Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

3. olmak Beşiktaş'a bir şey kazandırmaz. Olası transferlerle bile 2 tur atlayıp gruplara katılamayız, realist olmak gerek. Bu kadar kısa sürede imkansız ki bu sene takımın ne kadar eksiği var görüyoruz. En iyi oyunumuz ile en kötüsü arasında devasa bir açıklık var. Önce o mesafeyi daraltmamız gerekiyor.

2. olursak ama işte o zaman farklı olur. Kafadan 2-3 senelik yatırım yapılır, belki 0 puanla grup sonuncusu oluruz ama direkt gelecek para ile futbol şubesi olarak seviye atlarız.

İkinci bile yapmayacaklar ama belli...

Edit: Finansal olarak bu arada 3.lük bile az geliyor bana onu ekleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

DarKRideR said:

Ayrıca bu maçta tekrarlanmayacak. Öyle maç tekrarı penaltıdan, ne bileyim hükmen galip şeyleri beklemeyin.

"Yedirmem" zihniyeti ülkenin en başından en altına kadar öyle güzel işledi ki burada da hiçbir şey olmayacak. Hem taraflardan biri padişahın takımı, zaten iteleniyor yıllardır şimdi Avrupa yolu açılmışken zarar görsün istemezler. Kasımpaşa'ya ceza bile gelmeyecek, gösterişten vermeleri gerekirse de 1 maç falan ancak belki.

Hakemlik geçmişi bile olmayan orta sınıf bir futbolcunun yandaşlık ile MHK'nın başında olduğu bir futbol dünyasından adalet beklemek zaten hatalı bir yaklaşım olur. Adam çıkıp yarım saatte hakem kural hatası yapmadı, arkasındayız diyor. TFF'nin sitesinden kural kitabını açıp, print aldıktan sonra suratına vurup, daha sonra kıvırıp bir yerlerine sokmak gerekiyor. Ama yedirmeyeceklerinden dolayı adamlarını başımız büyük derde girer...

ek olarak almeida ve motta'ya 3'er maç ceza bekliyorum ben. Belki adam ben beşiktaşlıyım dediği için bizim maçlar gene seyircisiz oynatılır. Bunları bekler duruma geldik artık. Şu ana kadar sakin sakin izliyordum maçları. Beklentin olmayınca yenmişsin yenilmişsin pek önemli değil de bir maçta bu kadarını kimse kaldıramaz. Hani ilk defa fbli ve gsli insanların aklı başında olan ve çoğunluğu da arka çıkmaya başladı.

Bunu şu yüzden diyorum. derbide sahaya girenler olunca gsli insanların çoğu oynanan oyunun farkında değilmiş gibi çarşıya sövüyordu bilip bilmeden. Bunları gezi'de gazladınız böyle oldu diye. Olayın çarşı ile alakası olmamasına rağmen...

Daha devamı gelir bunun. Fikret Orman'ın da işi zor. Şu temel bir atılsa da kurtulsak artık

Topluca iptal edin abi ligtv'leri bitti gitti. Ben artık cidden takip etmemeye karar verdim, şu son maç olabilecek en büyük şaklabanlıklar döndü o yüzden canımı sıkmaya gerek yok cidden..
Sosyal ağlarda paylaş

fikret orman lafı "GS maçında kimseye zarar gelmedi ama ceza aldık"a getirmiş ahaha.

sonuç tüpçüye bakıyor. o da maçı tekrar ettirmeyeceği için şimdiden belli diyebiliriz.

zaten ben tekrarlansın istemiyorum. önce o hakemin düdüğü elinden alınacak, net. kendine başka bir meslek bulsun. kasımpaşa'ya saha kapatma versinler. motta ve almeida'ya sadece para cezası. ama öyle bir dünya yok. o yüzden tam tersi olur yine kabak bizde patlar. :D
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

fikret orman lafı "GS maçında kimseye zarar gelmedi ama ceza aldık"a getirmiş ahaha.

sonuç tüpçüye bakıyor. o da maçı tekrar ettirmeyeceği için şimdiden belli diyebiliriz.

zaten ben tekrarlansın istemiyorum. önce o hakemin düdüğü elinden alınacak, net. kendine başka bir meslek bulsun. kasımpaşa'ya saha kapatma versinler. motta ve almeida'ya sadece para cezası. ama öyle bir dünya yok. o yüzden tam tersi olur yine kabak bizde patlar. :D

Abi kasinpasa ya niye saha kapatma versinler ki sahaya atlayan adam besiktasli degilmiymis. Hakem fail di ona katiliyorum. Motta yi bilmemde Almeida ya en fazla , para cezasi verilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle;

said:
TRANSFER | Beşiktaş, Aalen'in 23 yaşındaki orta sahası Selim Aydemir için transfer görüşmelerine başladı.

sonrasında;

Devre arası bayağı temizlik olacak gibi duruyor.

Holosko > Antalya deniyor. Samet istiyormuş, ufak çapta bir para ile yollanabilir ki yabancı kontenjanı açılacak zaten gitmesi gerek. Eskisi gibi olamayacak, beklemekten ciğerlerimiz soldu :(

Pektemek > TS ve Antep istiyor deniyor. Tahminen TS'ye gidecek. Antep'e gitmek isteyeceğini pek sanmıyorum şu kriz ortamında.

Toraman > TS, GS deniyor. GS'ye satarız ama parasını ona göre alırız. Tahminen de GS o parayı vermez. TS'ye gidebilir.

Ferdi > Sözleşme yenilememiz artk imkansız diye açıklama geldi. Devre arası 1-2 milyona göndersek kârdır ki 2'ye falan net okuturuz bir yerlere, güle güle beybe

Muhammed > Kiralık gönderilmesi düşünülüyor. Tahminen onu da bir Anadolu kulübüne yollarız.

Devre arası transfer düşünülmüyor denmişti ama o günden beri sürekli saçma sapan şeyler döndü. Artık net 3-4 transfere ihtiyacımız var, hepsinin de nokta atışı olması gerekiyor.

Cenk, Sefa, Uğur Demirok ve Ferdi'nin yerine bir alternatif bulmak şart. Ferdi alternatifini saymazsak şu üstte saydığım üçlü minimum 6-7 milyon euroya mal olur. Gönderilenlerle bir şekilde dengelemek gerek. Ferdi alternatifi pahalı olur ama Fiko hem devre arası hem de sezon sonu alternatifler var diyordu. Bakalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...