Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Tam tutunamadı değilde orada da egosu ve salaklığı yüzünden patladı. Fiorentina'da kalıp daha başarılı olabilirdi. Belki Avrupa'da kalıcı olurdu ama Avrupa'da bir kulübü o pozisyonda satıp gidersen bir daha kolay kolay kulüp bulamazsın o seviyelerde... Egosu işte başka bir şey değil. Sırf istifa etmeyen kovulan adam olmak için kastı ve yaptı. HALK ÇOCUĞU AMA, GS'YE OYUN YAPTILAR ELİTİSTLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Grast said: imkansız dedim gelmesine bi hayal kurmadım keşke gelse kısmı ile ihtimal vermiyorum çelişkisi üzerine yazdım onu :) olmayacak duaya amin denir mi gözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Soris said: ya alakası yok abi adamın tek özelliği iyi bir motivator olması teknik bilgisi yok zekası yok her şey ortada işte. Yurt dışında tutunamadı adam işte daha neden bahsediyoruz. yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ASDFGASFDG haterlar bayram etti iyice kayış koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 meloda gitsinde türk futbolu bayram etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 İşin komik tarafı tüm galatasaraylılar bi anda nasıl bu kadar kin nefret öfke kusabildi onu çözemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Dünyada 3-5 tane TD var heralde Fenerbahçe için yazılanların tamamı şimdi Galatasaray için yazılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 aga hatei kısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yalnız tek merak ettiğim konu aysalın Aysal said: Ben başkan olduğum sürece Terim ile çalışacağım lafından sonra Terim'i kovması ve kendisinin ne yapacağı,yarın o da çıkıp istifa etse anca o zaman adam gibi adam derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Terim i arayacağız gibi his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Trans said: yalnız tek merak ettiğim konu aysalın Aysal said: Ben başkan olduğum sürece Terim ile çalışacağım lafından sonra Terim'i kovması ve kendisinin ne yapacağı,yarın o da çıkıp istifa etse anca o zaman adam gibi adam derim. Terim istemezse zorla mı tutacak adam. Kıskanmayın başganımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Trans said: yalnız tek merak ettiğim konu aysalın Aysal said: Ben başkan olduğum sürece Terim ile çalışacağım lafından sonra Terim'i kovması ve kendisinin ne yapacağı,yarın o da çıkıp istifa etse anca o zaman adam gibi adam derim. e adam zaten terim istemedikçe kalacak diyordu. terim istemiyor napsın adam nolur gitm diye ağlasın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Di Matteo teknik , Denizli sportif direktör . Hayırlı olsun. Gönül isterdi lucescu. Ama buda iyi . Denizli imzalamış. Di matteo da ise formateliteler kalmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi ağlasın demekte olmuyor da sonuçta orası kişisel bir şirket değil, milyonlarca taraftarı olan bir spor kulübü, tamam kovdun adamı,istemiyor olabilir fakat adamda gs için bir eleman değil sonuçta,böyle ayılıklar yaparsan kim olsa istemez. o yüzden de başkansan başkan gibi davranıp herkesi kucaklayacak herkesin kaldırabileceği açıklamalar yapacaksın. terim i egosu yüzünden hiç sevmesem de takımın ağzına sıçabilecek tek insan olduğu için kalmasını tercih ederdim. şu saatten sonra takımın başına kim gelirse gelsin otoriter olabilmek için tek yapabileceği yabancı sınırına sığınıp tribünlere yollamak olur. bize devre arasında idmanda oyunculara gaz verip göt korkusu yaratabilecek bir hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi benim anlamadığım adamın sezon sonuna kadar kontratı var. gs 2 yıllık uzatma teklif ediyor, fatih terim kabul etmeyince olan kontratı da feshediyor. tamamen ego meselesi haline gelmiş ünal aysalda galiba, fatih terime patron benim demeye mi çalışıyor nedir. bu doğru mu şimdi ? fatih terime de kötü hoca diyorsunuz ama sonuçta adamın takımı nerden alıp nereye getirdiği belli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sene sonu shitstorm döneceğine şimdi yaptılar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 adam sanki elazığsporu aldı ordan oraya getirdi. galatasarayı aldı birader, her sene şampiyonluğa oynayan takımı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 o iş öyle olmamış olabilir fdslkbvmsfdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 her sene şampiyonluğa oynayan dediğin takım fatih terim gelmeden önce 8. bitirdi lan ligi galibiyetinden çok mağlubiyeti vardı. edit: ayrıca şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı. o maçlardaki hakemleri de biliyoruz hepimiz. bunların hepsini de bir beşiktaşlı olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bütün sezon kümede kal gs muhabbetleri duyduktan sonra gelip bu kadar başarıdan sonra kovulması bana bile koydu açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ünal arıyor.. açmasam iyi olur gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 takımı düzelten adam ünal aysal zaten. FT MT hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 tayyip ünal aysalın kuyusunu mu kazıyor aceb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 terim'in evine gitmiş ya işsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar