Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 lg g2 akıyor adeta stock haliyle 32000-30000 arası alıyor antutudan rootlayıp 35kyı geçiriyorlar bazıları da gerek yok bence. pili de note 2den bi tık fazla gidiyor. gayet memnunum. kumar oynayıp bilinmeyen bir yerden cepdükkandan 1370 e aldıydım tek çekim tavsiye ederim, ilgili adamlar . tek şikayetim an itibariyle dipdeki butonlar oyunlarda falan gizlenmiyor videoda gizlendiği gibi. o da gelecek update ile düzelcekmiş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 boyut olayi nasil? ergonomisi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ele oturuşu güzel bence, boyut olarak s4 den 1'er mm gibi daha uzun geniş diyebiliriz.(çerçevesi daha dar olduğu için 5.2 sığdırabilmişler). cebe şorta rahat sığıyor. note 2 pantalonda sorun değildi ama şortlarda sıkıntı yaratıyordu; bunda o sıkıntıyı yaratmadı. stock rom da idare eder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben de geldim note 10.1 wifi tabletim var, cep telefonu tethering için de kullanılacak yani hem 3g hem de wifi si açık olduğunda uzun süre gitmesi (elbette olaibleccek en uzun süre öyle 6-7 saat demiyorum da 2 saat gitsin işte) iyi olur şu anda 5800 kullanıcısıyım, aslında memnunum telefondan ama bluetoothdan tethering yapma işi beni bozmaya başladı ayrıca işime yarayacak çok daha fazla programı kullanamıyorum (ofis programları gibi) 1500 tl ye akdar ne önerirsiniz? nexus4 iyi gibi duruyor ama bir çılgınlık yapıp fiyatlaqrı düşünce bi note 2 mi çaksam.. hani kocaman tableti olan ve telefonunu elinden sık düşüren biri için ne önerirsiniz? (apple, ios hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi tabletin varsa note 2 çakma sakın, gayet orta sınıf bir sony al babalar gibi kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 orta sınıf sony ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-sony_xperia_sp_blk-xperia-sp-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=66268 sole bişi olabilir, ama bunu ucuza bulman lazım burda pahalı sanırım, htc one mini gelicek o olabilir, ama sana en yakın yine nexus 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 git al nexus4 1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Xperia S de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 xperia s nerede satılıyor ki.. hepsibuarada da bile yok.. akşam iş çıkışı koşup telefon almak istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bu arada nexusun görünümü güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://kiyas.la/tr/cell-phone/compare/LG-Nexus-4-vs-Sony-Xperia-S şuradaki kıyaslamada da arada kaldım :/ sony nin radyo + daha fazla saklam alanı vermesi vbile yeter gibi.. ne bilim 5800 dan terfi edeceğim en nihayetinde.. tablet de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bir sony kullanıcısı olarak nexus bence yere ihtiyacın varsa başka tabi ama yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yok arada eğer fiyat farkı yoksa nexus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ya gidip alıyorum nexus 4 ü pili daha çok gidiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ben de hemen sorayım. Eşime Lumia 925 veya Galaxy S3 almayı düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz? Genellikle sitelerde gezme, müzik dinleme ve fotoğraf çekme amacıyla kullanır. Senede belki 2-3 kere de oyun oynar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 nexus 4 bizim burada bir arkadaşta varmış aldım biraz inceledim çok şık bir alet, bir yıldır hor kullanmış olmasına rağmen ön camda çizik yok (anahtarla bozuk parayla aynı cebe koymuş, bir kaç kere yere düşürmüş vs) arka kapak gorilla olmadığından doğal olarak kılcal çizikli biraz hani demek oluyor ki benim gibi hor kullanan adam için ideal de biraz büyük geldi elime ahahsdf dükkanlarda 1200 hep fiyatı sadece hepsiburada da 1089 tl ye buldum açıkcası 110 tl daha verip gider bu akşam alırım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Merhaba arkadaslar nexus 4 3 gun oldu alali. Telefondan cok memnunum. Zaten 4.3 olarak geldi. Yalniz sunu belirtmeliyim bazi isletim sisteminin 4.3 un getirdigi sikintilardan bahsedilmis. Benimde basima geldi. Mail ayarlarini yaptiktan sonra sync etme asamasinda telefon kendi kendini rebootladi falan sorun bir daha basima gelmedi ama aklinizda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 şu telefonu kadıköyde dün aradın bulamadım, mediamarktda yok saturnde yok.. bula bula beypğlu teknosada buldum son bir tane kalmış ayırttım bu öğlen gidip alıyorum 1200 tl fiyat çektiler "sikerler" dedim alacam ulan alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 lg nexus 4 istanbulbilisimde 1039 tl şuan. Yalnız 1 gün sonra stoklardaymış orası sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 simdiden hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi sikecem, telefon ettim teknosa istiklale "var abigel al" dediler gittim meğersem teşhir ürünüymüş stoklarda var görünüyormuş teşhir oalrak da ayrıca bir ürün görünüyormuş hani adama da kızamadım optimus 880 fln vermeye kalktılar baktım beğenmedim şimdi internetten veriyorum siparişi.. fak yaa fak çok da heves ettim öğlen tatilimi yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 aldım amk hepsiburada dan aldım artık bouzlursa bir şey olursa titreşime alıp dildo niyetine kullanırım napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 1500 liraya bulabiliyorsanız Nexus 4 yerine LG Optimus G alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar