Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

ZAAAA

ilk yarıyı izleyebildim sadece gerisinde yoldaydım da belliydi dönemeyeceğimiz. Ömer girip atmış yine, iyi olmuş bir tek ona sevindim.

IY için konuşuyorum sadece;

Muhammed, Holosko, İsmail'den artık hiçbir şey beklememek gerek. Golde Franco'nun hatası vardı ufaktan ama asıl hatalı yürüyerek geri gelen Serdar'dı. Zaten IY çok saçma işler yaptı.

Frei, Atiba ve Escude dışında gerçekten istekli olan adam yoktu. İsmail istekliydi ama yetemedi. Yine de hücumda etkili sayılırdı 500 gün oynamamış olduğu göz önüne alınırsa.

Çift forvet bu takıma yaramıyor. Eneramo'dan beklentiler hiçbir şekilde alınamayacak orası da belli oldu gibi bir şey. Çok güçlü, çok sağlam adam ama futbolcuları güreştirmiyoruz. Ömer nasıl oynadı bilmiyorum ama artık Eneramo'dan daha çok şans tanınması gerektiği görülmüştür.

Birde züğürt teselli on yapalım;

-En azından kendi evimizde yenilmedik.

-Gruplar başlayınca hafta da 3 maç yapacaktık, iyi oldu elendiğimiz.

dfasdfsda

yalnız ilk gün çok dalga geçtik ama ucu ucuna sadece GS çıkmayı başardı.

Ama işte garpi bir şekilde zerre üzüntü yok içimde, eğlendim hatta bayağı yazılanları görünce. Bu da kupanın ne kadar boktan bir prestije sahip olduğunu gösteriyor aslında...

ATV'nin götüne kaçmıştır o ihale şimdi en çok ona sevindim. Sırf onlar istedi diye grup koydu AKP'liler, patlasınlar şimdi grup maçlarında
Sosyal ağlarda paylaş

Bilic Açıklaması

"Bucaspor'u tebrik etmek istiyorum. Çok iyi mücadele ettiler ve hak ettiler. Biz hayal kırıklığı yaşıyoruz. Maça durgun ve rehavete kapılmış şekilde başladık. İlk 45 dakikayı çöpe attık. Yaptığımız top kayıplarından birinde buca golü attı."

"İkinci yarıda üstünlüğü yakaladık ve beraberliği elde ettik. Üstünlük golünü atacağımız bölümde Ricketts kişisel becerisiyle bir gol attı. Sonrasında beraberliği yakalayamadık. Turu geçmek istiyorduk ancak saf dışı kaldık. Lige döneceğiz ve ligde mücadele edeceğiz"

"Bazı oyuncuları dinlendirmemiz gerekiyordu. Bazıları tamamen sakat olan oyuncularımız vardı. Umarım onlar düzelecek ve Sivasspor maçında bizimle olacaklar. Ligde forma şansı bulamayan oyunculara şans vermek istedik. Belki yeni bir takımın sahaya çıkmış olması oyuna etki etmiş olabilir. Ancak sahaya sürdüğümüz her oyuncu kendi bölgesinde oynadı. O yüzden koordinasyon eksikliği diyemeyiz. Bazı oyuncular yapmaları gerekenlerin çok altında kaldı ve kaybettik."

"Bunu konuşmak kolay ama şunu unutmamakta fayda var. Sivok ve Ersan'ın sakatlıkları var, Necip cezalıydı, Fernandes'in de sakatlığı vardı. Almeida'nın dinlenmesini istedik. Kaldı ki o pozisyonda Eneramo, Ömer ve Mustafa vardı. Bunlara baktığımızda iyi bir takım vardı sahada. Bu kadronun bu turu geçme kapasitesine sahip olduğunu düşünmüştük. Ancak beklediğimizi bulamadık"

Sosyal ağlarda paylaş

Yani gs neredeyse gidiyordu, fener , ts elendi. Bunları göre göre hala senin teknik direktörün 8 tane değişik adamla çıkıyorsa bu işi ciddiye almıyor demektir. Ne demek bazılarını dinlendirmek istedik, görende haftada 1 maçtan daha fazla oynuyorlar sanacak, dinlendirmişmiş =) Beleş diye her atladığımız oyuncu rezil çıktı, 3 sene öncesinin gs sine benziyoruz. O beleş bu beleş aman hemen alalım...
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi bir yandan da hak veriyorum. Şubat dönemi yanılmıyorsam kupa yüzünden hafta 3 maç olduğu zamanlar olacak. Üstelik bu maçlar böyle Fethiye'lere Buca'lara karşı bile değil direkt mücadele gücü yüksek üst sınıf takımlara karşı olacak.

Hedefi ŞL veya ligden Avrupa olan takımların kupaya önem vermemesi gayet normal bir şey. Arsenal'di Liverpool'du Manu'du yıllardır alt turlarda eleniyor asdfasd

Kupa zaten prestijsiz bir şey, kazanana 2 milyon euro mu ne veriliyor. yemekhane parası bile değil büyük takımlar için asdfasd

ki finale çıkarken yaptığın harcamaların karşılığını alamıyorsun bile. O yüzden TD takımı da motive etmemişse ve kendi bile umursamıyorsa takımdan da bir şey beklenmez.

Hani GS elenseydi onların da pek üzüleceğini sanmıyorum. Yine de rotasyon oyuncuları bizimkilerden daha iyi tepki verdi. Gerçi onlarda birazda formanın asıl sahipleri olup durduk yerde kaybetmiş isimler olduğundan dolayı gösteriş maçına çıktılar.

Ben BJK için konuşursam bizde Frei, İsmail ve escude dışında bu kafada olan adam olduğunu sanmıyorum. Keza Fener dün IY 2-3 gol atardı istese de koşmadılar bile

Yine de ZAAAAA

2 gün önce GS ile çok dalga geçildi. Şimdi bu takımlar ister yatmış olsun isterse mücadele de yenilmiş olsun komik sdfasdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

bizim(gs) kupada kalmamız onemli ya su devre arasının sonunda grup stage deki 4 maca(diger 2 mac lig macları arasında oluyodu yanlıs hatırlamıyosam 4 u ligin 2. yarısı baslamadan) yeni transfeleri ısındırmak icin iyi olur devre arası takımın cok buyuk oranda degisme ihtimalini dusunursek. yoksa kupadan elensek daha iyi su mac trafiginde tabi. asd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...