Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Galatasaray-Real Madrid 17.09.2013 21:45 Star Tv

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bliksem said:

KuddusiMavra said:

bu geceden galatasaraylılar haftasonu beşiktaşı düşünsünler.
lan bizim rekoru kırmasın şimdi bu beşiktaş galatasaray karşısında?!?!

yok abi biz 6 7 atamayız
bizde almeida var. atacagı varsa bile atmaz.

bizde ümit özat bile gol attı aga ne almeidası
Mesaj tarihi:
Ya hakettigimiz bu degildi, skorla morallerin bozulmamasi lazim ama imkansiz :(

2-0'da bile gol pozisyonlarina girip kacirdik, 3'te koptu mac sonraki gollerde seyrediyordu takim zaten.
Mesaj tarihi:
Haklılar abi adamlar, metro filan rezil anca gidiyosun eve Arena'dan saat 12 olmuş sfs...

Yani 6 yemezdik belki de bu sene çok kötüyüz diyordum taa en başından beri, işte herşey Real maçında farklı olur la olmuyor. Kötüysen kötüsün bunun başka açıklaması yok yani. Defansın ilk defa R.Madrid maçında oynuyor, hepsi de birbirinden kötüydü, orta sahan yok gibi birşey, Selçuk, Engin, Melo 3'ü bir arada oynayınca ne basabilen ne dinamik bir orta sahan oluyor.

Tek hamlelik orta sahası var GS'nin, tak diye oyundan düşüyor zaten. Dinamik oyuncular, topla gidebilen, basan adamlar yok GS'de. Lüks adamlar var, Sneijder lüks dedik, herkes kızdı ama bunu halledecektin yazın. Gidip alacaktın İnler, Potuk gibi bir adam orta sahanı güçlendirecektin, Melo'ya takılı kalınca olmuyor işte, ki gene son haftalarda GS'nin en iyi oyuncusuydu.

Drogba reyizlerle futbol yürümüyor artık, GS yaş olarakta fizik olarakta ölmüş durumda, yanda duran Hamitlerin, Aydınların, Yektalarında bir farkı yok hani, diğer tarafta bakıyorsun aç, deli gibi koşturan bir takım var. Falan filan 1845190851 defa yazdım zaten de, kimse bana ne bu futbol anlayışını, ne bu seneki kadro mühendisliğini, takım kuruluşunu vs anlatmasın...
Mesaj tarihi:
tinu said:

5 de yıyebilirsin 6 da ama maçın bitmesine 15 dakika varken takımını bırakıp gidiyorsan, sen taraftar filan değil, iyi gün dostu seyircisin.

yazık.. hala 8-0 lık liverpool maçıyla dalga geçenlere beter olun demem gerekir, ama o son 15 dk takımı bırakıp gittiler ya bundan sonra ne desem boş. ayıptır.

ben bunu uzun zamandır düşünüyordum, ama ilk dillendiren sen oldun abi. Orada taraftar değil, seyirci var.
Mesaj tarihi:
pontipati said:

tinu said:

5 de yıyebilirsin 6 da ama maçın bitmesine 15 dakika varken takımını bırakıp gidiyorsan, sen taraftar filan değil, iyi gün dostu seyircisin.

yazık.. hala 8-0 lık liverpool maçıyla dalga geçenlere beter olun demem gerekir, ama o son 15 dk takımı bırakıp gittiler ya bundan sonra ne desem boş. ayıptır.

+1 ya o ayaklananlar ft geldikten sonra yeniden gsli olanlar

Söylenecek başka söz yok, 2000 jenerasyonu. 3 maç üst üste kaybetsinler 5k kişiye oynarlar
Mesaj tarihi:
pontipati said:

tinu said:

+1 ya o ayaklananlar ft geldikten sonra yeniden gsli olanlar

çok net kalkarım ya hausdfhua
takımın hiçbir şekilde şansı yoksa çıkarım yani. hayır bi de ruhsuz oynuyor pezolar, kendileri maçı bıraktılar 2-0'dan sonra, taraftar mı bırakmıcak...
Mesaj tarihi:
ulan yazdık yukarda. galatasaray 5-0 önde bile olsa tribün boşalması oluyor arena'da. kaldı ki kusura bakmayın 5-0 yenikken bende olsam çıkarım. sahada futbolcular maçı bırakmışken ben mi bırakmicam ?

bunun iyi gün taraftarlığı ile alakası nedir. orda saldır gs desen nolacak yani.
Mesaj tarihi:
reampage said:

abi 4 hafta öncesine kadar GS ligin en iyi takımıyıdı lan biraz insaflı olun.

4 hafta dediğin lig başlamadan önceydi. Lig başlamadan önce nereden bileceksin zaten, GS 2 aydır ne top oynuyor bir açıklayıverin...
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Haklılar abi adamlar, metro filan rezil anca gidiyosun eve Arena'dan saat 12 olmuş sfs...

Yani 6 yemezdik belki de bu sene çok kötüyüz diyordum taa en başından beri, işte herşey Real maçında farklı olur la olmuyor. Kötüysen kötüsün bunun başka açıklaması yok yani. Defansın ilk defa R.Madrid maçında oynuyor, hepsi de birbirinden kötüydü, orta sahan yok gibi birşey, Selçuk, Engin, Melo 3'ü bir arada oynayınca ne basabilen ne dinamik bir orta sahan oluyor.

Tek hamlelik orta sahası var GS'nin, tak diye oyundan düşüyor zaten. Dinamik oyuncular, topla gidebilen, basan adamlar yok GS'de. Lüks adamlar var, Sneijder lüks dedik, herkes kızdı ama bunu halledecektin yazın. Gidip alacaktın İnler, Potuk gibi bir adam orta sahanı güçlendirecektin, Melo'ya takılı kalınca olmuyor işte, ki gene son haftalarda GS'nin en iyi oyuncusuydu.

Drogba reyizlerle futbol yürümüyor artık, GS yaş olarakta fizik olarakta ölmüş durumda, yanda duran Hamitlerin, Aydınların, Yektalarında bir farkı yok hani, diğer tarafta bakıyorsun aç, deli gibi koşturan bir takım var. Falan filan 1845190851 defa yazdım zaten de, kimse bana ne bu futbol anlayışını, ne bu seneki kadro mühendisliğini, takım kuruluşunu vs anlatmasın...

bir önceki yorumun da 10 numara....senin gibi cimbomluyu başımın üzerinde gezdiririm.helal gözüm.
Mesaj tarihi:
meloya da yazık garibim ya

yanında selçuk var sneijder var takımın tüm defansını toplayan herif bu, adamın ciğeri yırtılıyor sonra 2 hata yapınca tepki görüyor. öte yandan selçuk geri pas verirken sneijder yana pas verirken bi bu adam kalkıp dikine top atıyor risk alıp. resmen gol atma amaçlı atak başlatan bi melo var o kadar.

şu adamı almayalım diyen futbol fakirleri utansın. terim de o kadar egoist şu kadar megaloman ama burak beyin kaprisine göz yumuyor sonuçlarına katlansın.
  • Yeni Oluştur...