Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
benim gamepad oluyo sanirim, x tusu basmiyor arada, triggerlar tam calismiyor vs
helal olsun ama logitech chillstream diye bisiymis, yillarca dayandi ki paso dmc tarzi oyunlar oynayan adamim

bu controller icin kasimda cikcak yaziyo sayfasinda ama yil bitiyor
sanirim turkiye icin satilmiyor daha?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Gyro'yu ve custom profilleri denemeden yargilamayin derim gabepadi, esas olayi orada. Gayet iyi controller kanimca, ama Street fighter icin cok kotu bir secim uyarayim heh.

http://www.youtube.com/watch?v=ZwW6uB-tvqY
gibi gibi

Gyro olayi competitive tarafi olmayan herturlu fps, 3rd person, veya space/flight sim icin super birsey hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

pil yatağı ayrılabilir bi şey mi xbox ınki gibi. oyleyse oraya uygun şarj edilebilir batarya takılır.

gerçi boyle ürünlerde ben sevmiyroum şarj edilebilir batarya olayını. batarya ömrü malum, gittikçe verimi düşüyor. sonrasında yenisini bulmak istesen seneler sonra zor oluyor, çin malı şeylere kalıyorsun. pilli işte ne güzel. al bi şarj pil kullan. aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Switchler takir tukur yerine click click etseydi keske dedim bende, sonra haptic/gyro/sensitive touchpad falan dusununce epey birsey tikistirmislar icine, cok takilmadim. Pil olayina kayiliyorum. Gerci benim ki halen bitmedi ama cok da abanmadim.

Elite Dangerous icin kesin profillere goz at derim, gyroyu guzelce koyan birileri cikmistir tahminen.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu xbox/ps gibi klasik kollara alternatif değil.

salonda klavye fare yoksa; fps/strateji için steam kalanlar için klasik kol gerekir.

steam de abxy tuşları çok saçma konumlandırılmış. onları aktif kullanacağın dövüş vs gibi komboluk oyunlarda zor gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bir suru oyun iade etmistim steam walletta para vardi baktim 2016 da bir bok cikmiyor oyle aman aman oyun olarak. zaten alirsam da ruscudan aliyorum cok daha ucuza geliyor steamden.

gonder bir tane dedim steame sifirladim walleti rahatladim.

alirken bir beklenti icinde olmadigim icin su anda takip daha oyunlarda denemedim bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

iki oyun denedim simdi

grim dawn (hns) : no!
elite dangerous : no!

alismisim ben m/k.. birde alet kotu gercekten kotu yani, kullanirken keyif vermiyor su anda, alismak gerekecek ama tuslarin basma hissi falan igrenc, hele o xyab tuslari bit gibi minicik, shoulder tuslari rezalet otesi, en alttakiler tam facia insan o tuslari daha bir basilinca keyif veren bir switch ile yapar.

elde durusu falan eh fena degil birde o iki kocaman yuvarlak dokunmatik bolgeler hos gibi.

ilk izlenim bu ama bu ilk izlenim herkesde boyle gorunuyor steam reviewlerinde, sonrada bazilari cok sevmeye baslamis bazilarida hic begenmemis.

maceraya gerek yok bence, konsol controlleri yeter artar her seye, bunun ekstradan (mouse vs) sunlari yaparsiniz dedigi seyleri bununla yaparsiniz ama keyif vermez hic gibi gorunuyor.

witcher 3 deniyim simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ok indireyim civ 5 vs var denerim max 1 saate yazarim.

w3 de olmadi pek zaten. yani farki yok normal kontrollerdan. ps4 controller nefis hatta onun mouse kontrolu daha iyi ortasindaki dikdortgen bolgeyle :D

pc de de nefis calisiyor tavsiye ederim. al ps4 iki kollu hem konsolun olsun (kapi arkasinda kapi tutacagi olarak kullanirsin benim gibi :P .. oyun vs hic bir sey yok pc den farkli) hemde pc de kullanacagin controller.
Sosyal ağlarda paylaş

acik ara en rahati civ5.. cok guzel oynaniyor. ki alisinca cok daha iyi olur. bu arada windows da mouse kullanimi bu controllerla cok rahat. cok guzel bir sekilde browse ediliyor internet.

sectigim ilk uc oyun pek tatmin etmesede civ5 cok iyi.

grim dawn (mantiken zordu zaten)
elite (ben sahsen hotas ile bile yapamamisken bununla zaten olmayacagi belliydi)
w3 gene controllerla denemistim sevmemistim bunda da sevmedim. mouse un o rahat free look olayindan vaz gecemiyorum pc basinda.
civ 5 sasirtti acikcasi cok rahat.

sahsen ben pc basinda controller ile sadece ori oynayabildim, ama ps4-ps3-ps2-wii ile ornegin tv basinda red dead, gta5 ps3, last of us, gow, uncharted vs vs gibi bir cok oyunu oynadim.

bu bingildagin devamli bahsettigi koltuk olayina getiriyor olayi. eger pc oyununu koltukta uzanayim oynayayim derseniz controller basarili olabilir. ama benim gibi pc basinda controllerdan haz etmiyorsaniz yalan bu controllerda benim gibiler icin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...