Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üçe bölünsem

hakliyim

Öne çıkan mesajlar

Kafam çok karışık..

Dün uzun süredir hayran olduğum çok güzel bir kızın aslında çok süper ve özel biri olduğunu farkettim. Yeni epik sevgilim olmak üzereydi ki böyle bir birimizi tanımak için gece yürüyüşlerine çıkma kararı aldık.

Ama bugün platonik olarak aşık olduğum en iyi dostlarımdan biri bana aşık oldu ve bana çok net bir şekilde birlikte olmamız bizi bozar mı yoksa uçurur mu diye sordu. O kadar harika birinin bana böyle yoğun duygularını dile getirince bende bas gaza aşkım bas gaza dedim. Yarın sabah dünyada geri kalan herkes bizim için detay oluyor dedi.

Ama ama ama dünyada en bayıldığım dediğim hatun sonunda benimle bir şekilde ilgilenmeye başladı ve bu asıl kıza olan hislerim bambaşka..

Şu an üçe bölünsem 3 farklı paralel evrende 3 aynı adam olarak 3 farklı aşık olduğum kadınla ayrı ayrı olsam ne harika olurdu.

neyse aşkı takip edip sevgimi tekrar bir kişi ile köklendirip daha da güçleneceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

arkadaşlar bir anlaşma yapalım. bu topike bu andan itibaren mesaj atan top olsun gibi. herkesi noyan konularına ölü taklidine davet ediyorum

topluğunuzu dolaylı yoldan deşifre etmek için bu kadar kendinizi kasmayın artık herkes biliyor paticiğin ne kadar renkli bir yer olduğunu.

Bu esnada tebrik ederim bu topiğin de ilgi toplama hater takım kaptanı sen oldun. önceki takım kaptanınız diğer topikte yediği fatalitylerde fena hırpalanmıştı.

lütfen hemen konuyu kişisel tartışmalarınıza saptırmayın ya azıcık adam olmak pek zor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...