Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahını seven başlanacak bi oyun söylesin

monoscope

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

gw2 oynayın abi işte adamlar peç getirmiş subs derdi de yok, akıcı kısa süreli her türlü tatmin eder. onun dışında wow'da garrosh öldürün karakteriniz varsa bir ay 12 avro verin, garrosh'u tokatlayın. ff14 var bana hızlı kombat lazım değil diyorsan.

vakit geçircek şeyler var yani.

ama allahını seven için islamwars'u öneriyorum.

cuma günleri namazı kaçırmayın, buff geliyor.

abi cidden islam wars'a girmeyi düşünüyorum. call to arms çeksek mi topluca girsek
Sosyal ağlarda paylaş

Ortaya karışık yap (:P). Ben öyle yapıcam. Warhammer oynuyordum ne güzel oda gg oldu. Şuan piyasada bana göre aylık ücret vermeyi hakeden bir oyun yok ve f2p zaten oynanmaz. F2p oynayacaksan en iyi ihtimalle Tera, Rift, Age of Conan veya Aion var. Yada benim gibi yaparsın. Git b2p karışık yap ortaya. Hepsinden azar azar oyna canın sıkıltıkça. Ben Guild Wars 2, The Secret World, Diablo 3, Starcraft 2 mix yapıcam ortaya adam gibi bir oyun gelene kadar :)-D.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

xunn sen hangi oyunlar oynadın abi geçtiğimiz yıllarda? merak ediyorum baya iyiymişsin galiba

Ben herşeyi oynadım. Hepsi bitti.

Baktım gerçekten en iyi şey Dark Souls.

Şu an bu post yerine dark souls oynuyor olabilirdim mesela.

2014 gaming için aşırı meyveli yıl. Dark Souls 2, Wildstar, Division, DayZ, Arma 3.

Azıcık dişimizi sıkarsak korkunc eglence var.
Sosyal ağlarda paylaş

Octavarium said:

bliksem said:

diablo 2de necro aç. hâlâ çok güzel serverları mevcut. mmo olmadıgının farkındayım, ama PVPsi kurtarır her türlü.

kanıma girdin yüklüyorum şimdi :D

abi ben de yeni necro açtım geçen
yanımda 6 skeleton 6 skelmage 1 golem 1 hireling
dungeonlarda AKPli huzur timi gibi geziyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...