Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Teb bonus kredi kartı kullanıyordum, ekstreleri de normalde öyle çok incelemem nerden estiyse bakıyodum öyle rasgele ve 1 Ekim 2013'den itibaren Bonus Card asıl kart ücretiniz 62 TL, ek kart ücretiniz 30 TL olarak güncellenecektir. bu ibareyi gördüm ekstrenin en altında uyduruk bilgilerin arasına yazmışlar çakallar. an itibari ile kapattırdım kredi kartımı. e-destekte konuştuğuma göre yeni yasa bilmemne bişiler çıkmış sanırsam bir araştırın kendi kartlarınızı derim 62 tl az para değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 vala geçen gün işbankası çekmiş benden üyelik aidatı diye 40tl dedim helali hoş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ben de garantiyle sevişiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 otomatik ödemeleriniz yok mu hiç faturanız vs? iadesini talep ediyorum deyin ona dayanarak, verirler geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 otomatik ödemeyi de son günü ödemesini yapıyolar sinirimi bozuyolar. lan son güne faturamı bırakılır allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 internet bankacılığında ödemelerde çıkar bankaya iletilen faturalar, yani ödemeler sekmesinden son güne bırakmadan da ödersin sistemin keyfine bırakmazsan, bi de son güne kalsa nolacak telefon şirketi babanın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 fena mı işte paran son güne kadar işleniyor tabi yatırım yapıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 telefon şirketi babamın olsa sorun olmayacak işte.. e peki ben kendim orda görünen faturaya öde diyosam bunun adı otomatik ödeme mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 demezsen ödüyor zaten son gün bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 monoscope said: telefon şirketi babamın olsa sorun olmayacak işte.. e peki ben kendim orda görünen faturaya öde diyosam bunun adı otomatik ödeme mi oluyor ? bankaya talimat vermiş olman yeterli otomatik ödeme sayılması için, sen kendin fatura ödeye tıkladın veya son günde sistem ödedi diye bir fark yok. yani yine kart aidatını geri talep edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 telefondaki karı da öyle dedi 62 tl hesabınıza bi yansısın sonra uygulamalarımız hakkında bilgi alabilirsiniz tekrardan arayıp diye. 4-5 tane otomatik ödeme isticek falan filan istemez dedim kapattırdım zorla. 52 kuruş bonusum varmış onu kullanamıcakmışım ama artık öyle dedi kadın tehdit etti beni :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 62 TL kredikartı ücretimi olur yahu Fakir kartımı o haha ben 300 dolar ödüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 aynen öğrenci kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 "Tatar Ramazan" said: monoscope said: telefon şirketi babamın olsa sorun olmayacak işte.. e peki ben kendim orda görünen faturaya öde diyosam bunun adı otomatik ödeme mi oluyor ? bankaya talimat vermiş olman yeterli otomatik ödeme sayılması için, sen kendin fatura ödeye tıkladın veya son günde sistem ödedi diye bir fark yok. yani yine kart aidatını geri talep edebilirsin hesabında para varsa o otomatik ödeme talimatı senin faturayı ödediğini tanımaz 2. kez tahsil eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 eyç es bi si'de böyle şeyler olmiyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Arma said: hesabında para varsa o otomatik ödeme talimatı senin faturayı ödediğini tanımaz 2. kez tahsil eder. iş bankasında da olmıyir öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi mastercard ücreti 80 TL almış garanti.Arayıp söylicem bugün, hayır aktifte kullanıyorum.Şerefsizliğin daniskası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 böyle naylon bankaların kartını kullanırsanız tabi kart parası alırlar adamların müşterisi yok hacım ne yapsınlar. 2008 ya da 2009 dan beri İŞ Bankası'ylan çalışıyorum tek bir sefer bile çakallık yapmadılar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yok ya? benden niye zorla kart ücreti alıyorlar o zaman sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 -Deno- said: eyç es bi si'de böyle şeyler olmiyür milleti yanlış yönlendirmeyin nasıl olmuyor. benden 80-TL kestiler anında iptal ettircem diye aradım korkutlar kart ücretini iade ettiler ve kartımı concept kart ile değiştirdiler onda kart ücreti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bende yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 aidatı taksit yaparlar isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kullanmayın abi kredi kartı,paranız kadar harcayın.daha sizin olmamış parayı harcayıp konfor beklemeyin.banka bu takar adama. mis gibi cebimde paramla gidiyorum vuruyorum masaya ver para üstümü diyorum. ne güzel duygu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 orası öyle tabi de taksit olayı çok iyi kartların da. geçen yıl 2300e laptop aldım mesela insan çıkarıp masaya vuramıyor o kadarı parayı sfsdfd. aslında aynı mantıkla parayı biriktirip de alabilirsin ama bir anda lazım olan şey için dur bekliim de 9 ay sonra aliim diyemiyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 pis pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar