Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Yeni album cikti 2 gun once, Mike Magnini nin ilk full contribute ettigi album, enterasan olmus. Assagidaki link den album u full streaming (legal) dinleyebilirsiniz. Streaming link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 yeni albümleri zaten çıkmamışmıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 albüm harika olmuş. awake den beri böyle labrie vokali dinlememiştim resmen. tabi portnoyun kart vokalleri olmayınca tadından yenmiyor. yıllar sonra bazı şarkılarda falling into infinity, images and words esintisi yakalamak da harika bi duygu. kapağına kadar kusursuz albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Cikmis diye bakmadigim yer kalmadi, sonra sunu gordum son tercihim olan iTunes'de: http://cl.ly/image/0K020v1Y0e16/Screen%20Shot%202013-09-22%20at%2011.00.10.png Haftaya cikiyor der insan. 10 dakikami geri ver =) Roadrunner'in sitesinde de 24'u diyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bu kim bu arada: Eren Başbuğ – orchestral arrangements, conducting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 hiç duymamıştım yeni albüm geleceğini, indirelim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 GERGE said: Bu kim bu arada: Eren Başbuğ – orchestral arrangements, conducting elemanın octavariumun orkestral yorumunu hazırlayıp orkestraya çaldırıyordu. bunun dışında da symphonyx in orkestra coverlarını neyim yapıyordu. net hatırlamıyorumda bilkentte yapıyordu hatta bu işi galiba. sonra jordan rudess kendisini keşfetti, kanka oldular. amerikaya gitti. berkleyde öğrenciymiş deniyor. son albümde de kayıtlarında orkestrayı yönetiyor neyim. çocuk aldu yürüdü yani. koskoca dt kayıt için ingiltere kraliyet orkestrasının maestrosuna parasını verip getirebilecekken eren'e vermiş o işi. helal olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Pre-order'in icinden sadece The Enemy Inside cikti, cok iyi sarki. Mangini yakismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 tot dan sonra dt dinlememis eski fan i dondurur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 A Dramatic Turn of Events'i de dinle derim, ToT'tan beri cikan en iyi album, onun dengi rahat. Bu yeni albumden dinledigim ilk sarki da epey duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Portnoydan sonra bir türlü ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Train of Thought ve A Dramatic Turn of Events albümleri hakikaten iyiydi. Yeni albümü de şimdi linkten dinledim 2-3 şarkı dışında pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 konserine gidin zaten albumdekinin aynısını caliyor adamlar ahsgdlasghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Albüm ÇOK iyi. False Awakening Suite tam bir Symphony X şarkısı olmuş ama şahane. Illumination Theory'deki orkestra kısmı efsanevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 petrucci yanına memleketlisini aldırmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar