Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/

ummmm

As we’ve been working on bringing Steam to the living room, we’ve come to the conclusion that the environment best suited to delivering value to customers is an operating system built around Steam itself. SteamOS combines the rock-solid architecture of Linux with a gaming experience built for the big screen. It will be available soon as a free stand-alone operating system for living room machines.
Mesaj tarihi:
bizim official hardware bu, dilerseniz de dagitimi indirebilirsiniz
de diyebilirler, direk linux dagitimi olacaksa da yapmalari mumkun hani

gelistiricilere de atarli kuslar ezme seker vs oynanacak ouya yerine adam gibi bir baz alinacak platform olmus olur belki
Mesaj tarihi:
ouya da konsoluz, ozgurluk tiriviri diye geldi de patates cikti

bu cikmayabilir halihazirda yaygin bir sistem olusundan mutevellit
o acidan

--

e ha box yoksa ortada, minimum su olacak diye de donanim vermeyeceklerse evet pek alakalari yok
Mesaj tarihi:
abi iyi misiniz? bu herif 13 yıl ms'ta çalıştı, windows'un doğuşunu biliyor, son zamanlarda ms ve windows'a çok laf sokuyordu ama bu derece bir işe girişeceğini düşünmemiştim. steamos bildiğiniz işletim sistemi olacak, televizyonları hedefleyecek, oyun temelli olacak ama oyunlardan başka uygulamalar da çalıştıracak. steam yazılım satarak bu işe girişmişti, oturma odalarına girerek sadece evin çocuklarını değil anayı babayı da hedefliyor. bakalım çıktığı gibi inceleyeceğim belki ben de bir şeyler eklerim :P
  • Yeni Oluştur...