roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konu başlıkta. İndirin kullanın, süper. Henüz tüm türkçe albümler girmemiş ama zamanla daha da gelişecek. Eklenti olarak ilk tavsiyelerim: tunewiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Oh yes, beklediğim an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Guzel haber ama Deezer'a tercih eder miyim bilmiyorum. Spotify'in sadece playlistlerle calismasi canimi sikiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bunun film içini yok mu ? vpn falan kasmadan olan tabi. var da türkiye'ye açık olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 deezer telefonda çok internet harcıyor ya , spotify oyle degildi iyi olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hola + spotify dl über Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Hatalı şarkıları nereye bildiriyoruz? sdf Direk baktığım 3-5 şarkı var bu tarz yerlerde, Massive Attack'in Flat of the Blade'i mesela, burda problemli, gereğinden fazla hızlı çalıyo. Ki albümün en başarılı şarkılarından biri ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Spotify en iyi radyo kesinlikle. Deezer da album tabanli olarak da calisabiliyor. Kararsiz kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 playlistle calisma dedigin ne anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Simdi girdim baktim, collection gelmis! Yoktu daha once bu, yani 3-4 ay once albumleri kaydedemiyordun, sadece playlist kaydedebiliyordum. Bu olduguna gore artik buna gecerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 en büyük eksiği bana uyumalık slow bir şeyler çal diyememen. arkadaşın yoksa hazır playlistler de yok, grooveshark bu konuda çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 radyo ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 radyolar sadece türe göre :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Playlist yapip o playliste gore radyo caldirabiliyorsun. Bu arada programa koleksiyon gelmis ama WP programinda hala sadece playlistler gorunuyor. Deezer'a devam bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 herkes kredikartını tanımladı mı ? benimkini almıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Harika haberlerim var! Hesabımı Spotify Premium'a yükselttim. Artık cep telefonumda ve bilgisayarımda dinlemek için sınırsız, reklamsız müziğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 aa fiyatı da ucuzlatmışlar, 1 yıldır falan 10 euro ödüyodum aylık ispanyadan aldığım hesapla, 10 lira yapmışlar tr için premiumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Oha, terhis belgesi aldığımda bu kadar sevinmedim lan galiba sdfsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Abi ahahaha kayıt olurken doğum tarihi kısmında nisan yerine Letonya yazıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Olm bu ne lan 3 tane reklamı art arda çaldı, ayıp lan 1 tane çal 2 tane çal da 3 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ulkeyi tr ye alamiorum qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hel yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 tool yok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 oh vpn derdine son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 işte bu ya. amerikadan kaydettirdiğim spotify'ı nasıl türkçe kayıta geçireceğim tabi, o da ayrı mesele bu arada, güzel appleri sayıyorum: hypemachine moodagent tunewiki/musicxmatch dfx radio cazzette tunigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar