Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Terim 'in gene kovulmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fatih terimin iyi teknik direktör olduğunu iddia eden adam futboldan zerre anlamıyodum. bunu aşağılamak için söylemiyorum. ft gitti gideli adamın yasını niye tutuyosunuz onu da anlamıyorum. süper lig + bank asyadaki türk hocaların %90ının futbol bilgisi fatih terimden daha yüksek. ama millet olarak mal olduğumuz için, gazla çalıştığımız için ft kıymete bindi.

bi tarafta konyaspora alsan devre arasına kadar bile dayanamayacak adamlarla ŞL zorlayan lucescu var, bi tarafta geldiği 2. dönemde "ben sen nası oynarsın bilmem, benim dediğim gibi oynanacak başka da oynanmayacak, seni başka nası oynatacağımı bilemiyorum" diyip sıçıp sıvayan bi adam var.
Mesaj tarihi:
he kendi çıktı oynadı çünkü.

FT gider gitmez
arda gider gitmez,
beşiktaş kalibresinde ve kalitesinde bir spor klubü olma iddiamız varsa,ki daha iyiyiz falan diyoruz skorsal başarılarımızdan ötürü, Klübu kalan herkesin üzerinde tutarız.

FT gider, np. yerine yenisi gelir.
Ünal aysalın sevdiğim bir huyu, "gitmek mi istiosun? hayhay".
Böyle şeyler iyidir, bi bokta olmaz merak etmeyin.
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

GS yerin dibine vurmuştu terim sizi çıkardı zindanın derinliklerinden şimdi de FT hedöedüü, bi gidin ya allasen.:o

Rijkard'a verdik Olimpiyatı verdik Barış Ayhan Sarp'ı sonra başarısız dedik kovduk.

Terim Arena, burak, selçuk, ve deha bir dolu yetkiyi aldı başarılı oldu.

Terim>rijkard
Mesaj tarihi:
sostizm said:

GreenPeace77 said:

GS yerin dibine vurmuştu terim sizi çıkardı zindanın derinliklerinden şimdi de FT hedöedüü, bi gidin ya allasen.:o

Rijkard'a verdik Olimpiyatı verdik Barış Ayhan Sarp'ı sonra başarısız dedik kovduk.

Terim Arena, burak, selçuk, ve deha bir dolu yetkiyi aldı başarılı oldu.

Terim>rijkard

hizipçileri unutma
  • Yeni Oluştur...