Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-kirmizi-kart-gordu-stat-karisti sahaya 2 kişi girmiş herhalde ilk başta. ama kenar çok karışık özel güvenliğin barikatının orası. orda bir müdahale falan bir şeyler yapıldıysa taraftar çok fena galeyana gelmiştir kesin, zaten daha ligler başlamdan çarşı mimlenmişti maçlar başlasın analarını silkecez diyen polisler falan. melo da bu ülkenin ilk 5-10 çirkefi değil gelmiş geçmiş en büyük şerefsizidir şu hareketlere bak çıkarken adi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Redeagle said: Çok pis Drogba'nın hakkı yendi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Maç ilk yarı BJK ikinci yarı GS kontrolünde geçti. Hani Burak'ın kaçırdıkları da cidden netti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 İşi Melo'ya bağlamak saçmalık da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 yav niye yapmayayım,tüm türkiye yapıyor.elime ne fotolar,ne videolar geldi maçta çekilen.hala geliyor.güvendiğim adamlardan ne mesajlar geliyor...ve belli ki sahaya girme olayı çok büyük bir provokasyon. maçı izlememe gerek yok yani bu yorumlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Esnaf said: KuddusiMavra said: Esnaf said: eğer sahaya polisin soktuğu adamlar var ise yönetim bu olayın üstüne gitmeli ama nerde o göt işte bu durumda AZİZ YILDIRIM gibi ikinci bir adamın olmadığı gerçeği ortaya bir kez daha çıkıyor. Beğenin,beğenmeyin...Şu iş Fenerbahçe'nin maçında bizim genç fenerbahçeliler tarafından yapılacaktı...o zaman var ya, AZİZ YILDIRIM bu işi marsa kadar götürürdü,peşini de bırakmazdı. İnşallah Fikret Orman beni yanıltır. Aslında korkmasının da anlamı yok. Ne korkacak? Arkasında tüm GEZİ DİRENİŞ'i var. Eğer bir komplo varsa,provokasyon varsa yürüsün sonuna kadar. Desteklemezsem adam değilim.bjk stadını devlet yapıyor yav ne alakası var? o başka mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sotto said: İşi Melo'ya bağlamak saçmalık da... yok yok meloya bağlamıyorum ya taaa öteki taraftarların görmesinin imkanı yok zaten melonun yaptıklarını asıl olay karşı tribünde başlıyor zaten. melonunki ayrı bir şerefsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 serjuhan said: KuddusiMavra said: serjuhan said: KuddusiMavra said: maçı izlemedim ama hakem de kesin galatasaraya yatmıştır.aptal saptal kararlar vermiştir. Ne acayip adamsın sen Kuddusi. çok okur,çok izler,çok ders çıkarırım canım. burada galatasarayın şahsı ile ilgili değil bu söylediklerim. büyük komplo ve provokasyon var ve bu provokasyona tff'nin alet olmaması için bir neden göremiyorum. Bak maçı izlemedim diyorsun o zaman yorum yapmayacaksın. izlese de birşey olmaz . Beyinlerini ön yargılarla kapatmışlar, inandıkları şeylerden milim sapmaya,başka açıdan bakmaya tahamülleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Utandım anasını satayım. Maç sonunda ne kadar hayvan varsa daldı sahaya. Basın tribünündeydim. Bizim üzerimize de taş plaka attı hayvanlardan bazıları. Utanım taraftarımdan ilk defa. Basından bir abimin başını 5-10 santimle geçti kos koca duvar plakası. Son anda kenara kaçarak kurtardı kendini. Gözümün önünde daha ufacık çocukları olan bir adam ölüp gidecekti. Niye? Hay skeyim ben bunların olmayan aklını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Liebe said: melo da bu ülkenin ilk 5-10 çirkefi değil gelmiş geçmiş en büyük şerefsizidir şu hareketlere bak çıkarken adi herif. Ya bi git. Adam haksız yere kırmızı gördü bir de. Gayet sakin kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 tinu said: yuh bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 vaperon said: Utandım anasını satayım. Maç sonunda ne kadar hayvan varsa daldı sahaya. Basın tribünündeydim. Bizim üzerimize de taş plaka attı hayvanlardan bazıları. Utanım taraftarımdan ilk defa. Basından bir abimin başını 5-10 santimle geçti kos koca duvar plakası. Son anda kenara kaçarak kurtardı kendini. Gözümün önünde daha ufacık çocukları olan bir adam ölüp gidecekti. Niye? Hay skeyim ben bunların olmayan aklını... heh tavuk geldi beyler anlatsana hacı sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 serjuhan said: Liebe said: melo da bu ülkenin ilk 5-10 çirkefi değil gelmiş geçmiş en büyük şerefsizidir şu hareketlere bak çıkarken adi herif. Ya bi git. Adam haksız yere kırmızı gördü bir de. Gayet sakin kaldı. haksız mı? :) hatta mottaya kırmızı göstermeliydi çift taban girildiği için evet serhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 İşi Melo'ya bağlamak cidden saçmalık şu ortaya çıkan şeylerden sonra, Melo olmasa bitiş düdüğünden sonra olacaktı. O kadar belli ki... yazık cidden yazık, maçı konuşamıyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Motta'nın daha önce Sabri'ye yaptığından daha sert ir hareket değildi. Melo'nun hareketi kırmızı ise her maç n az 5 tane kırmızı çıkmalı. Abartmayın rica ediyorum biraz sakinleşin hazmedin öyle yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Elimde ne fotolar var kendi çektiğim. Kanala gönderdim hepsini. Rezalet anasını satayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ABİ MELOYA BAĞLAMIYORUM ALOOO AHAUEHAU Liebe said: Sotto said: İşi Melo'ya bağlamak saçmalık da... yok yok meloya bağlamıyorum ya taaa öteki taraftarların görmesinin imkanı yok zaten melonun yaptıklarını asıl olay karşı tribünde başlıyor zaten. melonunki ayrı bir şerefsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Evet maça gidip farklı tribünelerde oturanlardan alacağız artık 1. ağızdan durumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 serjuhan said: Motta'nın daha önce Sabri'ye yaptığından daha sert ir hareket değildi. Melo'nun hareketi kırmızı ise her maç n az 5 tane kırmızı çıkmalı. Abartmayın rica ediyorum biraz sakinleşin hazmedin öyle yazın. neyini hazmedemicem olm elinize sağlık valla bjk bu maçı da alsaydı zor tutardık valla :D melo da kırmızı gördü çiçek gibi oldu, hoş berabere bitse çok daha güzel olurdu ama bu da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 herifler baya bayaa hazırlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Lan yine kısa devre oldunuz, çıkın bir hava alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 O değilde her koyduğumuzda sahaya girecekseniz oynamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 kithnos_1 said: izlese de birşey olmaz . Beyinlerini ön yargılarla kapatmışlar, inandıkları şeylerden milim sapmaya,başka açıdan bakmaya tahamülleri yok. sistemli bir komplo var bu işte diye düşünüyorum.şu ana kadar izlediklerimden,okuduklarımdan,arkadaşlarımın bana söylediklerinden bu sonuca varıyorum.galatasaraylısın diye alınmana ya da bana anlamlar yüklemene gerek yok.bu işte galatasarayın bir dahli var demiyorum,onlar çıkıp aslanlar gibi toplarını oynamışlardır,şüphem yok.ben TFF'nin aldığı talimatla MHK'yi etkilemesinden şüpheleniyorum çünkü arkadaşlarım özellikle 2inci yarıda hakemin bazı düdüklerinin tansiyonu çok yükselttiğini bana söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://sozcu.com.tr/2013/spor/iste-aydinusun-raporu-376410/ "Aydınus, ön raporu telefonla Yıldırım Demirören’e ulaştırdı. Melo’nun da PFDK’ya sevk edilmesi için rapor verdi. Buna göre, olayların çıkmasında Melo’nun da payı var." Tey allaam ya Melo kırmızı kart görüp forma gösterdi diye taraftar aşağı indi sanki -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 SNA1L said: uk said: ABİ RIDVAN DİLMEN' E HELAL OLSUN ! sunucu itini susturdu bence biz konuşmayalım işin bu boyutunu dedi adshgafdhsaf ne dedi tam olarak bi anlatsana merak ettim abi işin olay/siyasi boyutuna falan girmeye çalıştı rıdvan ise biz işin futbol boyutunu konuşalım dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar