yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Niye ? Adam güzel şeyler demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 aquila said: gokalp, bi sus ya. http://ak4.picdn.net/shutterstock/videos/4007671/preview/stock-footage-drawing-a-smiley-face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 kasımpasa stadının kapasitesi belli abi, anadolu kulubune karsı 50k olmazdı zaten. kayıp cok buyuk degil yani sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 kermit said: aquila said: gokalp, bi sus ya. http://ak4.picdn.net/shutterstock/videos/4007671/preview/stock-footage-drawing-a-smiley-face.jpg ben neden buna ilk baktığımda pipi gördüm ya haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 olimpiyattan kaldırabildiği kadar kaldıracaktı zaten. olimpiyatta her düzenlenen maçta deli gibi satış yapılıyordu. biletlerde sürümden kazanıyodu zaten. 15 - 30 liraya bilet satıp yanında ilk defa maça giden yada forması olmayan adam illaki forma atkı vs sattırıyodu olimpiyat. açılış maçına gitmeden önce çarşıya uğradım. herkesin elinde kartal yuvası poşeti vardı. rekor satış yapıldı denildi zaten. diğer maçlardada çarşıdan geçtim eve dönerken yine aynı şekilde. kasımpaşaya kimse gitmeyecekki kombineliler hariç. karagümrük grubuda kalabalık grup mesela onlar kasımpaşaya gidemez. kasımpaşalılar gördükleri yerde adamları bıçaklıyor çünkü askdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 zaten son macmis olimpiyattaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 10 maç kiraladık demiş olimpiyatı fikret orman. 10 maç oldumu olimpiyatta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 uefa'ya gitseydi oynayacaktı. simdi sadece fener macı kaldı icerde. baska da yok benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 olimpiyatta seyircisiz mac da cok kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hükmen 0-3 mağlubiyet 4 maç kapatma/seyircisiz gelecek gibi duruyor, yine hakkı yendi KaraKartalın lan, GSnin baştan yarıştan kopup 8. bitirmesini istemedi Digi lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Digi lobisi saldı kekoları sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 sahaya atlayanları tanıyorum ben. birisi göztepe digiturk bayisi teknik servis elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 4 macsa gayet iyi, Onun disinda biz o maci cevirirdik amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 dimi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Digi lobisini bilmem de, Didi lobisi saglam cakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ben ceza geleceğini düşünmüyorum para cezasıyla kurtuluruz gibime geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 kermit said: leş gibi maçtı zevksiz bişi anasını satayım drogba burağa "bak yavşak öyle vurulmaz karşı karşıya kalınca" dedi tek güzel olay oydu. kesinlikle bu, bende drogba vururken farkettim. adam sağa sola kaleciye bakıp ona göre vuruyor, burak fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Esh said: 4 macsa gayet iyi, Onun disinda biz o maci cevirirdik amk nereye çeviriyon lan. taksi mi çeviriyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 adam o yüzden drogba. diğer mal ise yere bakarak şut atıyor. hepsi kalecinin kucağına sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 said: drogba: "leylek hangi takımın maskotuydu yaa?" dfghdsfgşlğdpföblşkdfbdfvsdfvadscsdfapşicl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Emre333 said: kermit said: leş gibi maçtı zevksiz bişi anasını satayım drogba burağa "bak yavşak öyle vurulmaz karşı karşıya kalınca" dedi tek güzel olay oydu. kesinlikle bu, bende drogba vururken farkettim. adam sağa sola kaleciye bakıp ona göre vuruyor, burak fix. Burak kaleciye bakmadan kalecinin uzerine vurmayi nasil basariyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 melo olayları bana yıkmaya çalışıyorlar ama tribündeki olaylar 60dakikalarda başlamıştı demiş http://www.ntvmsnbc.com/id/25468151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 BURAK ÖNCE ADAM OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 leylek muhabbeti ne yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar