Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Terim 'in gene kovulmasi

miyaw33

Öne çıkan mesajlar

Tam tutunamadı değilde orada da egosu ve salaklığı yüzünden patladı.

Fiorentina'da kalıp daha başarılı olabilirdi. Belki Avrupa'da kalıcı olurdu ama Avrupa'da bir kulübü o pozisyonda satıp gidersen bir daha kolay kolay kulüp bulamazsın o seviyelerde...

Egosu işte başka bir şey değil. Sırf istifa etmeyen kovulan adam olmak için kastı ve yaptı.

HALK ÇOCUĞU AMA, GS'YE OYUN YAPTILAR ELİTİSTLER
Sosyal ağlarda paylaş

Trans said:

yalnız tek merak ettiğim konu aysalın
Aysal said:

Ben başkan olduğum sürece Terim ile çalışacağım

lafından sonra Terim'i kovması ve kendisinin ne yapacağı,yarın o da çıkıp istifa etse anca o zaman adam gibi adam derim.

Terim istemezse zorla mı tutacak adam. Kıskanmayın başganımızı
Sosyal ağlarda paylaş

Trans said:

yalnız tek merak ettiğim konu aysalın
Aysal said:

Ben başkan olduğum sürece Terim ile çalışacağım

lafından sonra Terim'i kovması ve kendisinin ne yapacağı,yarın o da çıkıp istifa etse anca o zaman adam gibi adam derim.

e adam zaten terim istemedikçe kalacak diyordu.

terim istemiyor napsın adam nolur gitm diye ağlasın mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi ağlasın demekte olmuyor da sonuçta orası kişisel bir şirket değil, milyonlarca taraftarı olan bir spor kulübü, tamam kovdun adamı,istemiyor olabilir fakat adamda gs için bir eleman değil sonuçta,böyle ayılıklar yaparsan kim olsa istemez. o yüzden de başkansan başkan gibi davranıp herkesi kucaklayacak herkesin kaldırabileceği açıklamalar yapacaksın. terim i egosu yüzünden hiç sevmesem de takımın ağzına sıçabilecek tek insan olduğu için kalmasını tercih ederdim. şu saatten sonra takımın başına kim gelirse gelsin otoriter olabilmek için tek yapabileceği yabancı sınırına sığınıp tribünlere yollamak olur. bize devre arasında idmanda oyunculara gaz verip göt korkusu yaratabilecek bir hoca
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim anlamadığım adamın sezon sonuna kadar kontratı var.
gs 2 yıllık uzatma teklif ediyor, fatih terim kabul etmeyince olan kontratı da feshediyor.
tamamen ego meselesi haline gelmiş ünal aysalda galiba, fatih terime patron benim demeye mi çalışıyor nedir. bu doğru mu şimdi ?
fatih terime de kötü hoca diyorsunuz ama sonuçta adamın takımı nerden alıp nereye getirdiği belli yani.
Sosyal ağlarda paylaş

her sene şampiyonluğa oynayan dediğin takım fatih terim gelmeden önce 8. bitirdi lan ligi galibiyetinden çok mağlubiyeti vardı.

edit: ayrıca şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı. o maçlardaki hakemleri de biliyoruz hepimiz.
bunların hepsini de bir beşiktaşlı olarak söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...