Ozan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Yazanlara ben de teşekkür ederim. Burayı da takip ettikten sonra, biraz daha araştırmayla Nexus 5'e karar verdim, çıkmasını bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 galaxy s III al geç ya en temizi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 nexus 5 alıcam diyen adama s3 tavsiyesi vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yalnız nexus 5 yine bizim ülkeye aralık ocakta anca gelebilir geçen sene çok geç gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 haber et bende belki nexus 5 alicam bu gidisle, ya da g2 alcam. Cok begendim G2 yi yalniz 5.2 ekran cok buyuk.. 4.5 olsa ah bi ekran hemen alicam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 g2'nin software patates diyorlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 android patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 sensin patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 android kullaniyorum dogrudur. fena baydim andodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 abi neyinden baydın merak ediyorum ne eksiklik var androidte? hani kızdım falan sanma ben pek anlamıyorum android ios falan hiç iphoneum da olmadı o yüzden farkedemiyoruz galiba yanlışları eksikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ayni seyi kullanmaktan baydim. kac senedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 hızda ios eziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 İos bana görede hız ve app store olarak eziyorda aplle ından ekran boyutu olarak alınabilecek mantıklı teli yok şöyle bi 4.5 inç falan çıkarsa ekran oranı olarakta iphone4 olcak bak bakalım satışları nası 2 ye katlıyo. Adamlar resmen sıvadı iphone 5 le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Hakkaten öyle ya, alacagim aletten de caydim sirf ekrandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 şahsen xperia s kullanıyorum neredeyse 2 senedir, androidden yılmış durumdayım. daha önceki kullandığım samsung ve htc'yi androidden saymıyorum bile. bilgisayar nerdü iseniz android iyi gerçekten. ama stabilite çok fena. kullandığım en iyi android sürümleri sony'deyken, onlar bile yıldırdı açıkçası. ilk fırsatta 5s apple gogogo yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bak yine aklim celindi ha, araliga kadar beklesem bi dert, beklemesem ayri bi dert cildiricam lan, kararsizlik ötesi asfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Nexus 4 geldi, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Telefon akıyor maşallah. Zaten Nexus S'ten sonra neden Note'a geçmişim, geçen 1 yılıma üzüldüm :P büyük ekranıyla çelmişti kafamı. Artık Nexus 6'da veya 7'de falan yenilerim telefonu , o zaman kadar telefon bozulmadığı/kırılmadığı sürece memnun kalıcam gibi duruyor Edit : Biraz ısınma problemi olabilecek bir potansiyeli var sanki , bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 lumia :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Abi cep telefonunda Windows deneyimi (!) istemiyorum :) iOS hiç istemiyorum. Windows tablet/PC gibi şeyler için şimdilik vazgeçilmez olabilir , kullandığın programlara bağlı olarak ama , bari cebimden uzak dursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Burdan birinin tavsiyesiyle Xperia SP aldım. Gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 1450 liraya iPhone 5 satıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 LG G2 cok iyi diyolar, biri software patates dediydi ya, hic kötu yorum okuyamadim daha telefon hakkinda. Alabilirun belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Olm 100 liraya telefon var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ben de bu fiyat aralğında telefon arıyorum ya. şirketin telefonu ayrılacağım için geri vereceğim. htc desire s ile baş başa kalacağım sdf. android alırsam artık saf android olsun istiyorum. custom rom işlerinden sıkıldım artık. ya da windows phone alırım bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar