Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Bir de yıllarca şu Toraman neden milli takımda değil diye ağladınız FT taraflı adam seçiyor diye al işte sfddsfs.. Harbi olan deliye olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Toraman futbolu bırakabilirmiş. http://spor.haberturk.com/futbol/haber/885556-futbolu-birakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Hajduk'un 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Evrard Kouassi'i istiyormuş Bilic, devre arasında olursa çok iyi olur demiş. Bir yabancı göndereceğiz demek ki, Sezer-Toraman gitti maaş bütçesi de açılacak ve bir yerli de oraya gelse nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Hajuk uk Bi forvetini cok begenmis deniyodu 1903 te sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 souldarkorn said: Toraman futbolu bırakabilirmiş. http://spor.haberturk.com/futbol/haber/885556-futbolu-birakiyor gs ye gider ya yerli lazım gs ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 DarKRideR said: Hajduk'un 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Evrard Kouassi'i istiyormuş Bilic, devre arasında olursa çok iyi olur demiş. Bir yabancı göndereceğiz demek ki, Sezer-Toraman gitti maaş bütçesi de açılacak ve bir yerli de oraya gelse nays Getircekse Modric gibi Rakitic gibi olacak bir genç getirsin ya, bilir o memleketlisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Esh said: Hajuk uk Bi forvetini cok begenmis deniyodu 1903 te sdfs bu zaten oymuş ya, baktığım yer gerizekalı çıktı rıza baba. Sol açık oyuncusuymuş, sol açığı halen orta saha olarak görmek ... http://www.transfermarkt.com.tr/tr/jean-evrard-kouassi/leistungsdaten/spieler_178322.html 7 maçta 2 gol 4 asist her şeyi geçtik ZENCİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 TÜRK YAPALIM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BWiGTEKIEAAdsir.png Hak yeme toplantısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bilic niye gitmiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 cunku bilic ADAM. Basari dilemeye gitmis. besiktasli millileri toplamis. adam gibi oynayin kazanin.demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 adamsın biliç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 demirörenle aynı karede olması çok anlamlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Araya ilk giren Fernandes oldu. Onun da boğazını sıktım. Bana, "Vurabilirsin. İstediğini yap. Ama kendine zarar verme" dedi. Yatıştım. İbrahim'e döndü ve "Sorunları hep sen çıkarıyorsun. Fuck you bitch" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 sdfdsdsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 türk spor basınına ülkemizin mizah ihtiyacını karşıladıgı için teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Baskanin babasi vefat etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bliksem said: türk spor basınına ülkemizin mizah ihtiyacını karşıladıgı için teşekkür ediyorum. direk sezerin ağzından yazmışlar yalnız yalan olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sezer Hürriyete kavgayı anlatmış. Beşiktaş'taki İbrahim Toraman - Sezer Öztürk kavgasında sözü ilk alan Sezer Öztürk aldı. Hürriyet gazetesinde yer alan haberde Sezer'in kavga anında yaşananları anlattığı sözlerine yer verildi; İbrahim bana, 'Temponu kaybetmişsin' dedi. Ben de “Kendi işine bak, kaptansan kaptanlığını bil” diye çıkıştım. Neden karşılık veriyorsun. Ben kaptanım. F.Bahçe'deki kaptanlarına da böyle mi davranıyordun' diye devam etti. Bir gün sonra tesislerde masaj yaptırıyordu. Orada da atıştık ve kadro dışı kaldığımız yumruklaşma o an başladı. İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün kavgası Beşiktaş'ı sarstı, gündemdeki sıcaklığını kaybetmedi.. Olay patladıktan sonra İbrahim Toraman cephesinden açıklamalar geldi ama Sezer Öztürk sessiz kalmıştı. Gelin, Sezer Öztürk'ün yakın çevresine kendi ağzından kavgayla ilgili anlattıklarına hep birlikte bakalım... - H.Split maçı sonrası fitil takım otobüsünde ateşlendi. Önce İbrahim ile Gökhan Süzen polemiğe girdi. Ortam elektriklendi. İbrahim, ardından da benim yanıma geldi ve “Uzun zamandır oynamadığın için maç temponu kaybetmişsin” dedi. BANA NECİP'E DAVRANDIĞIN GİBİ ASLA DAVRANAMAZSIN - 4 aydır oynamadığım için maç tempom yok. Eleştirilerini sürdüren İbrahim'e, “İşine bak, kaptansan kaptanlığını bil. Her şeye karışmak zorunda değilsin” diye çıkıştım. Birbirimizin üzerine yürüdük. İbrahim'in boğazına sarıldım. Karşılık verdi. Ahmet Nur Çebi ve teknik heyet araya girdi. - Türkiye'ye döndük. Otobüste İbrahim tekrar yanıma geldi ve “Tesislerde odama gel, konuşalım” dedi. “Nereye istersen gelirim” dedim. Odasına giderken Ömer ve Gökhan Süzen de kavga olmasın diye arkamdan geldiler. İbrahim gitmelerini istedi. Odaya girince kapıyı kilitledim. Bana, “Neden karşılık veriyorsun. Ben kaptanım” dedi. Şu cevabı verdim: “28 yaşındayım. Bana, Necip'e ve diğer gençlere davrandığın gibi davranamazsın.” FENERBAHÇE KAPTANLARI ADAM GİBİ ADAMLARDI - “F.Bahçe'deki kaptanlarına da böyle mi davranıyordun?” diye çıkıştı. “Onlar adam gibi adamdı. Alex, Emre her sorunumla ilgilenirdi. Sen bize sürekli laf sokuyorsun” dedim. Konuşmaya devam etti ve boğazını sıktım. Dışarıdaki oyuncular kilitli kapıyı kırdı. İkimizi ayırdı. Araya ilk giren Fernandes oldu. Onun da boğazını sıktım. Bana, “Vurabilirsin. İstediğini yap. Ama kendine zarar verme” dedi. Yatıştım. İbrahim'e döndü ve “Sorunları hep sen çıkarıyorsun. Fuck you bitch” dedi. - Tesislere idman için gittim. İbrahim masaj yaptırıyordu. Yanına vardım ve “Ayağa kalk. Ben uzanmış bir adama vurmam” dedim. “Çekil başımdan, seninle uğraşamam” diyerek ayağa kalktı. İşte kadro dışı kaldığımız kavga o an başladı. Yumruklar konuştu. Belki de bu kavga, Beşiktaş kariyerimin sonu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 fernandes gjakgbsangm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 adam örneği olarak emreyi vermiş sdfljsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Abi şu haber doğru ise Batuhan 2 bu adam. Hayır gelmez bundan. Herhalde Önder Özen'in tek yanlış hamlesi bu oldu. Bir de yatırım Pedro var. Daha 18 göremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 önder özenin transfer etmediği tek adam bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sezer'i Önder Özen getirmedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yok fiko getirdi daha o zaman kimse belli değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar