Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve online : Rubicon

reampage

Öne çıkan mesajlar

aslında detaylı bakınca o kadar da kötü değil gibi. tmcde var detayların birazı.

interceptorlara interdiction nullification gereksiz olmuş bence. eafler bufflanacakmış. marauderları zaten duymuşsunuzdur. ben blops değişikliklerini de bekliyordum ama yok onunla ilgili bi haber.

deployable structure olayı aslında fena değil gibi teoride ama görmek lazım bi nasıl işleceğini o portable cyno jammer vslerin. moon mining siphon ve space yurt olayı ilginç duruyor ama orası kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Aluriel said:

aslında detaylı bakınca o kadar da kötü değil gibi. tmcde var detayların birazı.

interceptorlara interdiction nullification gereksiz olmuş bence. eafler bufflanacakmış. marauderları zaten duymuşsunuzdur. ben blops değişikliklerini de bekliyordum ama yok onunla ilgili bi haber.

deployable structure olayı aslında fena değil gibi teoride ama görmek lazım bi nasıl işleceğini o portable cyno jammer vslerin. moon mining siphon ve space yurt olayı ilginç duruyor ama orası kesin.

Maraduer lere ne geliyor yada gidiyor? Ben birşey duymadım :)

Skill kasıyordum maraduer için ona göre aksiyon alıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
son 2 haftadır falan pek oynayamıyorum ama bugün baktım son değişikliklere. yine bi değişiklik gelmiş interdictorlara. warpspeed biraz azalmış ve bubble olayı değişmiş. sadece bi tane launcher takılabiliyor artık ama karşılığında 1 dakika cd kalkmış. 3 tane atabiliyor arka arkaya. sonra reload etmek gerekiyor ve reload 1 dakika sürüyor. güzek olmuş yeni hali, beğendim ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...