Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bu tip maçlardan sonra genelde yenilen takımlar çok hırs yaparak geliyor. Beşiktaş için hem çok büyük dezavantaj hemde çok büyük avantaj aslında GS var gücüyle saldıracaktır. 6 yediler diye çökeceklerini hiç düşünmüyorum. Hataya sürükleyip kontradan ceza kesme ihtimalimiz var. Diğer yandan kırılgan olmasına rağmen şimdiye kadar her sınavından başarıyla geçmiş olan savunmamızı erken golle vs. yıkarlarsa takımın dağılabilir olmasından korkuyorum. bu maçtan önce sorsanız bjk favori ibresinde ağır basan taraftı ama şimdi yarı yarıya hatta gs benim gözümde. 2-3, hatta 4 tarzı farklar önemli değil ama 5-6 yemişsen ve psikolojik olarak çökmüşsen bu bir nevi tokattır. O tokat seni kendine getirirse ivmeyi yakalarsın. Ha zaten getiremezse gg bakalım maç gününe kadar iddialı konuşmamak gerek. Ha birde Drogba'sız GS'nin hiçbir şey olmadığını da net gördük. Drogba BJK maçına kadar yetişmezse net tekrar ibre bizde. Ama yetişir tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 galip belli sanırım u maçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ulan ne totem yaptınız arkadaş. tamam yenilelim de mutlu olun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 handikap bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 drogba derbide yok diye haber düştü. ibre bizde artık ! asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 drogba yoksa aydın yılmaz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bliksem said: L_Zero said: beşiktaşa insanlar nasıl hala takım muamelesi yapıyor şaşırıyorum. hani böyle afrikanın bir köyü takım kurmuş kazanecez kazanecez diye herkesle kavga ediyorlarmış gibi hissediyorum beşiktaşın adını duyunca. hani afrika, köy falan demişsin ya, böyle böyle güldüm. hah aynen, öyle gülüyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 beşiktaş acımaz tarihi fark olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 1-1 biter. Seyir zevki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 2-0 olsun bizim olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 1 0 olsun bizim olsun ezeli rakibimiz zor durumdayken düşene birde biz vurmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 gs'ın 6 yemesi kötü oldu, adamlar bizim maçta onur mücadelesi yapacak, fatih terim nasıl bir gaz verir artık bilmiyorum, 6 yediniz sizinle dalga geçtiler çıkın gösterin gibisinden... gs dün real i yenseydi, kesin alırız maçı derdimde, dün gs 6 yedikten sonra zor maç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 biletler tükenmiş bu arada olum şaka maka stad ayağına zengin olacaz bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 drogba yoksa 3-0 net beşiktaş tokatlar.drogba oynarsa 2-0 yener beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Llama said: biletler tükenmiş bu arada olum şaka maka stad ayağına zengin olacaz bu sene son maç bu bence daha oynamali ya en azından kasım sonu görülebilir, sen git 80k seyirci görürken 15k'ya razı ol, iş GS stadı vermedi karma bunlar hep sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 applev0dka said: ama onlarin uyefa kupasi var. adini unuttugum suan 3. ligde olan bir ingiliz takiminda olan. ayik olun o yuzden. 1 2 3 gol yetmez 4 5 6 olsun bestesi gercek olsun tekrar Üzülme ya sizde arada 1-2 kaç tur atlıyosunuz Avrupa'da, tam gerizekalı çıktı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Kartal yuvalarında 1000 adet bilet varmış, 250 liralık alışveriş yapanlara ücretsiz verilecekmiş bu biletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Pha said: applev0dka said: ama onlarin uyefa kupasi var. adini unuttugum suan 3. ligde olan bir ingiliz takiminda olan. ayik olun o yuzden. 1 2 3 gol yetmez 4 5 6 olsun bestesi gercek olsun tekrar Üzülme ya sizde arada 1-2 kaç tur atlıyosunuz Avrupa'da, tam gerizekalı çıktı çocuk. Höst la yavaş gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 L_Zero said: beşiktaşa insanlar nasıl hala takım muamelesi yapıyor şaşırıyorum. hani böyle afrikanın bir köyü takım kurmuş kazanecez kazanecez diye herkesle kavga ediyorlarmış gibi hissediyorum beşiktaşın adını duyunca. Pzeronun gsli versiyonumusun sen bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Trol olmak için nicki daha düzgün seçmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bir 6 da sen cek kartalım, alıstı adamlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 DarKRideR said: drogba derbide yok diye haber düştü. ibre bizde artık ! asdfasd O zaman fernandese gecen seneden kalma "tff tuvaletine christian louboutin'le girme" cezasi gelir iki gune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Madrid 6 attı diye gaza gelmek yanlış ya, Madrid değiliz Daha iyi oynuyor gibi görünüyoruz ligde ama derbi bu hiç belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 realiz demiyoruz barcayız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 sfdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar