aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 azizi hala baskan sectiriyosunuz, oturun onun hesabini yapin once.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Fener'in hali zaten daha kötü, neyle dalga geçiyorlar anlamadım. Aziz gene başkan seçilecek kanser devam edecek dfssdf...
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1236634_222146371288431_636049442_n.jpg
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 aquila said: azizi hala baskan sectiriyosunuz, oturun onun hesabini yapin once. ne yapayım,aziz'i mi vurayım ? oy veren kodamanları gidip tehdit mi edeyim,ben mi seçiyorum başkanı haftadan haftaya maç olursa gider izlerim gerisiyle işim olmaz.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 e ben napim, drogba yerine oyuna mi girim?
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 maçla,skorla alay ediliyor zaten taraftarla değil ki
Harir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Galatasaray aha yenecek galiba derken maç bu hale nasıl geldi lan sdfs. Şu seviyede takımın oyuncularının golden sonra küsmesi şaka gibi ya ahaha.İlk golü yediler araya devre girdi gazladı terim de 2.golden sonra maça yarım saat kala küsersen atarlar 6 tane.İyi oldu öğrenmişlerdir küsmemeyi.
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 zaten bi bizde var böyle şeyler. elin gavuruna kaç gol atarsan at belli bir disiplinden kopmuyor. koskaca sneijder'Li drogba'lı galatasaray dedik 2 gol yiyince maçı bıraktılar. halı saha maçı gibiydi rezillik
scorch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Maçtan sonra ft nin tek söylediği şey önemliydi futbolcular sahada onuru ile mücadele etmeli gibi bişey dedi. O da çok dellenmiş belli futbolcuların 2-0 dan sonra of bitse de gitsek moduna girmelerine Ama hakikaten ayıp lan kafa kafaya tokuşan defansmı dersin köşe vuruşunda izleyen takım mı dersin Resmen maçı bitirmişlerdi kafalarında.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 şu mağlubiyetin asıl sorumlusu Terim'in kendisidir. Şu ana kadar hiç bir resmi maçta yan yana oynamamış iki adamı defansın göbeğine koyup, üzerine de maç eksikliği olan Riera'yı da yanlarına koyarsan olacağı bu. Takımda yıldız oyuncu çok ama hiç biri oyuna girmiyor. Top gelince iş yapma peşindeler. Bireysel hatalardan 2-0 oldu takım bitti. Karşındaki Real Madrid maçtan kopma lüksün olamaz. 90+2 maç 1-6 adamlar hala pres hala gol peşinde. Baya ders olmuştur takım için.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Red said: zaten bi bizde var böyle şeyler. elin gavuruna kaç gol atarsan at belli bir disiplinden kopmuyor. koskaca sneijder'Li drogba'lı galatasaray dedik 2 gol yiyince maçı bıraktılar. halı saha maçı gibiydi rezillik Sahada ikinci golde 10 yabancı GS li vardı. Bizde böyle demek garip olmus
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 yabancıda oynasa bizde kültür gibi bişi o ya. gelen alışıyordur. terim'in hatası riera falan değildi. riera gayet iyi oynadı. hakan balta olsa daha kötü olurdu. riera 3 senedir bu takımda. dany'de 2 senedir. sonuçta yeni transfer değiller. birbirlerini tanımayan adamlar geyiğine inanmıyorum ben. chejdu'da dany ile emirates cupta oynadı 3 maç. bu adamlar antremana çıkıyor sonuçta. ayrıca dany ilk yarım saat mükemmel top oynadı. zaten takım da çok iyiydi. problem kesinlikle gol atamıyor oluşumuz. bakıyorsun antalya maçına. yine ilk yarım saat direkten dönen toplar vs derken saçma bi gol yiyoruz takım küsüyor. hucum oyuncuları,özellikle burak resmen maçı satarcasına oynuyor. terim'in hatası burak'ı bu haliyle inatla oynatması. aynı hamit'teki ısrarı gibi. aga oynatma işte adam belliki sıkıntılı. herif gol atamıyor. boş kaleye bile atamayacak seviyede. ligde kontenjan sıkıntısı var. gidip emre çolak'ı oynatıyorsun maçlarda. real karşısına engin ile çıkıyorsun. brumalar amrabatlar şampiyonlar liginde oynamicaksa niye aldınız.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 İlklerin takımı Galatasaray. SL'de kendi sahasında 6 yiyen ilk turk takımı. Zaaaa
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Balon feci patladı.Zaten lig başladığından beri kötü gidiyordu GS.Madrid dün baya kötüydü ama bu sefer 3-0 ın rövanşına çıkmayıp Terim'in kankası Mourinho da olmayınca sonuç çokta şaşırtıcı değil.Hala Kopenhagdan 6 puan hedefleyenler var mı acaba:)
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 self ZAAAAAA nasıl caktılar lan 6 tane ayıp denen bi sey var.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Aynen bir gs'li olarak 6 tane yendiğini duyunca istemsiz olarak "zaaa" dedim xD
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 gs nin büyük taraftarının kaliteside kadrosu gibi balon olduğu çıktı.kalabalık ama kuru kalabalık.yenilirsek boşaltıoruz beyler.
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Of 6 yedikten sonra sikeci kuslar diye aglamak... Tabi "6" yiyince anilar depresti. Hata cok net: transferler. Drogba nin sakatlik ciddi degilse direk kizaga cekilmesi lazim burak'in. Ciddiyse zaten ggnormk.
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://i.capsspot.com/s/17/8/636357.jpg hahasdafagaha
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BUbKvG9IAAA7GD5.jpg resim pek hoş olmamış
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Theridone said: Zegna said: bu ne lan ahaha http://i.imgur.com/gfybK2z.jpg AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Abi Ahahahshdszsxcvleminckx
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ABİ BURDA İŞİM YOK DA CAPSLER İÇİN GİRDİM EFSANEYMİŞ DFGKFSDSDKSDASD
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 S-H said: aquila said: azizi hala baskan sectiriyosunuz, oturun onun hesabini yapin once. ne yapayım,aziz'i mi vurayım ? oy veren kodamanları gidip tehdit mi edeyim,ben mi seçiyorum başkanı haftadan haftaya maç olursa gider izlerim gerisiyle işim olmaz. E biz oyuncuları teknik kadroyu mu dövek yenildik diye
Öne çıkan mesajlar