Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 aynen melo baya iyi oynadı.hatasında da arkasından gelen dany vardı. sneijder ve selcuk'un yapması gerekenleri üstleniyor.üstüne defansif yükte adamın üstünde daha napsın hatta 2 tane de gol pozisyonu var adamın. utanmasa tek başına maçı alacaktı. sneijder sarp gibi real defansı arasında saklandı resmen. top almaya korkuyor herifler. selcuk ise burak kankası küs diye küs.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 @red bayağı bir utanmış demek ki
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 real evinde rahat oynar biz de sağlı sollu tokatlarız
interperez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ya ahahahhaaa http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=24726136
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 KuddusiMavra said: Esnaf said: yok şike yok 8-0 gibi saçma bahaneler üretmeye gerek yok.acımadılar hoplattılar tek açıklaması bu :) saçma transfer politikamız sonunda patladı.bence bu yenilgi bizim için çok çok iyi oldu yoksa bizimkiler kolay kolay akıllanmayacaktı 2 sezondur büyük balı var cimbomun ve fatihin. beşiktaş yeniden yapılandı.fener 3 temmuz süreci ile uğraştı.2 sene önce takımın 4 direk oynayan oyuncusunu kaybetti.geçen sene en kritik zamanda alex gitti. bu ortamda 2 sene önce son anda şampiyon oldu.geçen senede yine son 1-2 haftada şampiyon oldu. bu hem fatihi ve hem cimbom yönetimini şımarttı. bu sene beşiktaşın hocası da,yerlileri de iyi.avrupada yok. fenerde aynı şekilde 2 sene avrupada yok.ersun yanala bu nefes de aldırdı,aldıracak,istediği oyunu oynatacak.konsantrasyon tamamen lige. bu sene fatih ve cimbom için çok kötü geçecek. 2 sezondur balı yok.ilk yıl gayette çok iyi oynarak şampiyon olduk. asıl iş geçen yıl koptu.geçen yıl drogba gelene kadar hiç iyi top oynamıyorduk zaten çok düşük puanla lider kapamıştık ilk yarıyı.drogba alındıktan sonra adam resmen bizi tek başına şampiyon yaptı.ancak biz taraftarlar ve yönetim o kadar şımardı ki asıl yapılması gereken transferleri yapılmadı.hatta üzerine bile gidilmedi.birde üstüne ft nin egosununda yardımıyla yerli oyuncuları poposu iyice kalktı ve sonuç ortada balonumuz elbet patlayacaktı ve nihayet patladı iyide oldu bence.biraz kendimize geliriz.
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ali saminin dediği gibi e ağınım tüm suç galatasaray'ın mı? bu diziliş daha önce hiç bir maça çıkmış mı? defansdaki anlasmazlıkları görmediniz mi? bu ülkede futbol kolay kolay gelişmez.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bonjo said: taraftar dalga geçsin ben de geçiyorum da şu eziklik ya.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 neyse,galatasaraylı dostlarım,sevineceğiniz bir haber. galatasaray real madrid'i elinden kaçırmış... http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24731769.asp
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 CthuLhu said: Bonjo said: taraftar dalga geçsin ben de geçiyorum da şu eziklik ya. fake hesapmış aga adamın günahına girmişiz
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 kimse yerli oyuncu demesin, yerli oyuncunun kalitesi ortada. ronaldo, bale görünce ne yapacağını şaşırıyorlar. alper potuk mu kurtaracak tı? alper potuk 7m euro eder mi? la bırakın gidin allanısen
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 meireles fake hesaptır muhtemelen
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Esh said: O diil de bu be lan ahahsdcvleminckx AHAHAHAHAHAHA
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bonjo said: CthuLhu said: Bonjo said: taraftar dalga geçsin ben de geçiyorum da şu eziklik ya. fake hesapmış aga adamın günahına girmişiz ha olur o zaman vursun herkes iyi oldu bizim şimarıklara.
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ntvmsnbcde bakıcaktım gs haberine şunu gördüm : Kral FM'de Gezegen Mehmet'e konuk olan AB Bakanı Egemen Bağış, demokratikleşme paketi için bu ifadeleri kullandı. Gündemim değişti
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Esnaf'a katılıyorum, aynen dediği gibi. FT bir de yerli beğenmiyor. Hakikaten beğenmiyor veya uğraşmıyor. İlla yıldız olacak bilmem ne olacak. Bunu yaparken de belli adamlara takıyor. Diyorum ya şu Hamit içib uğraştığı kadar başka adamlar için uğraşsaydı 10 numara takım kurardı ama yok, FT gerçekten transferi beceremiyor. Bu yüzden takımlarda herşeyin bir adamın kontrolünde olmaması, bu işi bilen (ama futbolcu eskisi değil) bir adamın da aktif olması ne kadar önemli görüyoruz BJK'de.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 kısa özet tvden alıntı http://www.youtube.com/watch?v=B6dhZrZHsd8
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 üzülmeyin la , chelsea den içeride 5 yedikten sonra yükselişe geçip uefayı almıştı o sene gs , belli mi olur akjdaw
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 "Tatar Ramazan" said: kısa özet tvden alıntı http://www.youtube.com/watch?v=B6dhZrZHsd8 VERİLMİŞTİ sdfdgds
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 pepe bozdu işi riera gelir o itin hakkından
Öne çıkan mesajlar