alperozg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Resmen et değil lezzet pişiriyor. Bursa'da oturuyorum İstanbul'a sırf bunun için gidip gelebilirim. Eğer et yemek istiyorum diyorsanız mekan burası. Burgeri efsanedir. Şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta kendi çektiğim bir kaç resmi de ekliyorum. Kendi anguslarını yetiştiriyorlar, adres ve fiyatlar kendi sitesinde var.Virginia Angus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 eminönünde var bura çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 gidip yiyim bari canım cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 keşke çiğ bırakmasalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Hemen bugün deniyorum, fiyatları baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bende geliyim beraber yiyelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Az pişmiş olan Lokum diye geçiyor. Etin yerine göre pişme durumunu ayarlıyorlar mesela Flank denilen kısım çok pişerel geliyor T-bone da orta pişmişin üzerinde. Ama o Lokum dediğim az ppişmiş olan içlerinde en güzeli inanılmaz birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Bizimkileri alıp gelirim çoluk çocuk, saati bildiririm öm den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Daha önce burgerlerinden de yedim burasının. Geçen hafta arkadaşımla gittiğimizde hangisinden yiyeceğimizi seçemeyince şef bana bırakın dedi ve bu gördüğünüz etleri sırayla getirdi, bir an korkmadık değil bütün angusu yedircek bize diye, 2 kişi bi oturuşta yemiş bulunduk fotoğraftakileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 hesap kaç çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Hesapla ilgili de bir iki bilgi versenize.Çok değil az değil yazmayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 http://www.angusciftligi.com/menu.html menü var zaten sitesinde üstteki başka biyer http://www.virginiaangus.com.tr/ aha burada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Ne güzelmiş fiyatlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 küçük ve yükseğe benziyor hamburgeri, pek sarmıyo beni o tür ya. Yaygan seviyorum ben numnumdaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 kücük ve yüksek evet, burger house da böyle. abi zaten etin gramajna bakınca anlıyorsun aslında ufak olmadığını. yeme keyfi olarak bakıyorsan başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 keyif alamıyorum :D tutup ısıramıyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ya ısırılıyo da kasıyo doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Yan yatırıp yiyecen böylesini. Ben böyle kuru ve yüksek hamburgeri daha çko seviyorum, Dükkan Burger kafası yani. Burger House falan bana göre değil mesela ama bu tam benim sevdiğim tarz gibi duruyo ya, hatta Dükkan gibi yan yatırıp pişirmişler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 vay babayun kemüğüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Beynime yazdım gidersem uğramaya çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Güzel gibi ben de not aldım gitmeye çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Bence kurbanda bi angusa girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Burger house fln hikaye. Hatta en son taksimde shake and stack mi öyle bir yer açılmış çok unluymus fln gittik 2 dandik hamburger 2 içecek 1 patatese 50 tl verdik içim gitti. Virginia angus a gider mis gibi karemelize soğanlı burgerimi yerim ohh misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Shake and stack e girmeden kapısının önünde internetten araştırmıştım, gidipte memnun olan kimseye rastlamadım :D Fat burgere gittim, fena değil güzeldi ama pahalıydı ya. Gevurların köşe başı tinerci hamburgerci ve noodle mekanlarını getirip burada seçkin biryermiş gibi itelemelerini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 samaella said: Bence kurbanda bi angusa girelim Ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar