ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 O sahneyi tekrar tekrar açıp izliyorum ya algılayamadım en başta nasıl ya diye. Villain dediğin protagonisti dövüp bırakır, protagonist kendini toparlayıp geri dönüp döver abi. Böyle zaten ezip geçtiği protagonistle sonraki bölümde kedinin fareyle oynadığı gibi oynayıp deşmeye kalkmasından fena halde shounen deconstruction tadı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 13 - İŞTE O SAHNE!!!!! İZLEMEYEN AÇMASIN http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/676/164/175.jpg NASIL YA? NE? filan diye ağzım açık kaldım böyle. lolwut.jpg şekli aldı suratım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 UĞURSUZ 13 o sahnede laptopı duvara attım kalan bölümü kırık cam ile izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 off özlemişim lan işler kızışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 MNSKIM 13 lan nasıl küfrettim = Ragyo conversation tam çevrilmemişti bide bi kısmı =. blumenkranz nasıl bir gaz allahım saygı duruşuna geçirdi ragyo direk. nudistler gene yetling over 9k kaldılar. 2 hafta sonunda iyi geldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 IS THIS THE REAL LIFE? IS THIS JUST FANTASY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 13 FIBERLAR ÖKSÜZ RYUKO ÜŞÜYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 13 Yalnız ultimate giysi çizgili çamaşırlar mı çıkacak ne, makas bile kesemedi onları ehueh. çevirip çevirip izliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 elite4 ve ryuko baya sağlam armor çıkacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Satsuki'ye yakışan "al sana da 3 star yaptırdım" diyip Ryuuko'ya vermesi olur aslında. 1 veya 2 star da olabilir. Ama başka türlü de olayın çözülebileceğini sanmıyorum. Senketsu nun parçalarını millete dağıttım, git topla filan diycek herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yol mol kalmadi sarampole girdim, noldu yahu oyle 13 psg'e donecek diye oyle korkuyorum ki :/ kanini ictikce kendime geliyorum = parcalansa da ryuko temelli bilinc networku ? nui fiberlerle puppet yaptiysa ryuko bir tik oteye niye gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Kojiroh said: IS THIS THE REAL LIFE? : (((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yalnız o kadar çarpıcıydı ki bölümün geri kalanını konuşamadı kimse, bayağı konuşulacak şey var halbuki. bunu konuşurdunuz normalde. (:P) http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/676/293/c34.jpg yalnız revocs -> covers anagramından bakalım ne çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 13 Enseeeeeeeeeeest Aksiyooooon Ters koseeeee(cocukta bi bok oldugu kesindi ama) Senketsu :( Simdi senketsudan gelen data ile starlarin overall gucunu yukseltip ryuko'ya da elite four tier kiyafet verecek bence baslangic icin. Sonra ryuko onu senketsuya falan evolve ettirebilir birilerini doverek veya kendi kanini besleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Haydaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 daha kötüsü de olabilirdi http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/676/448/4a5.jpg hatta ben bunu bekledim lol psg'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 senketsu http://imageshack.com/a/img577/3835/vlvf.jpg şu hangi parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 göz abi sanırım o 2 tane bordo parça var kamui halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 gözler kalbin aynasıdır o zaman http://24.media.tumblr.com/6aa7044307aa71354fdf0bd1e8486f8d/tumblr_mz6mlppz3x1qi0f9no1_500.gif bu gifler neden otomatik oynamıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Gözün içiçe desenleri var ya, o değildir. Normal formunda boynundaki kurdele/fularımsı şeye benziyor o. //edit: fixed Ren said: gözler kalbin aynasıdır o zamanbu gifler neden otomatik oynamıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ShadowFury said: çok vahşisin şadovfuri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 satsuki tam bir kürt kızı off o kaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 alır abi kaşları nolcak. kaşları aldı mı taş gibi hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar