Ren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 makonun açlığı http://i.imgur.com/Yq9iOlr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ragyo'yu gördükten sonra gerçek formları şu tarzda olsa aslında şaşırmam ehu http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/679/657/e5a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi beynim eridi tek bolumde ya. film cikardi su bolumden resmen. sakinliyim biraz tekrar izlicem. olacak is degil. 14 gamagoori'nin takim yardi bu arada saldirisiyla. inanilmaz komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 evet repleri hazırlayın. rapsiz before my body is dry yapmışlar. http://www.youtube.com/watch?v=uc7EcuqVhPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 oha 10 dakka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mako çok iyi ya ahahahahah ^^ WATATATATATATATATATATATATATATATATATATA Resolve > GokuUniform eşitsizliğinin kanıtı resmen :p Bölümü çok aceleye getirmişler ama. 2-3 bölüme yaysalar daha güzel olurmuş. Bi anime için bunu söylediğime inanamıyorum gerçi ahahahahah gereksiz yere uzatmayın lan diyorum her izlediğime. Gerçi erken toparlamaları da iyi oldu, sahneleri uzatsalar Senketsu yu toplaması da gereksiz yere uzayacaktı. Direkt olarak Satsuki vs Ryuuko kapışmasına geçeceklerse hiç itirazım yok bu olaya. Bu arada Ryuuko nun bu kostümü Senketsu normal moddan daha başarılı ya, eski tasarıma dönmezler umarım. Yenilerken güzel bi tasarıma geçseler çok iyi olur. Ayrıca bölüm gif madeni olmuş resmen, bayağı bir şey çıkar bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 uploader'ın avatar https://yt4.ggpht.com/-g9-5rahYkvA/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/37cU7wn9hWA/s48-c-k-no/photo.jpg helal olsun, zevk sahibiymiş. (tu) 10dk anca keser. :)-D ya osaka gif hazinesi zaten ahah http://1.bp.blogspot.com/-ntLZ30s1vWA/UlQYyUMG2dI/AAAAAAAACO8/IMvTuoVKlNs/s1600/Ryuko.jpg bioware konsept artist'ten bu da, bw oyununu yapsa nasıl batırır ya her yerden romance fışkırır sıfır romance hikayede. ama helal, iyi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 gonderme takip edecegim derken bolum bitti be, basim dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ren said: evet repleri hazırlayın. rapsiz before my body is dry yapmışlar. http://www.youtube.com/watch?v=uc7EcuqVhPE WAY STATUS: [ ] LOST [X] NOT LOST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi 10 dakika ama nyan cat yerine bunu 10 saat yapsınlar. yemin ediyorum go go power rangers gibi hallere giriyorum, kaç yaşında adam ne yapıyor hallere bak dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ne güzel işte, ben her bölümü izleyince 10 yaş gençleşiyorum. revocs cilt bakım ürünleri kullanmış kadar oldum. http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1386/87/1386874810170.jpg gardrobu böyle açıyorum, hayat bana güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 mako of the north star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Para atan silahlar, okul regulasyonu kitabı ile saldırmalar, kalp atan trompetler, kobe beefden zırhlar. hala ciddiye alıyor musunuz konuyu merak ettim? inanılamz twist bekliyor musunuz tengen toppa style vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 10 kat filan iyi tengen toppa'dan. galaksilerin shuriken diye atıldığı seride ne konu buldun sen bu yaklaşımla bilmiyorum ama bu daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 oyum makoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Anne konuşmaya "kıyafetler tu kaka çıplaklık esas olay" gibisin başlayınca ahaaa nudisto beach in başı bu diye bi sağlam bi twist bekledim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Mortis said: Para atan silahlar, okul regulasyonu kitabı ile saldırmalar, kalp atan trompetler, kobe beefden zırhlar. hala ciddiye alıyor musunuz konuyu merak ettim? inanılamz twist bekliyor musunuz tengen toppa style vs su koseye gec, cezalisin :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 14 başı, çatalını yidiğimin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Tengen Toppa Gurren Lagann diyip duruyorsunuz, daha izlemedim onu ben. Gecen sezon Crunchyroll'a gelmisti ama. Baksam mi? Ne kadar benziyor buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bu ona ne kadar benziyor diye duzeltelim, bak mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 herhalde klk'ya en çok benzeyen seri olabilir, izlemek lazım her şekilde onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 GERGE said: Tengen Toppa Gurren Lagann diyip duruyorsunuz, daha izlemedim onu ben. Gecen sezon Crunchyroll'a gelmisti ama. Baksam mi? Ne kadar benziyor buna? oha nasıl izlemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Şu sıralar animeye saracak zaman bulamamıştım. Bu şaheseri ilk bölümünden beri takibe almam lazımmış. Dün gece torrente bıraktım, sabah konunun ilk sayfasından okumaya ve senkronize şekilde bölümleri izlemeye başladım. Adetim değildir aslında 14 bölüm birden izlemek. Dayanamadım resmen. Tek kelimeyle şaheser bu. O kadar sıradışı ki, ve savaş sahneleri orgazmik. Şimdi cumaya kadar bekliyor muyuz? Neyse arada tadını çıkarta çıkarta tekrar izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 perşembe akşamını bekliyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 dont lose your way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar