BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Komple kırmızı olan kullanılmış tampon gibi duruyor.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Sam said: "Tatar Ramazan" said: sağ alttan 2. Turkuaz ben de buna verdim oyu. Bizimki seçilmiş Sam(tu) aklın yolu bir sdf
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 GEd said: senko said: GEd said: Trenlerin üretici firma hangi ilimizden? Beasain abow ben bunu komikli şık sandım ama şaka maka adamların orda devasa tren üreticileri varmış. Bu fakir ispanyollar bile tren üretiyormuş ya:) http://en.wikipedia.org/wiki/Construcciones_y_Auxiliar_de_Ferrocarriles anadolu yakası metro ve yeni banliyoleri(emin degilim) de bunlar yaptı marmarayda kullanılacak trenlerde bunların galiba her tarafta CAF yazısı görmekten aklımda kalmış. marmaray farklıymış neyse, o Hyundai Rotem diye bi şirket.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 "Tatar Ramazan" said: Sam said: "Tatar Ramazan" said: sağ alttan 2. Turkuaz ben de buna verdim oyu. Bizimki seçilmiş Sam(tu) aklın yolu bir sdf blackhavvk said: Sağ alttan 2.güzelmiş. kardeş beni beğenmiyormusun
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 gel lan sende gel turkuazcı seni sdfsdfsf:)-D
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 yalnız adamlarda nasıl bir kodlama varsa üç tane sağa sıcak bakan adam da turkuaz seçmiş. sizi pis osmanlıcılar sizi....,,,
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 biz kazandık gönül rahatlığı ile binebiliriz.dostlarıma yakınlarıma hava atacam,biz beğendik bizi kırmadılar diye.asdasf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 goldbären said: yalnız adamlarda nasıl bir kodlama varsa üç tane sağa sıcak bakan adam da turkuaz seçmiş. sizi pis osmanlıcılar sizi....,,, sen sus pis şişko sdfasdasd
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Böyle daha iyi ne öyle kırmızı mor beyaz felan
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi senin title i gorunce dayanamiyorum kusura bakma akshdakjsdşajkda
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 "Tatar Ramazan" said: Sam said: "Tatar Ramazan" said: sağ alttan 2. Turkuaz ben de buna verdim oyu. Bizimki seçilmiş Sam(tu) aklın yolu bir sdf
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 İşte bu kardeşim çoğulcu demokrasi, özgürlükler ülkesi, bineceğin trenin rengini seçebiliyorsun. Rahatladım şimdi.
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 pascalnouman said: abi senin title i gorunce dayanamiyorum kusura bakma akshdakjsdşajkda Bu acc yi kapatmam kaç senelik takılcaz böyle
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 sakarya'da olmuştu da kaç kişi ölmüştü. kesin olur.
Öne çıkan mesajlar