Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Oğlum büyük konuşuyorsunuz, Beşiktaş lan tuttuğumuz takım asfasd mutlaka ters bir şey olacak. Kazansak bile çok üzüleceğiz bu akşam öyle hissediyorum. Bize mutluluk haram edilmişti lan ayrıca tuttuğum 3 takımdan ikisi yenildi bu hafta, BJK'de olursa 3/3 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 10 Emir'de yaziyo zaten, Besiktas taraftarina mutluluk haram diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mac sonu 2 sakat bekliyorum ben biri 3 ay olmak uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 mustafa sağlam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 3-1 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Fernandes maça bir çıksında hayırlısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bilic Motta'yla konuşup sakin ol demiş, 11kişi tamamlayalım maçı demiş. Kesin kırmızı yiycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 2-2 gider bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ananı ya drogba yok :( bari şöyle çıksın lan musli sabri-chejdu-semih-balta bruma-selcuk-melo-amrabat -------sneşijder------ ---------umut--------- güzek kadro oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Abi berabere kokuyor bu maç.GS çünkü saplandığı bataklıktan çıkması lazım.Bruma ya da selçuk uzaktan yazar. BJK ise tam kapalı kutu.Klas hareketlerle ceza sahasına giren fernandes al da at dercesine bi pasla almeidaya golü attırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 baba bilet buldu maça gidiyooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 dreagloth said: 3-1 alırız Ruyamda bu skoru gordum. 3un 1ini de alabiliriz demek oluyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Yok lan 4-5 tahmindir yanılmadım daha, karşı takımın skorları 1 fazla söylüyorum hep, 3-0 da olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 hadi kartal. acıma cimboma. güveniyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ligtv'de geçmiş yılların derbilerini gösterdi de amma penaltı olmuş yahu,3 maçın 2 sinde penaltı var neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bende onu ızlıyorum sımdı acaip penaltı olmus. Kendi kalesine gol atan da çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Biletim tribün basından, Allah korusun Beşiktaşımı nazardan. Bugün maç çok güzel olacak. Yargı var bu gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Maç başlamadan bjk yenmiş. Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Burağın oskarlık düşüşünü gördüm sinirim bozuldu gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 vaperon said: Biletim tribün basından, Allah korusun Beşiktaşımı nazardan. Bugün maç çok güzel olacak. Yargı var bu gece... (tu) iyi seyirler kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 fenerin nası gs yi yenme totemi varsa biz de sizi yeniyoruz her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 +1 fb gs yi- gs bjk yı- bjk fb yi diye gider bu kısır döngü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Olimpiyat Stadı'nın koltukarına koyulmuş. http://www.radikal.com.tr/spor/bilicten_rekor_mesaji-1152012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 77,000 bilet manyak para eder. Ronaldinho geliyor desene 2. yarı. İnönü nün yıkıldığına sevinmiştir bjk lılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 beşiktaş'tan kaçta çıkmam lazım maça gitmem için? o kadar zahmetli geliyor ki gitmek, cevahir'de buluşup aynı fiyattan satabilirim batı tribünü biletimi. karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar