Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/702/589/6f6.jpg ne kadar iyi kospüreler çıkmış, geçen mesajımda da hayret ettiydim. nonon'la aynı kişi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yaa ben şu kadının gözündeki mor şeye kıl kapıyorum. böyle yamuk yumuk kesilmiş ya. acayip takılıyorum ona. bu arada bugün mü çıkıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 crunchyroll da çıkmasına 40 dk var horriblesubs ne zaman çıkarır belli değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ÇIKTI! http://1.bp.blogspot.com/-Kmu8lL-_G1I/UptzpMAvb4I/AAAAAAAAju0/NVuviGl1ly8/s1600/x04+Ryuuko+charges.jpg VOAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 underwater daha kaliteli geliyordu ama bekleyemiycem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/list/000/635/295/139.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 underwater pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 331.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 adamsın gamagoori! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 19 ehu nudisto biiçü'ye katılır devalar dediydim, aynen öyle oldu. fazla kullandıklarını göremedik mk2-3'leri, yazık. o pişmiş kelleler de sömürülen insanlarmış tahmin ettiğim gibi. yalnız matoi ve souchiro ona mı benziyor buna mı benziyor derken adam bütün tipini değiştirmiş, tipe çok güvenmemek lazım belli ki lol. senketsu-obaçan, mankanşoku-gamagoori ve nonon-matarou dialogları lol. obaçanın mikisugi'ye ilgisi ve barazo'nun asabının bozulması ahah. bayağı epic yüzler vardı sahnelerde. satsuki AKİRAMERUNA! serbest bırakacak kendini galiba ama bu sefer de ryuko esir düşecek sanki? yalnız senketsu'ya ayıp etti ya, orasını pek makul bulamadım ama neyse görelim bakalım. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/702/897/5ed.jpg ikinciye döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 senketsu madem ryuko'nun ihtiyacı yok makoya versinler kıyafeti mundar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ryuko dont lose your way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 O_o 19 SHIT JUST GOT CANON AHAAHAHAHAHAHAH http://i.imgur.com/uDCHmyw.png Jakuzure de çok iyi ama, giriş yaptığı sahnede bayağı şaşırdım. Nudist Beach yaramış kendisine :p Diğer karakterler de bayağı hoş. 1 ay bile olsa timeskip hiç beklemiyordum ama. İlk başta dedim meh, tam gaza gelmiştik bütün gazı söndürdüler konu bağlamak için bölümü yiyecekler diye, ama bu konuda hep yanılıyorum, Jakuzure nin çıkışıyla yine tempoyu tam gaz devam ettirdiler. Ryuuko nun hali tuhaftı ama. İyi mi oldu kötü mü bilemem de tuhaftı, bağlamaları gereken fazladan konu çıktı şimdi. Bir de uzaylı da olsa senketsu senketsudur tavrıyla kol kanat geren, hiç istifini bozmayan Ryuuko kendisi uzaylı çıkınca kafayı bozdu nedense. Ryuuko nun yolunu kaybetmesi konusunu daha önce de işlemişlerdi(hatta berserk sahnesini sayarsak 2 defa işlediler) niye aynı konuya döndüler ki tekrar? Şimdi Junketsu Ragyo nun elinde olduğuna göre Satsuki kurtulunca Senketsu yu ona verirlerse şaşırmam aslında :p Bir de Nui ile yeni kamui yapıyolar onu ne yapıcaklar onu merak ediyorum, 3 kamui olucak bi tanesi Mako ya düşer mi acaba :p (Bu arada Mako'yu yiyen covers diğerlerinden daha mı büyüktü yoksa bana mı öyle geldi? diğerlerinin büyük olanları bile Gamagoori den küçükken Mako yu yiyen daha büyüktü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 führer bradley & schwarzenegger ilk yenenler arasında king bradley ve arnıld'a benzeyen iki kişi var lol. canon to nonon en azından ehueh senketsu sadece ryuko'ya uyumlu çünkü ona nakşedilmiş fiberler diye anlatılmıştı, o yüzden başkasının giyebileceğinden emin değilim. gerçi dördüncü bölüm var o işi bozan ama istisna demişlerdi sanırım lol. yeni kamuiye yedirecekler satsuki'yi dediler ama o kaçarsa da ryuko yakalanırsa onu yedirecekler galiba bu sefer. preview sadece onu gösterdi sanırım, preview'ları bitiriyorlar ama gibi. herhalde sağlam sürprizler var ki saklamak istiyorlar ehu. sanırım yedikleri insanın gücüne göre boyları değişiyor, bazıları büyük, bazıları küçük oluyor. son istila sırasında da iki farklı boy vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ShadowFury said: 19 SHIT JUST GOT CANON AHAAHAHAHAHAHAH http://i.imgur.com/uDCHmyw.png ahah suratı çok iyiydi burada. son sahne burada bayağı flcl'den haruko'yu hatırlattı ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wrNOixcYtPw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 stupid sexy mikisugi ryuko muzigi duyunca uyandi yalniz sabah aniden biri kaldirinca agresif olma durumu gibi bir sey cikarsa sasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi yetmiyor ak 3 sezon birden çıksın saatler boyunca izleyeyim istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Hiç dayanmıyor anında bitiyor bu meret yaaa! Makonun göğüslermi büyümüş bu arada :D Kıyafetten çıkanlar daha güçlü geliyor olabilirmi? Ayrıca spanking time vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 mako yok mako hep öyleydi ilk bölümden beri lol. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/703/132/d60.png mako saçmalamaya başladığında nonon kopardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 nonon yönetti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 emoya bağlamasa iyidi ama bu pacingle ilk 12 dakkada cıkar zaten tripten gelecek hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 lol evet klasikleşti o da OMG RYUUKO YOLUNU KAYBETTİ!!!1!1!11!11111 şaka lan şaka, kaldığımız yerden devam ediyoruz ^^ Gerçi Senketsu'yu Mako'ya verseler daha güzel olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Esti yine yirmi dakika. Ne oldu ne bitti anlayamadan bi' hafta daha bekletecek. 10 kusurlu bolumlerin başlarından beri her hafta yorularak uyuyorum şunu izleyince. Ragyoo(auto correct tayyip diye düzeltiyor bu arada ahahahahahahahahaah) Satsuki-sama'ya her dokundugunda sinirleniyorum artık. Bu kadar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 beğenmedim fastforward ne ya resmen escape sahnelerini yediler bölüm böyle başlayınca meh oldum zaten. sonra anaya bak kızını al durumu hiç yok ragyo tak diyor eli dikiyor ryukonun kalbi çıkıyor kopan bağ falan yok 1 ay uyuyor. shock yedi de denmez onu da göstermediler yediler revocs ragyo özel olarak gönderdi ryukoyu spawnlamak için bi plan var. nefretle saldırtıp kardeşi kardeş üzerinde deneyecek sağ kalanı piyon yapacak emrinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar