Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spotify Türkiye'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madcat said:
ben direk mail attım spotify'a yeni account aç dedi açtım, bana account name'imi sordu söyledim.

bu şekilde hallettim. teşekkürler. istersen aynı email ile kayıt olabilmeni de sağlıyorlarmış.

lokal dosyalardan oluşan listeleri telefon dün indirmiyordu. spotify açık, aynı ağdayız ama olmadı. bugün listelerden birini tekrar oluşturup, o şekilde hallediyordum ki aniden hepsi çalışmaya başladı. sanıyorum önceden indirildiği için indirmedi, sonra da bir şekilde indirdiğini buldu.

supporta sormuştum önce dosyayı manüel olarak telefona kopyalaman lazım falan dedi o yüzden zorlamıyorum onları sdfsd.
Mesaj tarihi:
uzak doğulunun teki facebook hesabımı çalmaya çalışınca spotifya girememek gibi önceden aklıma gelmeyen bir hadise yaşadım. password reset falan derken uygulama içinden facebook login çalışmadı bir süre. zaten spotify client inanılmaz sorunlu. eksik featurelar, her platformda farklı olması dışında bildiğin bug yuvası. servis ne kadar güzelse client o kadar patato.
Mesaj tarihi:
Haftada 1 güncellemeye başladı, birkaç ay önce yaptıkları ezil major değişimi toparladılar. Ama hala local files'tan şarkı silemiyoruz veya onları telefona sync ederken sorun yaşıyoruz vs.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...