Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH ve Gold AH Kapanıyor

axedice

Öne çıkan mesajlar

sadece son sayfayı okudum. sam şuradaki savların gibi belediyeciliğe falan girsen gözüm kapalı oy atarım ya. dalga geçmek için söylemiyorum.(:P)

AH kapandı trade kapandı diye ağlayanlar da bu işten direk para kazanıyodur herhalde, ya da sequo gibi 5000€ basıp bir haftada mp10 farmlar olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

cinlilerin sattıgı itemların sana bi zararının olmadıgını, alıp onunla oynamak isteyen adamın senin oyun keyfine bi mudahalesi olmadıgını cozdugunuz zaman konusuruz.

abi sen kendi itemını ac "ulan ahmette daha iyisi var mı" diye sormak isteyen sorsun? ikisinin aynı anda oldugu bir dunyayı hayal etme yeteneginizdeki sorun nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

hic arkadası falan yok bu sam in galiba olm gel beraber oynayak falan diyen ondan boyle sevaptan falan vuruyo. cunku 2 arkadası olsa insanın paylasası gelir beraber oynarken falan.

oyun oynarken "ben ben sadece ben" diye bagıran insanlar zaten single player oynuyor iste niye cinliden/item alan verenden muzdarip oldugunu cozemiyorum bu insanların cozen anlatıversin.

gecen wizard kastım iste 4-5 gun once. arkadasım boostladı gayet torment 6 da 1-60 cunku skypeta oturup muhabbet ederken gel kastırırım nolucak dedi. Sonra hangi itemları alayım dedim dur sen sunları craftla ben gerisini halledicem dedi 15 dakika sonra geldi yere itemları attı aldım giydim borcum ne kadar kanka dedim olur mu lan oyle sey dedi bende para coktu, hangi kasmaya devam edelim dedi muhabbet ederek oynamamıza devam ettik 2 farklı oyuna dagılıp ben torment 1 de zar zor set dizene kadar o torment 4 5 ten ayı gibi xp kaybetmesi yerine girdik beraber torment 3 e keyifle yolumuza orta bi yerden devam ettik. oyun boyle oynanır. coop oyun boyle oynanır. ve ben bunu yaparken ne samin drop rate ine karıstım ne kendi itemını kendi acmasına karıstım ne de intergalaktik bir komploya sebebiyet verdim. o yuzden gidin 2 3 arkadas edinin oyun oynarken keyif alın. ONUN KILINCI BENDEN ISINLI diye dertleri de bırakın.
Sosyal ağlarda paylaş

flist ağzına kadar dolu. devamlı full 4 kişi coop oynuyorum oyunu. arkadaşlarıma aynı oyuna girdiğimizde ihtiyaçları olduğunu görürsem atmadığım birşey verdiğim oluyor devamlı. şimdi de coop oynarken işime yaramıyorsa partiye soruyorum. ama kahrolmadım hiç milleti donatamayacağım diye.

burada bencil olan sensin esasen çünkü milletin eline fitre/zekat vermeden tatmin olamıyorsun herhalde ki bu kadar sayfalarca boğuşuyorsun ısrarla. tekrar söylüyorum: bırak millet kendi bulsun item. yakın arkadaşınsa beraber coop oynuyorsunuz zaten. veriyorsun eşyayı düşünce. bu neden yeterli değil sana?

tamam eyvallah torment xp abuseladın, donla lvl60 oldun. havadan eline item yağmasının normal olduğunu düşünüyorsun. peki senin xp abuse'undan don gömlek çıkmaman için neden bütün bir oyunun ekonomisi bozulmak zorunda olsun? insanlara bencil derken kendin bencil davranmıyor musun şimdi?

verir gene arkadaşın rare elindeki fazla itemları, bunlar boa değil zaten. ille legendary ile mi donatılman lazım tek kurşun atmadan? bu nasıl bir hazıra konma hevesi? kasanda 5-10 tane rare craft edecek kadar malzemen yoksa kabahat senin, neden oyun senin tedbirsizliğini ödüllendirsin? neden bunu yaparken oyunun bütün ekonomisinin ümüğü sıkılsın?

biz de 3-5 atarız rare bu kadar dert etme yani bütün olay şuysa.
Sosyal ağlarda paylaş

butun oyunun ekonomisinin bozulmasını kesinlikle oyunun hic ekonomesi olmamasına 100 kere 1000 kere tercih ederim. Cunku oyunda ozaman ekonomi olur. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz. Ama pardon olur da birileri cinlilerden item alır falan ama tanrım bu olursa nasıl olurda diablo oynarız =(((

Ben arkadasımla keyifli oyunumu anlattım sen sadece abuse havadan item yagma gordun. Cunku sadece benim sahip oldugum itemlara belli bir duzende sahip olmamın sana bir getirisi olmadıgını farkedemedin arada. iste bu kadar ziyan bir oyun hayatınız var.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

hic arkadası falan yok bu sam in galiba olm gel beraber oynayak falan diyen ondan boyle sevaptan falan vuruyo. cunku 2 arkadası olsa insanın paylasası gelir beraber oynarken falan.

oyun oynarken "ben ben sadece ben" diye bagıran insanlar zaten single player oynuyor iste niye cinliden/item alan verenden muzdarip oldugunu cozemiyorum bu insanların cozen anlatıversin.

gecen wizard kastım iste 4-5 gun once. arkadasım boostladı gayet torment 6 da 1-60 cunku skypeta oturup muhabbet ederken gel kastırırım nolucak dedi. Sonra hangi itemları alayım dedim dur sen sunları craftla ben gerisini halledicem dedi 15 dakika sonra geldi yere itemları attı aldım giydim borcum ne kadar kanka dedim olur mu lan oyle sey dedi bende para coktu, hangi kasmaya devam edelim dedi muhabbet ederek oynamamıza devam ettik 2 farklı oyuna dagılıp ben torment 1 de zar zor set dizene kadar o torment 4 5 ten ayı gibi xp kaybetmesi yerine girdik beraber torment 3 e keyifle yolumuza orta bi yerden devam ettik. oyun boyle oynanır. coop oyun boyle oynanır. ve ben bunu yaparken ne samin drop rate ine karıstım ne kendi itemını kendi acmasına karıstım ne de intergalaktik bir komploya sebebiyet verdim. o yuzden gidin 2 3 arkadas edinin oyun oynarken keyif alın. ONUN KILINCI BENDEN ISINLI diye dertleri de bırakın.

AHAHA

Son paragrafı yazmasaydın keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana sorarsan oturdugun yerden 60 lvl olup itemlari yuklenip hoppa T6'ya dalabildigin bir oyun kotu bir oyundur. Sana gore guzel bir oyundur. Olabilir. Bunun uzerine tartismak anlamsiz. Senin anlayisin farkli, benim ki farkli.

Ama isin bana gore guzel tarafi Blizzard'inda benim gibi dusunuyor olmasi, haliyle RoS benim icin guzel bir oyun olacak ama senin icin tatsiz gececek.

Uzuldum senin adina ama herkesi ayni anda mutlu etmek zor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...