Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 kadınlar küfür etmez diye mi alınıyor maça sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Töre'de makro atamış heralde, ceza sahasının sağ çaprazında top ayağına gelince random kesiyor aynı noktaya.. Ayrıca Theridone said: kadınlar küfür etmez diye mi alınıyor maça sdf http://img2.mynet.com/spr/article/2012/04/11/kadikoyde-bacak-sov_640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 oha şike var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 AHAHAHHAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hahahahaha pozisyona gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Gif abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi bjk lilerin neden gene götleri kalkmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Su mac 6 gol olacak macti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi deminki pozisyonu biri gif yapsın lütfen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 arcane said: Su mac 6 gol olacak macti. hakket ya direk feneri düşnmeye başladılar ikinci yarı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 şike var maçta hakket :P maçı soğuttular bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 maç gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 aktiftablet said: abi deminki pozisyonu biri gif yapsın lütfen ya :D hangisini be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 applev0dka said: aktiftablet said: abi deminki pozisyonu biri gif yapsın lütfen ya :D hangisini be abi konyalılar birbirini düşürdü ya gole giderken : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 heee abi adam kurşun yemiş gibi yıkıldı yere çok güldüm ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 az önce gene düşürdüler. adamlar kendileriyle mücadele ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 İlk yarı çok iyiydik. O oyunla bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok ama işte o oyunun sadece Konya'ya karşı gösterilmiş olması kötü asdfsd Fener'e böyle oynayabilecek miyiz bakalım. Sanmıyorum ama yarısı bile puan çıkarmamıza yeter, 1 puan olsun bizim olsun fark daha açılmasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 DarKRideR said: gerçi her türlü logo bundan daha iyidir. Kafa yormuyorum o yüzden; http://1.bp.blogspot.com/-p_leHwEcKmI/TpAlXwE1ErI/AAAAAAAAAPY/6HdHCYTNBc0/s1600/y5cxx.jpg Sen BJK yi İnönü Stadının sahibi mi sanıyorsun. Komik. Siyah-beyazlı yönetim perşembe günü Ankara'ya çıkarma yapacak ve stadın esas sahibi Spor Genel Müdürlüğü ile üst kullanma hakkı için gerekli olan protokolü revize edecek. http://spor.gazetevatan.com/haber/stadin-tum-izinleri-persembe-aliniyor/587023/1 Haberi oku sonra yorum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kıyamam öyle koymuş ki 7 sayfa geriye gitmiş asdfasd yerde etmiş ki demek ki o zamandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Son 4 yılın en iyi başlangıcını yapmış Fener ve Beşiktaş, dört yıl önce yani 2009-2010 sezonunda da 12. hafta iki takımın 31-24 puanı varmış. O sezon da 13. haftada iki takım karşılaşmış. BJK kazanarak farkı 4'e indirmiş. 28 puanlı GS'de Manisa ile berabere kalarak 29'a çıkmış. Tarih tekerrür eder belki asdfasd o maçı hatırlıyorum 3-0 kazanmıştık. Zaten unutulmaz bir maçtı, İbrahim Üzülmez'in hayatının en iyi ortalarından birine Fink mükemmel vurmuştu yaydan asdfsd Unutulur mu la http://www.youtube.com/watch?v=byhOaGJ3Wug aha bu gol, ibo'nun pazara yolladığı da önder turacı değil mi yanlış görmüyorum asfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 erdal cömert lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 inönü'yü özledim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 At topu FINK'e O siralar pes'te eintracht frankfurt la oynuyodum, 3-6-1 taktigiyle orta sinifta kiraldim lan. Finki de seviyodum besiktas aldi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 reampage said: erdal cömert lel he o haber ciddiye alınmaz zaten sırf yazarından dolayı da bir adım büyütürsek olayı; http://www.fanatik.com.tr/Besiktas-Haberleri-Inonu-icin-son-izin-alindi_3_Detail_33_310337.htm alınacak en son izin anıtlar kurulu'nun onayıydı. O da alınmıştı. izinlik bir durum yok, tek sorun ihale olayı oldu işte, artık net yani geç açılacak stad. Yarım sezon falan yine göçebelik yapacağız asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar