Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 5. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 22.09.2013 19.00

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Hem o hem de bek ileriye çıktığında veya rakip kanatlarla geldiğinde o ikilinin çok tempolu bir sağa bir orta sahaya, gitmesi lazım. Selçuk ve Engin (şu anki Engin) bunu yapabilecek adamlar değiller maalesef. O zaman kenarlarda ciddi sıkıntı oluyor, Selçuk da çünkü böyle rakibi kovalayacak baskı kurabilecek bir adam değil. Formda bir Yekta, bir Potuk olsaydı bence daha farklı olurdu bu sistem. Tutabilirdi yani. Şimdilik zor gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Bruma-Umut doğru formül olacak ve rahatlacak gibi geliyor Selçuk ve Sneijder'in de toparlamasıyla. Burak bir süre benchi ısıtsın, yedekten girerek hırsıyla birşeyler yapar, küsecek adam değil geçen seneyi hatırlayın Bursa ve Bjk maçlarında 18'e bile alınmadı, ardından herif coştu her maç yazdı

geçen sefer durum biraz farklıydı ama, bu sefer açık açık yollanmadığı için trip yapıyor. belli gibi yani
Sosyal ağlarda paylaş

Bruma mükkemmel bir yetenek yalnız bu adamı ilginç bir şekilde Nisan'dan beri takip ediyormuşuz ve Haziran'da teklifi vermişiz ilk, yani gençler şampiyonasında yardırmasından sonra saldırmamışız, scoutingimiz zayıftır bizden beklenmeyecek bir hareket sdfjsjdf.

Umarım sonu Messi ile beraber 2004 sanıyorum U-20'de yıldızlaşan ve bizim lige gelen Isaac Promise gibi olmaz. Keita'nın ceza sahasına da girebileni diyor medya, aman diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

acı bir gerçek var, bu sadece gs'nin degil bjk fb'nin de ortak yarası,

türkiyede wonderkid yetişmez, yetişcek olan da gelince yetenekleri falan körelir. dos santos içinde aynısı söylendi sonunu görduk.

herseyi geçtim sergen diye bir örnek var lan :S

adam türk vatandaşi olmasa, insanlar maradona-sergen-messi diye sayardi tarihte ama yok işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...