Fly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 CEVIRSENIZE SU RAWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yarına kaldı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Way Status: [x]Lost [ ]Not Lost ÇIKSIN LAN ARTIK ŞU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 düşmüş bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 japon -> cin -> ingilizce falandir o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Su saatte cıksa izlemem modumu kaybettim her türlü yarın öğlen kahvaltıyla akacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 hayır ya underwater zaten horibıl beklemek istemediğimiz zaman indirdiğimiz gruptu. çince filan değil. tv kaydı. çıktı kısacası indirin yani. horibıl'dan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 12 gerçekten katil çıktı, bizim komplo teorileri patladı ehu. tekrar mako'ya birşey olacak hissini verdi ama şimdilik kurtuldu gibi. yalnız bu sefer de satsuki onu kandırıyor galiba "ben yaptım" deyip. zombivenomfuku tasarımı ilginçti heh. önümüzdeki hafta pek bir olay yok anlaşılan, bakalım buradan nereye gidecek. beklediğim gibi ters köşeye yatırmadı halen. neyse ikinciye döneyim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 horibıl istiyoz abi abv hayvan herifler commentlerde grup hakkında bakayım derken korkunc spoiler yedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 horibıl'dan 100 kat filan iyi underwater. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 1080 beklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 12: iki dk gibi geçiyor ehu mako'nun awsum denizinde yüzerek yetişmesi ahah bombastik müzik eşliğinde ekşın filan çok iyi ya. conquest of the big three dediğine mi çomak sokmaya çalışacak acaba ryuko, omoşireee.. üçüncü kere izliyim ya. said: Starting now, there will be a two-week break after episode 12, and broadcasting will resume on MBS on the 10th of January http://media.tumblr.com/f1b49f62b9173b53ff43f52641dd72de/tumblr_inline_mwa9isV9Ex1sorcw2.png of süper ya, adrenalin & endorfin fırtınası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Abi ciddi ciddi 2 hafta bekle dur şimdi. Yedik naneyi. Of çok tatlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 noelden nefret ediyorum yedi gene bütün dizileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Emin değilim ama kontrolünü kaybetmiş Ryuuko tasarımı aynı Kemonozume demonları değil miydi? Animasyonu ve hareket tarzları bile aynı geldi bana. Öyleyse bravo trigger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 amma sağlam epizoddu la bu gözlerim kamaşudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Üniversite networkünde torrent çalışmıyor laan akşama kadar nasıl bekliycem ben bunu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi açıp şirkette izleyecem şimdi ondan sonra "DON'T LOOSE YOUR WAAAAY!!" diye binayı yıkacam diye korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 benden günah gitti ben indiriyorum.koyayım şirketine bu daha önemli asfjasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 animeultima.tv stream çalışıyomuş laan. akşam düzgününü indirip izler günahlarımı affettiririm, streame dalıyorum şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Horrible'a ceviri kalitesi nedeniyle laf etmeyin abi: http://8ths.in/fall-2013-fansub-comparison-reviews/#Kill CR cikarali 4 saat filan oluyor. Horrible hala cikarmamis? Script degil miydi onlarin ki? Bozuldular mi? Underwater da yine CR edit ama gordugum kadariyla sacma bir edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ayrica kesin soylenmistir ama daha son bolumu izlemedigim icin ust mesajlari okumadim: Availability Notes Kill La Kill episode 13 airs 1/9/2014 in Japan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yıllar sonra izleyecek bi anime buldum lan. çok şükür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 12 Ciddi ciddi katil çıktı ahahah teoriler patladı. Gerçi şimdi de Satsuki ben emrettim filan diye geri bağladı olayı. Gerçi main plot ne olucak şimdiden kestirmesi zor. Hala Satsuki greater good için kasıyor Ragyo yu indirecek diye bekliyorum ama beklentiler pek tutmayabiliyor bu bölümde gördüğümüz gibi. Ama ara vermeleri çok kötü oldu ya, beklemek çok zor gelicek ya şimdi. BattleField Trip! Bir de elite four un Nudist Beach elemanlarından daha nudist olmaları nasıl bi çelişkidir ya :p http://24.media.tumblr.com/686189cde71e208f988b55f26d729d57/tumblr_my2eob9ELS1qilpsro1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 1080p çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar