applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 aquila'nın ki daha mumkun eger kız her gun bokunu eşelemiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ev var mı boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Boş ev yok harcama olarak max. 1-2k arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 o zaman kemancı falan bulcaksın abi şarap kadehinin içine atcaksın yüzüğü mekanda bitcek bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abooo teklife 2k harcanıyorsa ben evlenmiyeyim lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 mekanı bakırköy olarak seçme bir kere. ordan başlayalım. gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Şu var aslında ama harcamayın, ben evlilik teklif ediceğim zamana saklıyorum. http://i.imgur.com/twhac0M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 kakalı teklif bence akar, baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Hep şafak sezer yüzünden bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 cocugun sordugunda paticike topic actim orda yazanlardan birini yaptım evlenme teklifi olarak dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 birlikte olduğun insanın karakterine, yapısına uygun bir şey düzenli işte. en iyi sen bilirsin bunu. utangaç bir insansa 50 kişinin olduğu restoranda müzisyen getirtip dizlerinin üzerine çökme mesela. veya alçak gönüllüyse gereksiz görgüsüzlüklere girişme. gösterişi seviyorsa unutmayacağı bir şey planla sevdiği şeyleri tema alan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 sıçmalı teklif mi olur, ayı mısınız? sen en iyisi bi pavyona götür, rakı dansöz derken meyve tabağıdan sonra teklif et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Çok acımasızsınız lan. Neyse Bakırköy ya da Yeşilyurt tarafında canlı müzik yapan bi restourant ya da bar bilen var mı bari tröllemeden onu söyleyin İzmit'ten iş bitimi direkt geçeceğim için Bakırköy mecburi o 17-19 saatleri arası köprü trafiğinden sonra debriyaja basacak halim kalmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 kızı kovalayan çok sen başını mı bağlamaya çalışıyosun, bu ne acele lan cumartesi ediver ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Letsgetthesunshine said: İade gibi bi olasılık yok bayadır beklenen/istediğim ama maddi durumdan ötürü ertelenen bi olay. Yarın tanıştığımız gün o yüzden güzel olabileceğini düşünüyorum ama klasik bi şekilde yemek yerken vs. yapmak yerine biraz daha farklı olsun diye uğraşıyorum ama nasıl olur orası soru işareti işte. tanışma günleriymiş yarın o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Letsgetthesunshine said: Çok acımasızsınız lan. Neyse Bakırköy ya da Yeşilyurt tarafında canlı müzik yapan bi restourant ya da bar bilen var mı bari tröllemeden onu söyleyin İzmit'ten iş bitimi direkt geçeceğim için Bakırköy mecburi o 17-19 saatleri arası köprü trafiğinden sonra debriyaja basacak halim kalmaz çünkü. sahil yolunda mcdonalds var, teklif için birebir sdfsd. ataköy marinada nossa costa var. http://www.nossacosta.com/galeri.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 oha yapan ayı varmış http://widk.com/wp-content/uploads/2013/06/McDonalds-Proposal.jpg hayvan herif bide tabuk burgerle yapmış kodumunun fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bende edecemde avrat bulmak gerek ama önce asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://www.surprizperisi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 adın emreyse emrenmek ister misin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 benimde yaş geldi ya 19 olduk anasını satim birini bulmak lazım evde kalıcaz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Sen niye buluyon onlar seni bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 şu deniz kenarında olan dürbünlere götür ve o bakarken sana geleceğini göstercem de yüzüğü dürbünün önüne tut bi arkadaşım öle yapcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 oda bildiğin obliviondan çalmış ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 FromTheHell said: adın emreyse emrenmek ister misin de Ahahahahahahahahahaha kahkaha attim gece gece.kahkahalar b os evimin duvarlarinda yankilandi ve yalnizligimi tekrar hatirlatti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar