Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000-1500 TL Arası Telefon Önerisi vol . X

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi neyinden baydın merak ediyorum ne eksiklik var androidte? hani kızdım falan sanma ben pek anlamıyorum android ios falan hiç iphoneum da olmadı o yüzden farkedemiyoruz galiba yanlışları eksikleri.
Mesaj tarihi:
İos bana görede hız ve app store olarak eziyorda aplle ından ekran boyutu olarak alınabilecek mantıklı teli yok şöyle bi 4.5 inç falan çıkarsa ekran oranı olarakta iphone4 olcak bak bakalım satışları nası 2 ye katlıyo. Adamlar resmen sıvadı iphone 5 le
Mesaj tarihi:
şahsen xperia s kullanıyorum neredeyse 2 senedir, androidden yılmış durumdayım.

daha önceki kullandığım samsung ve htc'yi androidden saymıyorum bile.

bilgisayar nerdü iseniz android iyi gerçekten. ama stabilite çok fena. kullandığım en iyi android sürümleri sony'deyken, onlar bile yıldırdı açıkçası.

ilk fırsatta 5s apple gogogo yapıyorum ben.
Mesaj tarihi:
Telefon akıyor maşallah. Zaten Nexus S'ten sonra neden Note'a geçmişim, geçen 1 yılıma üzüldüm :P büyük ekranıyla çelmişti kafamı.

Artık Nexus 6'da veya 7'de falan yenilerim telefonu , o zaman kadar telefon bozulmadığı/kırılmadığı sürece memnun kalıcam gibi duruyor

Edit : Biraz ısınma problemi olabilecek bir potansiyeli var sanki , bakalım
Mesaj tarihi:
Abi cep telefonunda Windows deneyimi (!) istemiyorum :) iOS hiç istemiyorum.

Windows tablet/PC gibi şeyler için şimdilik vazgeçilmez olabilir , kullandığın programlara bağlı olarak ama , bari cebimden uzak dursun :P
Mesaj tarihi:
ben de bu fiyat aralğında telefon arıyorum ya. şirketin telefonu ayrılacağım için geri vereceğim. htc desire s ile baş başa kalacağım sdf. android alırsam artık saf android olsun istiyorum. custom rom işlerinden sıkıldım artık. ya da windows phone alırım bi ihtimal.
  • Yeni Oluştur...