kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Deezerda indirdigim sarkilar cevrimdisi dinlerken takiliyo
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Spotify'da , deezer gibi parçaları lyric'li dinlemenin yolu yok mu?
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Deezerdaki lyric olayini cok sevdim gercekten
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 la var işte :D takip falan da edio şarkıyı. baksana bi alta şarkı timer'ının sağında işte.
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 sözleşmeyi güncellemişler. bilgilerinizi onunla bununla paylaşıyoruz demişler. haberiniz olsun.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ben bulamıyorum abi ? Biri yardım etsin şu aptala Acaba şarkısına göre değişiyor mu ? Cep telefonundan bahsediyoruz degil mi ?
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 beleşe alma yolu var mı bunu. ayda 2 3 kere lazım oluyor gerek yok premium a para vermeye
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 beleş kullanıyorsun normal unpaid versiyonunu, arada reklam falan giriyor.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Madcat said: ben direk mail attım spotify'a yeni account aç dedi açtım, bana account name'imi sordu söyledim. bu şekilde hallettim. teşekkürler. istersen aynı email ile kayıt olabilmeni de sağlıyorlarmış. lokal dosyalardan oluşan listeleri telefon dün indirmiyordu. spotify açık, aynı ağdayız ama olmadı. bugün listelerden birini tekrar oluşturup, o şekilde hallediyordum ki aniden hepsi çalışmaya başladı. sanıyorum önceden indirildiği için indirmedi, sonra da bir şekilde indirdiğini buldu. supporta sormuştum önce dosyayı manüel olarak telefona kopyalaman lazım falan dedi o yüzden zorlamıyorum onları sdfsd.
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 çok temiz yöntem ya, seviodum, facebook entegresi zorunluluğu yüzünden nefret ettiydim, şunu yapınca tekrar aşık oldum :D
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 uzak doğulunun teki facebook hesabımı çalmaya çalışınca spotifya girememek gibi önceden aklıma gelmeyen bir hadise yaşadım. password reset falan derken uygulama içinden facebook login çalışmadı bir süre. zaten spotify client inanılmaz sorunlu. eksik featurelar, her platformda farklı olması dışında bildiğin bug yuvası. servis ne kadar güzelse client o kadar patato.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Ya deezerda indirdigim sarkilar offline dinlerken takiliyor abi deli oldum kulaklik bozuldu sandim temassizlik oluyor filan ama degilmis Spotifya geri dönüyorum
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Haftada 1 güncellemeye başladı, birkaç ay önce yaptıkları ezil major değişimi toparladılar. Ama hala local files'tan şarkı silemiyoruz veya onları telefona sync ederken sorun yaşıyoruz vs.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Deeezer les ya premium a para falan vermeyin sakın
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 şöyle bir baktım da sanıyorum sonunda ipad clienttaki eksik featureları eklemişler. hala çok işleri var ama client side. bu tempoyla 1+ sene sürer.
Shean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 spotify de hala eklentiler olmaması beni yıpratıyor lan. ne güzel pitchfork vardı ya.
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Spotify Premium yeni hesap açanlara 3 aylık 99 krş. Evet evet yanlış duymadınız adssfsd.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Adam çekmek için iyi bi kampanya olmuş, rekabet kızıştı tabii..
Editor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 neyse ozaman ben başlıyım satışa Spotify Yıllık 6 Dolar diye...
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 daha once indirimden faydalandigin bir karti kullanamiyorsun yalniz.
Öne çıkan mesajlar