tssot Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 paramecium said: Selam, Yok öle bişi! Kefen parası için sağda solda birkaç setim var, o kadar. Saygılar. Paranın ve imanın kimde olduğu bilinmez ile legonun ve kolleksiyonun kimde olduğu bilinmez hele kefen parası hiç girmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 evet, lego dan kefen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Selam, https://goo.gl/sxNnT7 goldbären bulaştırdı beni de. Şimdi durmaya duramıyorsun, bırakmaya bırakamıyorsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 arada bir yeni mal geldi sariyim mi abi diye de yaklasiyor mu hunharca ?? saygilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 paramecium said: Selam, https://goo.gl/sxNnT7 goldbären bulaştırdı beni de. Şimdi durmaya duramıyorsun, bırakmaya bırakamıyorsun. Saygılar. 282 match dedi sayfayı kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 tinder da matchleseniz bu kadar olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Selam, Birkaç defa set aldım ondan sanırım. Hakkını yemeyelim; hiçbir zaman değerini almayı kovalamadı. Gözü gönlü tok satıcı (tu) 20 tanesi Duplo onun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 282 legoyu nereye koyuyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Selam, Sorun o, koyamıyorsun bir yerden sonra. City ve diğer ufaklar tıkış pıkış. Yaklaşık 18-19 set kutusunda duruyor daha. Sergileyebilmek bir şekilde çözülüyor da tozdan falan korumak deli ediyor. Hele uçak ve helikopter bir dolaba da sığmıyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Claiborne said: 282 legoyu nereye koyuyosunuz ya birbirine geciriyoruz ole buyuk birsey oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 paramecium said: Selam, https://goo.gl/sxNnT7 goldbären bulaştırdı beni de. Şimdi durmaya duramıyorsun, bırakmaya bırakamıyorsun. Saygılar. oha amk adam resmen lego dükkanı açmış lan. Bırakın sergilemek için müze yada depo lazım birader sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Beyefendi çirkinleşmeyelim lütfen!!1 ben pazar alanına da koyayım bunu belki gören olur buraya bakan yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 goldbären said: Beyefendi çirkinleşmeyelim lütfen!!1 ben pazar alanına da koyayım bunu belki gören olur buraya bakan yoktur. Gold sana bir şey demedim abi, paramecium un brickset.com setteki set envanterine dedim. Allah var Türkiyede öyle adamlar varki nerede ise her set var. 2 si ultra manyak bir tanesi manyaklığa doğru gidiyor envanter konusunda. (Hayvan gibi envanter yapıp hatta her setten 2 şer adet alan biliyorum ya :) Adama diyorum abi amacın ne, birini sergiliyorum diğerini saklıyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 anladım geyiğine yazdım ben de. bu forumun dili böyle. paramız olsa biz de bir sakla bir yap alırız, bir de legolar için 6+2 ev tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Selam, Yer şart :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 goldbären said: bu akirafestekilerin hepsini paramecium ilik gibi emikledi beyler, gizli saklı lego milyoneri adam, bilinsin... Ahahah hatırlyorum. Yeğeni ile gelmişti bana. Yeğeni dönüşte Arabada Legolardan yer kalmamıştı sığmadılar. Kapıyı kapatırken Legolar düşüyordu arabadan hala hatırlarım. Ha zaten sanayici kendisi süper zengin orası malum. Robot köpeğimi bile aldı giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 ahahahah pazarcı paramecium : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 akirafes said: goldbären said: bu akirafestekilerin hepsini paramecium ilik gibi emikledi beyler, gizli saklı lego milyoneri adam, bilinsin... Ahahah hatırlyorum. Yeğeni ile gelmişti bana. Yeğeni dönüşte Arabada Legolardan yer kalmamıştı sığmadılar. Kapıyı kapatırken Legolar düşüyordu arabadan hala hatırlarım. Ha zaten sanayici kendisi süper zengin orası malum. Robot köpeğimi bile aldı giderken. Desene düşenin dostu olmuyor. Allahtan lego ile yırtmışın hocam. Ya lego olmasaydı .... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 goldbären said: ahahahah pazarcı paramecium : P walla hocam lego kadar hacimli hem birinci el hemde 2.el piyasası olan bir hobi yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 funeral set türkiye'de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 hayirdir birine mi hediye gondereceksin..temsili at kafasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Biyik said: funeral set türkiye'de var mı? custom set bunlar ya millet yapıp kendi kutuluyor. comic sans basar mı lego abi kutuya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 lego çökmüyor mu bunların boğazlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 niye çöksün? adam orjinal lego parçaları ile custom set yapıyor, scheme satıyorlar parçaları bricklinkten toparlayıp yapıyorsun istersen. lan bir de anlattım. legonun amacı bu zaten. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar