Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 lan dönmesinler onlarıda yollasınlar.
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 fatih terimin iyi teknik direktör olduğunu iddia eden adam futboldan zerre anlamıyodum. bunu aşağılamak için söylemiyorum. ft gitti gideli adamın yasını niye tutuyosunuz onu da anlamıyorum. süper lig + bank asyadaki türk hocaların %90ının futbol bilgisi fatih terimden daha yüksek. ama millet olarak mal olduğumuz için, gazla çalıştığımız için ft kıymete bindi. bi tarafta konyaspora alsan devre arasına kadar bile dayanamayacak adamlarla ŞL zorlayan lucescu var, bi tarafta geldiği 2. dönemde "ben sen nası oynarsın bilmem, benim dediğim gibi oynanacak başka da oynanmayacak, seni başka nası oynatacağımı bilemiyorum" diyip sıçıp sıvayan bi adam var.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 fede said: futboldan zerre anlamıyodum. hala anlamıyorsun
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Tamda biri o typo'yu kesin kullanır diyordum =D
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 GS yerin dibine vurmuştu terim sizi çıkardı zindanın derinliklerinden şimdi de FT hedöedüü, bi gidin ya allasen.:o
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 he kendi çıktı oynadı çünkü. FT gider gitmez arda gider gitmez, beşiktaş kalibresinde ve kalitesinde bir spor klubü olma iddiamız varsa,ki daha iyiyiz falan diyoruz skorsal başarılarımızdan ötürü, Klübu kalan herkesin üzerinde tutarız. FT gider, np. yerine yenisi gelir. Ünal aysalın sevdiğim bir huyu, "gitmek mi istiosun? hayhay". Böyle şeyler iyidir, bi bokta olmaz merak etmeyin.
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Lucescu rövanşı almaya gelecekmiş...
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Wishmaster said: E yok kim kurtardı? Unal aysal, hatta takimi degil klubu kurtardi.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bu taraftarın gazını anca lucescu alır abi haha
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 GreenPeace77 said: GS yerin dibine vurmuştu terim sizi çıkardı zindanın derinliklerinden şimdi de FT hedöedüü, bi gidin ya allasen.:o Rijkard'a verdik Olimpiyatı verdik Barış Ayhan Sarp'ı sonra başarısız dedik kovduk. Terim Arena, burak, selçuk, ve deha bir dolu yetkiyi aldı başarılı oldu. Terim>rijkard
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 sostizm said: GreenPeace77 said: GS yerin dibine vurmuştu terim sizi çıkardı zindanın derinliklerinden şimdi de FT hedöedüü, bi gidin ya allasen.:o Rijkard'a verdik Olimpiyatı verdik Barış Ayhan Sarp'ı sonra başarısız dedik kovduk. Terim Arena, burak, selçuk, ve deha bir dolu yetkiyi aldı başarılı oldu. Terim>rijkard hizipçileri unutma
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Gerets ve lucescu gelmesin,onların taktikleriyle gs şampiyon olabilir.yılmaz vural gelsin,Eboue yi dövmeye kalksin
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 aquila said: Wishmaster said: E yok kim kurtardı? Unal aysal, hatta takimi degil klubu kurtardi. hala terim kurtardı falan diyor insanlar ya..... kurulan kadroya bi bakın utanın lan.
Öne çıkan mesajlar