlar artık adamı owervievde bile göremeyecek
Mesaj tarihi:
yok abi warpta cloak olamıyor.
evet ,jumptan sonra hemen diğer kapıya warp diyorum anında warpa kalkıyor cloak olarak 2 saniye belkı 3 saniye sonra cloak açılıyor
Mesaj tarihi:
ya eskiden hep şeyden şikayet ederdim, onu düzeltiyorlarmış.

gemilerin, warp speedlerinin oyuna fazla etkisi yoktu. yani ceptorsan falan farkediodu adam akıllı anca
bazen de dictorsan.

ama şimdi,çok çok farkedicekmi.

small gangler için mütiş bişi buç
Mesaj tarihi:
son 2 haftadır falan pek oynayamıyorum ama bugün baktım son değişikliklere. yine bi değişiklik gelmiş interdictorlara. warpspeed biraz azalmış ve bubble olayı değişmiş. sadece bi tane launcher takılabiliyor artık ama karşılığında 1 dakika cd kalkmış. 3 tane atabiliyor arka arkaya. sonra reload etmek gerekiyor ve reload 1 dakika sürüyor. güzek olmuş yeni hali, beğendim ben
  • Yeni Oluştur...