Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 anadolu'da daha iyi zenciler var hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 E yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 DarKRideR said: anadolu'da daha iyi zenciler var hacı geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 cicibeybe said: Archangel_ said: şu ferdi keşke fb ye gitse de 3 maç sonra yedek kalsa . biz kaldırdık ama adamın bi tarafını normal bu tavırlar Kim kesicek ferdiyi fenerde? kendi kendini kesicek. bjk gibi el sütünde tutulmaz fenerde. adam kendine bakmıyor, devamlılığı yok. oğuzhan 3-5 hafta daha bu performansta oynasın, takım savunması biraz daha otursun bjk da da yedek kalabilir ferdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 kendine bakmıyor dediğiniz adamda 3 tane drogba, 2 tane sow 7 tane emenikeye yetecek vücut ve kondisyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 BJK'de yedek kalması takımın sonu olur. Fernandes vazgeçilmez değil diyoruz tamam ama bu kadar da değil asdfsd Yani temel soru şu; Fernandes'i kim kesecek? Olası bir kesme durumunda BJK'de Fernandes'i kesebilecek tek adam Oğuzhan, burada diğer bir sorun ortaya çıkıyor. Oğuzhan'ın yerine kim gelecek? Zaten farklı tipte adamlar, birbirlerini de kesmelerine gerek yok ya neyse Fernandes - Oğuzhan birlikte olduğu sürece her şekilde bu ligin altını üstüne getirirler. BJK, büyükler arasında Fernandes'in gözü kapalı her hafta oynayabileceği tek takım, tabii üç büyüklerden bahsediyorum. Hatta Bursa'da da gerek yok ona Batalla-Beluschi birlikteliği bayağı iyi işlerken, 4'de. Gerçi Ferdi oraya gitse birine yol verirler zaten asdfasd Fener ve GS'de durum farklı, tabii var olan kadro şekillerinde konuşursak. Ayrıca GS için konuşursak Fernandes, Mancini ile de yapamaz ki Mancini'de onu istemez. Ferdi'nin orjini savunma önü olmasına rağmen sahada savunma yönü çok yumuşak kalıyor. Mancini'nin 3. lig takımına bile kontra oynatan yapısında ona yer pek yok. FB desen Meireless giderse ancak mantık kazanır Ferdi'nin gelmesi, Meireless'te Fener'e çok şey katıyor bana kalırsa ki gideceğini de pek sanmıyorum vs. vs. Gider de gider. Atiba - Oğuzhan - Fernandes üçlüsü çok sağlam oluyor. Hiç bozulmaz umarım diyoruz da bozulmaya da çok müsait ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ahahaha. bravo beyler. fernandes tesislerde dal taşak geziyor, sağa sola işiyor denmesine ramak kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Birde aynen kendine bakma konusunda bu ülkedeki en iyi futbolcu bile olabilir Fernandes, mental olarak oyun içindeki düşüşleri farklı olay ama bu kondisyon disiplini ile 40'ına kadar bile oynar. Gerçi 35+ gören adamların hepsi kondisyondan ziyade mental olarak üst düzey oluyorlar. Ne adamlar hiç oldu sadece gerizekalı diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 arcane'i gördükçe gözlerimin önüne Rambo Okan'ın Uche sevgisi geliyor asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 benim o kadar hastası olduğum futbolcu ilhan mansız'dı. biraz da pascal ki o tamamen duygusal. o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ilhan dönüp gelse, gol kralı olur ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 kayıyor adam şimdi, paten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 şu karabük'ü yensek iyi olacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Lua lua bize patlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 totemic said: şu karabük'ü yensek iyi olacak artık. atiba oğuzhan ve fernandes oynarsa yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Darksun said: Lua lua bize patlar =P BJK'nin bugı zaten arkaya kaçan hızlı hücumcular. Diarra'yı vs. durduramadılar İY saçma sapan goller yediler. Karabük kontra ile çok net pozisyonlar bulur bize karşı Zor maç bu yüzden, İlhan Parlak vs. de günündeyse bu konuda zaten iyi, Sivok yok, hızlı adam şart. Franco'nun oynama ihtimali var diyorlar bakalım umarım olur. En kötü kapanıp iyi top çıkarmamız gerek bizim de, 1-0 olsun bizim olsun asdfasd Ama yine bol gollü geçecek yani net , en azından ben öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 arcane said: ahahaha. bravo beyler. fernandes tesislerde dal taşak geziyor, sağa sola işiyor denmesine ramak kaldı... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Karabük maçında Escude ve Serdar kulübeye gidiyor, Escude hatta 18'e alınmayıp dinlendirilecekmiş. Tolga Atiba - Sivok - Ersan - Motta Veli Fernandes - Oğuzhan Töre - Almeida - Olcay olacak. 6. yabancı yedekte Eneramo olacak. Nispeten daha mantıklı bir kadro çıkarmış. Ersan daha hızlı bir futbolcu ama ters kademesinden tut normal kendi kademesine kadar defansif sorunlar yaşayabiliyor. Hızlı hücumculara karşı net bir şekilde hatasız oynaması gerek. Zaten artık hep hatasız oynaması gerek orayı istiyorsa da bakalım. Atiba'da bir nevi PSV'deki yerine dönüş yapıyor. Sağ bekte harika diyor izleyenlerin hepsi ve çoğu kişi asıl mevkiisi orası diyor ama bakalım, ben hiç izlemedim. Orada da bir görelim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ayrıca Bilic, BJK'deki oyuncular arasından kurulabilecek en iyi üçlü orta sahanın Veli - Fernandes - Oğuzhan'dan oluşabileceğini söylemiş. Haklı aslında, Veli'de çok az dahi olsa pasör özelliği olsaydı keşke tek eksiğimiz o bu üçlü de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 escude zaten bize şarap gibi yıllandırılıp, dinlendirilip gelmişti. içtik, bitti. artık anca geri-dönüşüme gider sfdds. biliç veli-fernandes-ozi oynatırsa uzun vadede fena tökezler gibi geliyor bana. o ortasaha akhisar'dan 3 tane yedi. bu hafta fernandes serbest oynayacak diye birşeyler okumuştum, demek ki kolpaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, gündemi değiştirecek çok çarpıcı bir açıklama yaptı; "Gökhan Töre 4-5 milyon alınabilir ama Galatasaray da ilgileniyormuş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bana çarpıcı gelmedi. celal kolot olduğu için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 gökhanı biraz pişsin diye beşiktaş'a bıraktık işte. lige alıştı seneye alırız. apramat'ın türk olanı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 opsiyon 7.5 ile bizde ama ne bileyim, 7.5 etmez Gökhan gerçi şimdi adamın yeteneği, hücuma katkısı vs. tartışılmaz ama işte ne bileyim. Var yani bir eksik, bu bireyselciliği, takım savunmasında çoğu zaman hata yapması vs... Kastırabilir miyiz, eğitebilir miyiz bilmiyorum. Ama yok ya, düşündüm de 7.5 milyon euroya da değer... Celal Kolot saçmalamış birde, opsiyon bizdeyken isterse GS 20 teklif etsin nereye alıyor... edit: Ha ibnelik olur işte, 4-5'e opsiyonu indirecekken GS ilgileniyorsa 7.5'tan 1TL indirim yapmaz Rubin, trolle geliriz o kadar asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Enaramo sahada kalır demişler yine http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/11/02/besiktasin-yildizinda-kalp-krizi-riski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar