pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 politika ve iç savaşı düzeltiyorlar ve orada hiç değişiklik yok diyorsunasdsakldh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 "Bütün free dlclere sahip olabileceksiniz" dediklerinde sevinçten kendimden geçtim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 bide ne bilim arada bir deprem olsa, sel olsa, korsanlar falan saldırsa şehirlere accık aksiyon olsa, shogun2 de bile arada bir tsunami olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 pronoit said: politika ve iç savaşı düzeltiyorlar ve orada hiç değişiklik yok diyorsunasdsakldh nerde iç savaş nerde politika attığn link'de yazan. emperor edition'da şu ana kadar yamalarla yapın herşey gelecek ayrıca free olarak sunulan dlc'ler toplanacak. bunların hariicnde augustus blabal campaign pack gelecek, hannibal at the gates ve caesar in gaul gibi. başka birşey yok. ya zaten rome 2 olan herkes emperor'e dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 abisi 3.24'den itibaren çikan amcayi dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 yeni campaign ile geliyor politik, aile cart curt sistemleri işte yeni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 abi sadece yeni campaing'e eklenmicek o olaylar normal campaing'de öyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 evet de işte grand campaign i bitirdimdi ben daha bakmam ona dfg, bide caesar dahil değil bu politik vb update e, önceden neyse o kalcak o. hannibalda olcak ama yeni sistem. ben hannibala geçene kadar çıkar heralde. beta falan yapcaklarmış önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 bide değişik birşey farkettim düşmanların favori şehri gibi bir olay var sanırım, bunu alınca pasifleşiyor gibi adamlar. mesela yanımdaki adamın 8+ şehri var ama bir şehrini aldığımıdan beridir saldırmadı hiç, ajan bile gelmiyor. hala da savaştayız, 50 turn olmuştur heralde. aynı şey 2 şehri olan başka bir ülkenin 1 şehrini aldım o günden beridir tek mevcut şehre çekilip 2 ordu yaptı yerinden bile kımıldamadı aynı gene onlarca turn oldu. bu şehirleri ben almadan dan dun saldırıp duruyordu bunlar sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 favori değil de belki tarim veya baraksın olduğu şehir olabilir haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 bu bina sisteminin büyük sıkıntısı maalesef o işte, kritik mekanı kaybedince ai levy-tier ötesi asker üretemiyor, gücü iki paralık oluyor. birşey de yapamıyor sonra. ya da food bitiyor, askerleri ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Imperator Augustus Campaign Pack DLC'sinin campaign'inden bir görsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ahah bu gaul dlcsinde en yüksek unitler veteran legionnaire miş rome için, öyle dizi dizi space marine tadında 150 attacklı preatorian şeyedemiyoruz, atlılar içinde aynı durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 aslında öyle şeylere de gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 pek farketmiyor zaten çok hızlı rank alınıyor, full ranklı, gold upgradeli ordularla gezmek zor değil player tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 rank değilde, iranda full veya fulle yakın upgradeli ordular yapıyor ai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 valla benim gördüğüm ai full orduların yarısı falan levy oluyor dlcde, tüm düşmanlar barbar ondanda olabilir, vanillada da öyleydi hep barbar takımı, en kolay yenilenler onlardı. genede vanilla oyunun ilk halinden kat kat iyi, bide şu 8 tane falan general yapıp içine 2 birlik koyma huyundan vazgeçseler iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 son suev oyunda ise 3 şehirden 2 sine demir ve bronz atolyesi yepmıştı ai, tabi barbarlarda pek bir işe yaramıyor anca garnizona asker... celtler tırt takılıyorlar, zaten son seviye iki adamı -atlı ve oaths- hariç düzgün adamları da yok, anca 8 sling, 12 spear... gerçi son sürüm değil ama boş alanı görünce 7-8 oath. la falan gezen adamlarda var ama binaları çok saçma parasız kalıyorla galiba genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ajanlara limit gelsin pls ehuheu resmen ağlarımı ördüm tüm haritada http://i.imgur.com/SqJpCTF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 emperor betaya girmiş isteyen varsa, patch notları: http://wiki.totalwar.com/index.php?title=Total_War_ROME_II:_Patch_15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Norak said: ajanlara limit gelsin pls ehuheu resmen ağlarımı ördüm tüm haritada http://i.imgur.com/SqJpCTF.jpg böyle birşey yapmak aklımın ucundan bile geçmemişti ama buna ne gibi sınır getireceksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ne bilim mesela işte aynı rakam limitini geçemesin oda, 5 olsun max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Feamer 5 tanesini kendi üretmiş, geri kalanını treason-manipulate ile filan kendine katmış (rakibin spyları onlar). Başarılı taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 onu diyorum işte, ona karşı limit getirmek saçma olur gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 sonunda reseachler falan bittide defansiften çıktım, açılışı yaptım haritanın kalanı için, çok komik ve kısa bi savaş oldu sdfsd replayi: http://www.4shared.com/file/-ObjXbBrba/uhnuh.html X:UsersyournameAppDataRoamingThe Creative AssemblyRome2replays altına kopyalanacak, 2 kere de izledim düzgün kaydediyor artık replayleri oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar