senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Alip satip kar etcem diye alinir tabi lafim yok ta, legonun guzelligi acip oynayip bisiler yapmakta bana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 senko said: tssot said: goldbären said: Valla tek tek fiyat soran oluyor da napayım bedava mı vereyim, biz de esnafız... Ben en az sattığım fiyata geri alacağım almak istesem. Öyle üçe beşe katlama meraklısı değilim yani. Dışarı gidip almadığın sürece vadesi geçmiş setler hep zor geliyor bize. walla geçenlerde bu yıl (2017) bana 960 TL ye gelen iki seti 1.575 TL ye verdim. Doğru seti doğru zamanda aldığın mühletce legoda zarar etmezsin Sizler alip açmadan kutulu jelatinli saklayip mi satiyorsunuz Hocam 2. el de olabiliyor sıfırda olabiliyor, ticari amacım yok ki. Bu tamamı ile istediğim bir seti alabilmek için elden çıkarmaya razı olduğun set ile alakalı. Zamanında doğru zamanda doğru seti almışındır ve şuan set deli para ediyordur gibi ..... Örneğin; ideas lardan fishing old store çok şahane bir set, 2017 de çıkmasına rağmen yıl sonunda güç bela buldum ben. Bu seti seneye yani 2019 da "minimum" aldığın fiyatın 2 katı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Selam, Bunlar toz pislik içindedir bu tembelin masasının üstünde :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 paraya kıysam bi taj mahal alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 en verimsiz setlerden biri. çok parçan olacak ama aynı cam çerçeveden x18 yaparken görürüm seni, paranla rezil olmak gibi bişey taj mahal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 goldbären said: en verimsiz setlerden biri. çok parçan olacak ama aynı cam çerçeveden x18 yaparken görürüm seni, paranla rezil olmak gibi bişey taj mahal. Kesinlikle katılıyorum. 10 numara 5 yıldız tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 paramecium said: Selam, Bunlar toz pislik içindedir bu tembelin masasının üstünde :P Saygılar. Gold bu arkadaşlar sana neden kötü referans oluyor yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 deneyim, gold hepimize lego sattı... + taj mahal nın lego modeli tam bir ezan okuyan saat olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 toz pislik diyor ama kapış kapış alıyorlardı setleri ailece gelmişlerdi. 1-başka nerede bulacaksın 2-toz alma parasını içinden düşüyoruz satarken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 3- masayi evi filan da belese temizletmis oluyorum. u unutmussun abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Selam, Adam tok satıcı ötesi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 kuslar cok cicismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Sarayım abla? yurtdışındasın galiba oralarda daha kolay ve ucuz bulursun, bricklink'te ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 goldbären said: 42053 volvo kepçişko bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Taj Mahal tespit 👍 Parça olarak çeşitlilik sunan setler çok daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 budur her hal, https://www.youtube.com/watch?v=JLbRfTM8U9s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 goldbären said: Sarayım abla? yurtdışındasın galiba oralarda daha kolay ve ucuz bulursun, bricklink'te ara. Banada 8110: Mercedes-Benz Unimog U 400 ve 10226: Sopwith Camel sarsana. Fakat fiyat olarak fazla sarma pardon sarsma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Abi şu topikle çocukluğum aklıma geldi, şöyle bir legolara, k'nexlere daldım çıktım. Bir ara ekonomi ayırıp tekrar yakınlaşacağım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 bir zamanlar ne setlerim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 E kendin satmissin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 akirafes said: bir zamanlar ne setlerim vardı oha lan adam harbi kıymetli setlerden satmış. Hocam naptın sen böbrek ameliyatın filan mı vardı :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 bir legocu bu kadar dağınık olabilir mi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 bu akirafestekilerin hepsini paramecium ilik gibi emikledi beyler, gizli saklı lego milyoneri adam, bilinsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 banker para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Selam, Yok öle bişi! Kefen parası için sağda solda birkaç setim var, o kadar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar