hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Kafam çok karışık.. Dün uzun süredir hayran olduğum çok güzel bir kızın aslında çok süper ve özel biri olduğunu farkettim. Yeni epik sevgilim olmak üzereydi ki böyle bir birimizi tanımak için gece yürüyüşlerine çıkma kararı aldık. Ama bugün platonik olarak aşık olduğum en iyi dostlarımdan biri bana aşık oldu ve bana çok net bir şekilde birlikte olmamız bizi bozar mı yoksa uçurur mu diye sordu. O kadar harika birinin bana böyle yoğun duygularını dile getirince bende bas gaza aşkım bas gaza dedim. Yarın sabah dünyada geri kalan herkes bizim için detay oluyor dedi. Ama ama ama dünyada en bayıldığım dediğim hatun sonunda benimle bir şekilde ilgilenmeye başladı ve bu asıl kıza olan hislerim bambaşka.. Şu an üçe bölünsem 3 farklı paralel evrende 3 aynı adam olarak 3 farklı aşık olduğum kadınla ayrı ayrı olsam ne harika olurdu. neyse aşkı takip edip sevgimi tekrar bir kişi ile köklendirip daha da güçleneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 isallah canim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 arkadaşlar bir anlaşma yapalım. bu topike bu andan itibaren mesaj atan top olsun gibi. herkesi noyan konularına ölü taklidine davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Red said: arkadaşlar bir anlaşma yapalım. bu topike bu andan itibaren mesaj atan top olsun gibi. herkesi noyan konularına ölü taklidine davet ediyorum topluğunuzu dolaylı yoldan deşifre etmek için bu kadar kendinizi kasmayın artık herkes biliyor paticiğin ne kadar renkli bir yer olduğunu. Bu esnada tebrik ederim bu topiğin de ilgi toplama hater takım kaptanı sen oldun. önceki takım kaptanınız diğer topikte yediği fatalitylerde fena hırpalanmıştı. lütfen hemen konuyu kişisel tartışmalarınıza saptırmayın ya azıcık adam olmak pek zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 o kadar 3 demişinki hacıt yanına 1 ekleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hadi durma o zaman patlat bi 31 neşen daha da yerine gelsin kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yok senin yanına o. patlatacak da patlayacak da sensin kanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bence yanlış konuya geldin çünkü bir alt topikde babacum masturbasyon yapmak üzereydi. oraya da bir uğra istersen. BabacumMostors said: allah razı olsun, izin verirsen şimdi.. http://i.capsspot.com/s/26/8/517782.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 eyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 üçünede yürü kankaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 7thBreath said: üçünede yürü kankaaa. bu var ya çok ilginç bir tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Tuor_annare said: garbıç neyse hazır sen mesaj atmışken sorduğum konudan alakasız her türlü sataşma mesajını ignore ediyorum. dikkat çekmek isteyenlerin sataşarak ve muhatabiyet bularak bu konuyu baltalamasına izin vermicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ahah çok başarılısın kanks o konuda fdsfs. allahı var hiç cevap vermedi bu topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 tamam ya senin enerjini sevdim ondan sana cevap verdim de diğerleri için durumu bir üst mesajda belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ;) said: Müslüman müslümanın kardeşidir Ona zulmetmez, onu yalnız bırakmaz Kim kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun ihtiyacını giderir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Red said: arkadaşlar bir anlaşma yapalım. bu topike bu andan itibaren mesaj atan top olsun gibi. herkesi noyan konularına ölü taklidine davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Dörde kadar yolu var, yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 noyan senın de hayatın zor be walla biz is yetistirmek icin gece 12lerde 1lerde cikalim adam kime asik olsam diye sorsun zor hakketen hayatin. neyse allah baska dert vermesin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 oh bu sefer başlığı 2. sayfada yakaladım lan. valla mutlu oldum. durun hemen başlamayın bi çay koyup geliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ya bunların hepsi aynı kızsa? Noyanın labirenti durumu olmasın abi sonra ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 üçüne de yürüyesin varsa hiçbirine aşık değilsindir. bu konuda yazacağın karşı her argümanı şimdiden ignorladım noyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar