Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Upgrade Tavsiyesi

bingildak

Öne çıkan mesajlar

bu bf4'deki ram mevzu canımı sıktı, sistem şu şekilde:

cpu : i7 950 @ 3.07 ghz
ram : 6 gig triple channel freq. 2160 (cpu-z böyle diyor)
gpu : asus 680 gtx - burada bir upgrade düşünmüyorum zaten.
m board : gigabyte x58-usb3

cpu veya ram'e girişeyim mi acaba diyorum? sizce böyle aman aman bir performans farkı olur mu?

tavsiye edeceğiniz değişiklik ne olurdu? model ismiyle verirseniz süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yetersiz bi nokta gormuyorum da iste upgrade demis olalim diye bi 6gb daha gider. Tri-channel rami ucuz bulmak mesele, bir de eldekiler 2100mhz, ayni hizdaki herhangi bisey ucuza gelmez. Daha yavasi alirsan da kapasite artar, overall cok yavaslamaz ama mevcut ramine zamaninda bosuna para vermis olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya benim ramden piyasada kalmamış, hiç triple channel 2x3 2100'luk yok. mesela yine 2100'luk 2x4 alsam taksam başka bir marka falan olsa bir şey fark eder mi performans bakımından? uyuşmama veya ne bileyim benzeri negatif bir etki?

edit : hatta görgüsüzlük yapmaya gerek yok, zaten 6 var, 1x4 taksam tam verim alabilir miyim? triple channel + 1 saçmalar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum valla.

yalnız çok fena soru işareti oldu kafamda. aynısından alır 12 gb yaparım diyordum 2 adet triple channel, adamlar üretimi durdurmuş hiçbir yerde kalmamış ürün. başka bir şey alıp taksam performans sorunu yaşar mıyım biri söylese çok rahat edecem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...