Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu vakitte iphone 4 hala alınır mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
galaxy ace 2 telefonum vardı ekranı kırıldı aynı zamandada androidden sıkılmaya başlamıştım iphone 4 almayı düşünüyorum stabil midir ? en son güncellemeler ile kasmalar oluyor mu ? oyun performansı nasıl ? ilginiz için teşekkürler
Mesaj tarihi:
valla iphone alcam diye tutturduysan bence al dış görünüş olarak 5ten çok daha güzel geliyor bana 4ler. özellik olarak da 4s 4ten çok daha iyi olduu için biraz daha kıyıp 4s almak mantıklı gibi. ama arada 300 400 lira fark var yanılmıyorsam.
Mesaj tarihi:
Bal gibide alınır. apple ayfonları pişirip pişirip milletin önüne koyduğundan hertürlü işini görecektir, ha sana ezik gözüyle bakacak mallar olursa da o kendi eziklikleri olacaktır, takma kafaya.

1k dan fazla verme.
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

galaxy ace 2 telefonum vardı ekranı kırıldı aynı zamandada androidden sıkılmaya başlamıştım iphone 4 almayı düşünüyorum stabil midir ? en son güncellemeler ile kasmalar oluyor mu ? oyun performansı nasıl ? ilginiz için teşekkürler

benim 4s bile şimdiden yavaşlamaya başladı ufak ufak, 4 kan ağlar yakında.
Mesaj tarihi:
moncici said:

bende hala 3gs var ekranı çatlak falan
fakirlik sembolü mü oldu şimdi eski iphone kullanmak? valla algıyı hiç bilmiyorum

öyle abi, tornacı çırak elinde iphone 5 ile geziyor ben reklamcıyım halen 3g... dasdsds diye dalga geçiolar :(
  • Yeni Oluştur...