7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 axedice said: Dost sofralarında "ERKEG ADAM ACILI YERİG!" diye gezen bizler söz konusu basur olunca nasıl da evcil kedi yavrularına dönüyoruz =/ benim urfalı leş arkadaşım gayet reklamını yapıp bizde basur olmayana kız vermezler falan diye geziyor. neyse topik sahibine tavsiye, acıyı azalt ama sadece acıdan olmuyor, bolbol su iç sakın kabız falan olma, tuvaltte çok kalma ve çok zorlama, ayaklarını ve kıçını sıcak tutmaya çalış, birde ılık su meselesi var ister leğende takıl istersen duşta su tut vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Krem önerebilirim. Bitkisel. İşe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Bu meret tuvalet kağıdıyla fazla temizleyince de olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 olur. doğal haline bırak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 maket bıçağıyla kes al memeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 go go go go daflon bende inanilmaz ise yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 proctolog (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 SenariouS said: go go go go daflon bende inanilmaz ise yariyor Dis. İki günde NŞA Daflon ile. Üçer beşer patlatıyorsunuz Daflon'ları. Damar tıkanıklığından kalp krizi riski de var ama hemoroid>kalp krizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://galeri3.uludagsozluk.com/194/ac%C4%B1y%C4%B1-bal-eyledik_198191.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ne çok basur varmış lan forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Burak bu kadar cok kacirdigi icin artti son donemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 VAlla ben YILLARCA çektim, kaç kere hastanelik oldum, şimdi bulduğum yöntem %100 çalışıyor bende. 1- ASLA tuvalet kağıdı kullanma. Zımparalanmayı sevmiyo oralar. 2- Her sabah aç karnına, uyanır uyanmaz 1/2 litre su iç. 3- Tuvaleti aceleye getirme, gereksiz ıkınma. bitti. Şimdi ilaç daflon proctolog falan gerekir döneme girmişsin ama bundan sonra dediklerimi yap ve bir daha çekme bu illeti. Kolay olduğu için zor, kutusu 100 liralık ilaç olsa her sabah içmek daha kolay ama bir şekilde kendini motive edeceksin artık. Çok zorlanırsan biraz limon sıkabilirsin suyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 özel tuvalet kağıtları varmış bunun için.ama en önemlisi sıcak suya oturun.çok güzel rahatlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 tekrarlıyor mu ki bu olay? ameliyatı vs yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sanırım ameliyat olsanda tekrarlama riski var. Zaten lazer tedavileri felan kesin çözüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 e abi hayatı boyunca ıslak götle mi gezicek adam peki. tuvalet kağıdı olmaz diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Tuvalet kağıdı ile yumuşak kurula diyor. git kazı demiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yurt dışına yerleşirse ne bok yicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 boklu mu gezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 O kadar detaylı bilmiyorum. Yıkayınca bok felan kalmaz sadece kurulaman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sostizm said: VAlla ben YILLARCA çektim, kaç kere hastanelik oldum, şimdi bulduğum yöntem %100 çalışıyor bende. 1- ASLA tuvalet kağıdı kullanma. Zımparalanmayı sevmiyo oralar. 2- Her sabah aç karnına, uyanır uyanmaz 1/2 litre su iç. 3- Tuvaleti aceleye getirme, gereksiz ıkınma. bitti. Şimdi ilaç daflon proctolog falan gerekir döneme girmişsin ama bundan sonra dediklerimi yap ve bir daha çekme bu illeti. Kolay olduğu için zor, kutusu 100 liralık ilaç olsa her sabah içmek daha kolay ama bir şekilde kendini motive edeceksin artık. Çok zorlanırsan biraz limon sıkabilirsin suyuna. Bunu dinle adam pro direk çözüm sunmuş işte. operasyon falan olma mecbur kalmadıkça kesin çözüm değil sadece kesip alıyorlar ama bu yeniden çıkmayacağı anlamına gelmiyor. hemoroid bildiğin genetik bişey aileden varsa (birinci dereceden yakının baban vs. ise nerdeyse 100%) sadece dikkat ediceksin, acı konusunda titiz davranacaksın yani atıyorum dayadın çiğ köfteyi yedin deli gibi ohş bunun çıkışı var şimdi diye telaşa düştün. panikleme, bol bol su iç (ama bol bol yani) zeytin yağına ekmek ban ye vs. tuvalet çıkışını kolaylaştırcak şeyler ye yani sonuçta yemek yedikten 5 dakika sonra o ciğköfteler dizilmiyor bağırsağına. ortamı hazırlamak için vaktin var sdfffsd ve altın kural tuvalette yaşamaya alış. gir tuvalete çıkma 45 dakika bırak söylensin millet götünün üstüne oturamamaktan kat kat iyi. taharet musluğu en büyük dostun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ben hayvan gibi acı yiyorum, basur olma ihtimalim % kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bok koktu buralar sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 dışarı bağırsakların çıkıyo ya anüs'den. onu içeri doğru itmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Yüksek. Bir de pulbiber falan değil, kara biber çok etkiliyor. Bu arada evet tekrar etme durumu söz konusu her halükarda. Ama dilden dile dolaşan; Ankara'da bir adam var bu konuyla alakalı, Mevlüt Topbaş. Bu adam ne yapıyor bilmiyorum ama kesin çözüm sunuyormuş. Yani durum çekilmez bir hal alınca Ankara'ya exodus ediyorsunuz. Basur haccı. En önemli şeyi unutmuşsunuz bu arada basur tips and tricksi için. Günlük olarak çıkın tuvalete. Ben mesela eskiden haftada bir falan gidiyordum, yavaş yavaş kendimi alıştırdım. Günlük rutine binince neredeyse hiç sıkıntı olmuyor. tl, dr; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar