Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nonon & inumuta çocukluğundaki konuşması çok iyiydi, böyle aşırı şekerli tatlı kawaiiliğinde. :p bir de şurada yarıldım ben lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ahahahaa su son gifteki tripler cok iyiydi. Sardim sardim guldum ashfahfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bu bolumde inanilmaz malzeme cikti goygoy icin. aksiyon anlaminda olmasa da(yani diger bolumlere nazaran) karakter gelisimi acisindan falan basariliydi. this Xenus said: NONON http://i.imgur.com/atXlOY7.jpg 10 inumuta'nin zimbirtilari satsuki'ye yaricak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 çocukluk sahnesi gene süperdi, satsuki'yi çok iyi işliyorlar. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/635/203/465.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ya sanki anime Satsuki/Ryuuko vs. ALL şeklinde gelişecekmiş gibi geliyor bana, ileri de tabii asdfsda Ne bileyim Satsuki aslında böyle pislik düzeni sömürerek onu yıkmaya çalışan bir tip çıkacak falan ya da karakter beni büyüledi ondan öyle düşünüyorum asdfasdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yollar kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 10 inumutanin tripler sfjdlksg satsuki direk dunyayi cokertsene akillim cekti zaten basinda, ne amacladigi belli yeni karakter niaya cok benziyor, birileri olecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Darklight1903 said: bu bolumde inanilmaz malzeme cikti goygoy icin. aksiyon anlaminda olmasa da(yani diger bolumlere nazaran) karakter gelisimi acisindan Karakter gelişimi filan yoktu abi ya, vasattı o açıdan. Tam tersine, geliştirdikleri karakterleri baltaladılar direkt. Inumuta yı zaten tanıtıp geliştirir gibi yapıp daha yarım bölüm geçmeden direkt harcadılar. Jakuzure yi de görücez diye sevindirirken o kadar oturmuş karakterini çatır çatır baltaladılar. Sevimli ve ukala kızı aldılar sahne sonunda damarları pörtleyerek bağıran tırt villain moduna soktular. Çok yazık ettiler çoook. Önceki hali çok başarılıydı, son sahnede bütün karakterini ezdi geçti yani... Gelişen tek şey Senketsu nun rocketbutt modu oldu sdf Bi de Inumuta nın ve Jakuzure nin geçmişini gördük gerçi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 DarKRideR said: ya sanki anime Satsuki/Ryuuko vs. ALL şeklinde gelişecekmiş gibi geliyor bana, ileri de tabii asdfsda Ne bileyim Satsuki aslında böyle pislik düzeni sömürerek onu yıkmaya çalışan bir tip çıkacak falan ya da karakter beni büyüledi ondan öyle düşünüyorum asdfasdfsda teori en tepede satsuki'nin annesi var sanırım. işte satsuki onu alaşağı etmek isteyecek gibi. kaç bölümdür greater good için uğraşıyormuş izlenimi veriliyor. yani bu saatten sonra hakikaten kötü karaktermiş dedirtmezler. lelouch vi britannia'ı anlamadığınız gibi satsukiyi anlamıyorsunuz dsdsf ryuuko ona yardımcı olacak. üvey kardeşi gibi birşey çıkabilir. babası belki kiryuinlere kamui üretiyordu ama yarattığı kötülüğü görünce kaçmak istemiş, o yüzden öldürülmüş olabilir, satsuki'nin annesi tarafından. büyük ihtimal final boss satsuki'nin annesi çıkar http://www.youtube.com/watch?v=JAgsmnr9hBA bu kadının boş çıkması imkansız abi. bi de şu şarkı çok iyi kamui teori şu konmuş daha önce görmemişim ama bende farkettim http://i.imgur.com/Pw7tBPL.png bence senketsu direk ryuuko'nun babası olabilir. ölmeden önce ruhunu senketsuya aktarmış olabilir. senketsunun tek gözü bantlı, babası gibi. yani kamui üretimi için human sacrifice gerekiyor olabilir. ryuuko'nun babası da kamui üretmekten bu yüzden kaçıp nudist beach'e sığınmıştır diye düşünüyorum. scissors blade'de ryuuko'nun babasını icatı büyük ihtimal satsuki'nin annesi kamuisiyle gelip saldırdığında, kamuiyi kesmeye çalışmış ama beceremeyip kılıcı böğrüne yemiş olabilir. junketsu baya mystery daha sesini bile duymadık amma teori sıçtım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 jakuzure, satsuki ve spekülasyon karakterini baltaladılar diyorsunuz da zaten asabı bozulmaya meyilli olduğunu evvelden beri gösteriyordu, tuvalette kıstırdığında, mako kulüp başkanıyken vs. satsuki'nin kendisi bile zaten serinkanlılığını kaybediyor ryuko çıkıp haxor edit işler yapmaya başladığında. ben olsam benim de sinirim bozulur yani neo gibi uçmaya kaçmaya başlayınca dağdan şehre inmiş bir zıpçıktı. :p çocukluğunda gösterdiler zaten nonon satsuki ile eşit arkadaş takılmak istiyor ama satsuki GİRİFÜSÜ modunda ehu. karakter baltalanmasından ziyade aslında ikinci bir boyutu daha göründü. serinin birinci yarısı bitmeye yakın, bu yeni karakter de o geçişin başlangıcı olacak herhalde. çok abuk sabuk bir şamayalan twist olmaz umarım psg gibi. satsuki herhalde test ediyor ryuko'yu diyorum ben, üçüncü bölümde "burası benim krallığım, hadi devir bakalım nasıl yapıyorsun" deyip sınamaya başladı. gerçekten güçlü olduğunu görürse yanına katmaya çalışacak. yalnız senketsu'nun bu bölümde "mako senin frenin ha" diye sorması düşündürmedi değil beni. paranoya da olabilir, "kılıçlar melekleri de kesebiliyor mu acaba" gibi bir soru da olabilir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 nonon abi asabı bozulsunda tamamda damarlar fışkıracak kadar çıldırması hiç olmamış bence de. nonon-satsuki geçmişi çok iyiydi, ikililerken satsuki-chan demesi falan. alaycı, vurdumduymaz bir hali vardı. milletle o kadar alay etmesinden sonra kendiside zorlamasına sinirlenecek tabi ama 10 bölümdür biriken sevimliliği 2 dkda silmesinler. karakterin seyirci gözünde görünüşü değişti bir anda. mesela seiyuusunun da etkisiyle benim elite four'da favorimdi artık gamagoori direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bide şöyle birşey okudum 4chande var. godwin's law direk dsdfg "It's speculated that Hitler won the world war II and the life fibers are made from jews" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Beyler ben yemekten gelince çok yedigim içim sızmışım daha izlemedim, iniyo şu an, güzel miydi söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ShadowFury said: Karakter gelişimi filan yoktu abi ya, vasattı o açıdan. Tam tersine, geliştirdikleri karakterleri baltaladılar direkt. Inumuta yı zaten tanıtıp geliştirir gibi yapıp daha yarım bölüm geçmeden direkt harcadılar. Jakuzure yi de görücez diye sevindirirken o kadar oturmuş karakterini çatır çatır baltaladılar. Sevimli ve ukala kızı aldılar sahne sonunda damarları pörtleyerek bağıran tırt villain moduna soktular. Çok yazık ettiler çoook. Önceki hali çok başarılıydı, son sahnede bütün karakterini ezdi geçti yani... Gelişen tek şey Senketsu nun rocketbutt modu oldu sdf Bi de Inumuta nın ve Jakuzure nin geçmişini gördük gerçi ^^ 10 abi sacmalama nonon'un ne mal oldugu ekrana ilk ciktigi andan beri belliydi. http://www.dormstormer.com/wp-content/uploads/2013/06/men-in-black-1.gif karakter gelisimi de satsuki'ye oynaniyor iste. elite four'u support dusun, 1 man show aslinda olay. satsuki'yi gelistiriyorlar. Xenus said: nonon 10 bölümdür biriken sevimliliği 2 dkda silmesinler. 10 dedigim gibi aralarinda ne cikacagi en bariz buydu. hatta ben bunun girdigi tribe gamagoori'nin girmemesine sasirdim. sevim olsa olsa kadin ismi olur bunun yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Nonon'un arıza olduğu belliydi ya, cute act'i ne zaman bırakcak diye bekliyodum ben. O değil de ben aslında asıl villain'ın Satsuki'nin annesi olduğu, life fiber'da tekel olmak için nudist beach'i kurduğu, Satsuki'nin ve Ryuuko'nun babalarının da nudist beach tarafından öldürülüp kamui'ye dönüştüğü şeklinde bi twist bekliyorum ben. Ya da ne bileyim, tüm life fiber'ları sonsuza dek yokedip babasının intikamını almak için Satsuki de kurmuş olabilir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yoka rtık ılk karesinde beri belliydi ifadesinden o kızın piskopat olduğu. bölmde cogzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Gayet güzel bölüm. Nonon'un psycho oldugu belliydi, oralara öyle tatlı olarak gelinmiyor, üstündeki kafatası motifleri de mi tip offlamadı yigitler, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 psycho olsun ona itirazım yok ta karakterini bozmasınlar, kawaii psycho olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 o öyle kalır merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi yanlışlıkla spoiilerları açıyorum fln.. görmemek için zor tutyorum kendimi.. off akşam evde işim var ya izlemek de istiyorum :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bu adamı no-star tribününe yollayın, hala izlememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kawaiiii ja naiiiiiiiiiiiii sayko daaa degil abi tatli falan. degil yani fjkldsjfkldsjfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sanirim agzini buke buke "nyann nyann, vyiik vyiik" konusma olayi bir tek bana -kawaii- gelmiyormus. Kasim gozum seyiriyor seslerini duyunca. Neyse ki steins;gate deki feyris-chan kadar kanima dokunmadi, nispeten tahammul edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 evet abi ben de nefret ediyorum o tripten. - signature kelimelerden - kawaii tipten - bi' de nonon tarzi sesten fjdskfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1452558_10153544599260244_1368463259_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar