BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Oo yeni bir derbi doğuyor, anlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 @aktiftablet crit olma sebebi adamların Nur Çebi'ye ithafen bu şekilde konuşması. Yani sonuçta Ahmet Nur Çebi'nin eziklikle ilgili olan saçma konuşmasına kontra bu şekilde olurdu anca. Gerçi Kasımpaşalı ağzı orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Çebi de etmemesi gereken laf etmiş, doğru. Ama Kulübün Yönetim kurulu olarak basın kamuoyu bildirisi yayınlıyorsun, kırk kere üzerinden geçilen, 40 kere düşünülen bir metin. Soru sorulunca mikrofona konuşmak değil yani bu. Bayağı bi seviyesizleşmişler bence. Bence esas crit şu, verilmesi gereken cevap verilmiş : said: ... Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve camiası, bugünkü spor ortamının adabına uymayan ve yakışmayan açıklamaların muhatabı olmaz ve o seviyeye inmez. Kamuoyuna saygılarımızla sunarız, Beşiktaş JK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 arcane said: DarKRideR said: Ahmet Nur Çebi, spor yöneticiliğinde bugüne kadar sergilediği nezaket ve örnek davranışlarla Türk Spor Kamuoyu ve camiamız tarafından daima takdir görmüştür. ahaha adama battlestar galactica derler. çebi en seviyesizlerde top3'e girer diyecektim ama çetin bir yarış var, top5 diyelim sdf. seviyesiz değil de tam bir ishal ağızlı başgan mobese bile görse konuşuyor ya, bu adam evinde tek başınayken bile röportaj veriyor olabilir. sırf bunun konuşmaları yüzünden ne olaylar döndü kulüpte, ne transferler yattı, ne atılımlar yapılamadı asdfasd Şu Ronaldinho olayını 6 aydır dillendiren, her fırsatta açan da Çebi'ydi. En son Ronaldinho tarafı "la bi sus oğlum, gelmeyiz daha konuşursan" vs. diyince sustu da arada bir attırıyor ronaldinho diye halen dayanamayıp asdfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 said: MESUT HOŞCAN: "Tarık Çamdal'la görüşmeleri için sadece Beşiktaş'a izin verdik. Anlaşma sağlanması halinde Tarık'ı Beşiktaş'a vereceğiz." New Mehmet Topuz Reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ahaha http://www.youtube.com/watch?v=ErJWsmVZoVg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 oha çok iyimiş lan sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Güvendiğim bir BJK muhabiri tanıdığın dediğine göre hem Veysel ile hem de kulübü ile anlaşmışız. (Sarı olan) Lakin kulübün resmen açıklamasını bekleyin diyor. Tarık ile ilgili duyduğu da kendisinin GS ile anlaştığı, kulübün ise BJK ile pazarlık yaptığı yönünde ki yeni Mehmet Topuz vakası oldu bile çoktan diyor. Tahminen alamayacağız. Bir de söylenti ama Eneramo ile yollar ayrılacak, yerine bir yabancı oyuncu ile görüşülüyor ama adı kesinlikle verilmiyor dedi. Söylenti olduğunun üstünü çizerek söyledi. Şu Tarık iyi olurdu, ben beğeniyorum. Veysel, Serdar'ın daha hızlısı başka bir avantajı yok. Serdar varken lüks, ama sağ bekte ondan kat kat daha iyidir bana kalırsa. Serdar'ı da orta saha rotasyonuna mı alacaklar tekrar acaba, hem sağ bek hem de orta olur gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Hem Veysel hem Serdar önlibero orijinli sağ bekler. İkisi de durumu kurtaracak, vasatın altına düşmeyecek adamlar fakat bence yerleri büyük takımlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Tarık olayında futbolcu ve Galatasaray haklı. Kulüp yine gereksiz yaygara koparıyor. Kasım 31 itibarı ile istediği kulüple görüşme yapabilir Tarık. Biz de kulüple görüşmüşüz 300-500 bin euro atalım diye ama milyonlu değerler söz konusu edilince direk Tarık ile görüşmüşüz. Çok istemiyorum Tarık'ı açıkçası. İshak bana göre daha iyi bir oyuncu, tek handikapı çinçinli olması eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sözleşmenin bitmesine 6 ay kala neyin ağlaması bu anlamadım. Önümüzde ki sene için her türlü anlaşma hakkı var herhangi bir takımın. Sen 6 ay için bedava gitmesin diye hem pazarlık yap deli para iste. Sonra gel burada oyuncumuzu ayartıyor diye ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 serjuhan said: Tarık olayında futbolcu ve Galatasaray haklı. Kulüp yine gereksiz yaygara koparıyor. Kasım 31 itibarı ile istediği kulüple görüşme yapabilir Tarık. Biz de kulüple görüşmüşüz 300-500 bin euro atalım diye ama milyonlu değerler söz konusu edilince direk Tarık ile görüşmüşüz. Çok istemiyorum Tarık'ı açıkçası. İshak bana göre daha iyi bir oyuncu, tek handikapı çinçinli olması eheh. 31 Aralık mı? 31 Kasım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=526&kisiId=1432130 31 Mayıs 2014 diyor bitiş için. Yani 31 Kasım itibarı ile görüşmekte serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Tarık'dan beklenti büyük de, zaten back-up bek olarak alınıyor joker, Mancini üzerine eğilirse güzel bir oyuncu yaratır, altyapı eğitimi sağlam elemanın. Yabancı sınırına veya sakatlık durumuna göre hem Eboue hem Alex Telles'i(Muhtemelen) yedekleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yeni sırt reklamı BEKO. 3+2 yıllık için 16m dolara anlaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Motta'nın ceza iki maça indirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3qfy0iEqJBw&feature=c4-overview&list=UULJVUlpsxZcIMECVDcZaM2g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi çok iyi çok tatlı bi herif bu ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Motta, Gökhan Süzen, Muhammed falan yollanacakmış, bu Muho çok olay olmuştu patladı mı kesin şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Kiralık yollanacak. Komple değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Cons said: abi çok iyi çok tatlı bi herif bu ya ahahahah abi sırf bu şeyinden taraftar kızamıyor da adama, yedek oturtursun lafını etmez, 3 sene daha imzalıcaz ama maaşında 500bin indirime gidiyoruz dersin lafını yapmaz, sahaya koyarsın cıkar golunu atar falan. 20 yıl burda yaşayıp 1 kelime türkçe konusamayan adamlardan sonra türk halkı ortalaması üzerinde türkçe konusuyor bir de adam sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 aynen ya, ben de bir gitsin artık diyorum sonra adamı görüyorum yumuşuyorum asdfsd Türk statüsünde oynayabilse keşke, bırakana kadar ölüsü bile bizde kalsın istiyorum asdfasd Bir de şimdi yine izledim de berberin epilasyonlu yanakları beni yine resmen hipnoz etti asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 said: Cihangir Kahraman, "biletli gittim" dediği maça kaçak girdiği suçlamasıyla 1 yıl stattan men cezası aldı. Her maç zamanı karakolda imza atması istendi. Bunu yapmayınca 2 bin TL ceza yazıldı. O cezaya protestosu işte böyle oldu Beşiktaş (BJK) taraftarı işadamı Cihangir Kahraman, bir yanlış anlaşılma sonucu maçlara girmeme cezası alınca ilginç bir protesto yaptı. Kahraman(37), biletli gitmesine rağmen, yanlış anlamayla maça kaçak girmeye çalıştığı iddiasıyla ceza aldı. Kahraman'a 1 yıl maçlara girmeme cezası verildi. Maç saatlerinde karakola giderek sahaya girmediğini kanıtlaması için imza atması gerekiyordu. Ancak, Kahraman bu kurala uymadı. Maç saatlerinde karakola gitmediği için kendisine 2 bin TL ceza kesildi. Kahraman, "haksız" yere verilen bu cezayı protesto etmek için 2 bin TL'yi 15 bin adet madeni para olarak ödedi. Para yaklaşık 45 kilo ağırlığına ulaştı. Kahraman, 1 Eylül'de arkadaşlarıyla birlikte önceden biletini aldıkları BJKGaziantep maçını izlemek için Atatürk Olimpiyat Stadı'na gitti. En dıştaki güvenlik noktasında oluşan kargaşadan dolayı önce içeri giremediklerini belirten Kahraman olayı şöyle anlattı: "Bilet göstermemize rağmen bir müdür 'Alın bunları' dedi. 4 arkadaş gözaltına alındık. Maça giremeyeceğimizi anlayınca biletlerimizi başka taraftarlara verdik. Karakolda suçu kabul etmedik. Ancak men cazası verildi. Birkaç kez karakola gidip imza atmadım. İmza atmazsam para cezası kesileceği söylenmedi. 2 bin lira ceza geldi. Ben de protesto için cezayı bozuk madeni para olarak getirdim. Çünkü bu yasaya göre maça giden herkes suç işliyor. Merkez Bankası'na giderek 2 bin lirayı 1 kuruş, 5 kuruş ve 10 kuruş şeklinde bozdurdum. 15 bin adet madeni para. Yaklaşık 45 kilo. Adliye veznesine gelerek ödemeyi bu şekilde yaptım... http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/12/27/karakola-imza-cezasini-bozuk-paralarla-odedi Abi ne hırs yapmış ya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 neler oluyor... said: Beşiktaş'taki geleceği tartışılan Manuel Fernandes, kulüp televizyonuna çarpıcı açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, Siyah-beyazlı takımda kalmak istediğini söylerken, taraftardan da özür diledi. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/100483/gelecegim-besiktasta-olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar