reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Kış expansion açıklandı http://www.eveonline.com/rubicon/ Edit: Patch notlari ve trailer eklenmistir. Patch Notes http://www.youtube.com/watch?v=XHH_MHd0c94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 güzel şeyler yazıda detayıda olsa iimiş mobile pos mu gelio? bide gerilla warfare ı nası guzellestırıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 diğer explere nazaran daha içi boş gibi göründü detayları olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 aslında detaylı bakınca o kadar da kötü değil gibi. tmcde var detayların birazı. interceptorlara interdiction nullification gereksiz olmuş bence. eafler bufflanacakmış. marauderları zaten duymuşsunuzdur. ben blops değişikliklerini de bekliyordum ama yok onunla ilgili bi haber. deployable structure olayı aslında fena değil gibi teoride ama görmek lazım bi nasıl işleceğini o portable cyno jammer vslerin. moon mining siphon ve space yurt olayı ilginç duruyor ama orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bende tam konuyu açacaktım ama bizden de hızlı olanlar varmış tıpkı hababam sınıfındakı çakmak çekme yarışı yapan öğretmenler gibi biz geç kaldık daha odiseyde sormuştum bir sahne var diye badgerler kapıya armor basıyor diye işte o sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 They shoot badgers, don't they ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yani bir video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Aluriel said: aslında detaylı bakınca o kadar da kötü değil gibi. tmcde var detayların birazı. interceptorlara interdiction nullification gereksiz olmuş bence. eafler bufflanacakmış. marauderları zaten duymuşsunuzdur. ben blops değişikliklerini de bekliyordum ama yok onunla ilgili bi haber. deployable structure olayı aslında fena değil gibi teoride ama görmek lazım bi nasıl işleceğini o portable cyno jammer vslerin. moon mining siphon ve space yurt olayı ilginç duruyor ama orası kesin. Maraduer lere ne geliyor yada gidiyor? Ben birşey duymadım :) Skill kasıyordum maraduer için ona göre aksiyon alıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 şurda var işte marauder değişiklikleri https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=3546740#post3546740 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokipone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 carrier out golem in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bastionu açtığın anda sisteme nötr girerse zçarsın çok fena. 1 dk kıpırdayamama olayı sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 test servera rubicon celdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Adam Eve de zengin Diabloda zengin ne is yapiyorsun bende katilayim sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bu miktarı 20 plex almadan görseydin :) 2015 ağustosuna kadar rahatız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 adam bonkörde büyüksün levent bashgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 inteceptor zıpkın gibi fişek gibi.bubble delip geçiyor 10 dakikada 26 j yaptım . karşıya atlayıp warp diyorsun warpta iken cloak açılıyor .kamp yapanlar artık adamı owervievde bile göremeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Interceptor cloak olabiliyor mu warp ta Rubicon ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 jump yaptıktan sonraki cloak durumundan bahsediyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 yok abi warpta cloak olamıyor. evet ,jumptan sonra hemen diğer kapıya warp diyorum anında warpa kalkıyor cloak olarak 2 saniye belkı 3 saniye sonra cloak açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ya eskiden hep şeyden şikayet ederdim, onu düzeltiyorlarmış. gemilerin, warp speedlerinin oyuna fazla etkisi yoktu. yani ceptorsan falan farkediodu adam akıllı anca bazen de dictorsan. ama şimdi,çok çok farkedicekmi. small gangler için mütiş bişi buç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 baya bi fark edecek. dictorlar ağlatacak mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 son 2 haftadır falan pek oynayamıyorum ama bugün baktım son değişikliklere. yine bi değişiklik gelmiş interdictorlara. warpspeed biraz azalmış ve bubble olayı değişmiş. sadece bi tane launcher takılabiliyor artık ama karşılığında 1 dakika cd kalkmış. 3 tane atabiliyor arka arkaya. sonra reload etmek gerekiyor ve reload 1 dakika sürüyor. güzek olmuş yeni hali, beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Dünya malı dünyada kalır Destuuurrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=F18B1SiQFVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar