alperozg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Resmen et değil lezzet pişiriyor. Bursa'da oturuyorum İstanbul'a sırf bunun için gidip gelebilirim. Eğer et yemek istiyorum diyorsanız mekan burası. Burgeri efsanedir. Şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta kendi çektiğim bir kaç resmi de ekliyorum. Kendi anguslarını yetiştiriyorlar, adres ve fiyatlar kendi sitesinde var.Virginia Angus
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 eminönünde var bura çok iyi gerçekten.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Hemen bugün deniyorum, fiyatları baya iyi.
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Az pişmiş olan Lokum diye geçiyor. Etin yerine göre pişme durumunu ayarlıyorlar mesela Flank denilen kısım çok pişerel geliyor T-bone da orta pişmişin üzerinde. Ama o Lokum dediğim az ppişmiş olan içlerinde en güzeli inanılmaz birşey.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Bizimkileri alıp gelirim çoluk çocuk, saati bildiririm öm den.
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Daha önce burgerlerinden de yedim burasının. Geçen hafta arkadaşımla gittiğimizde hangisinden yiyeceğimizi seçemeyince şef bana bırakın dedi ve bu gördüğünüz etleri sırayla getirdi, bir an korkmadık değil bütün angusu yedircek bize diye, 2 kişi bi oturuşta yemiş bulunduk fotoğraftakileri :)
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Hesapla ilgili de bir iki bilgi versenize.Çok değil az değil yazmayın ama.
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 http://www.angusciftligi.com/menu.html menü var zaten sitesinde üstteki başka biyer http://www.virginiaangus.com.tr/ aha burada var
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 küçük ve yükseğe benziyor hamburgeri, pek sarmıyo beni o tür ya. Yaygan seviyorum ben numnumdaki gibi.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 kücük ve yüksek evet, burger house da böyle. abi zaten etin gramajna bakınca anlıyorsun aslında ufak olmadığını. yeme keyfi olarak bakıyorsan başka tabi.
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 keyif alamıyorum :D tutup ısıramıyon ki
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ya ısırılıyo da kasıyo doğru :D
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Yan yatırıp yiyecen böylesini. Ben böyle kuru ve yüksek hamburgeri daha çko seviyorum, Dükkan Burger kafası yani. Burger House falan bana göre değil mesela ama bu tam benim sevdiğim tarz gibi duruyo ya, hatta Dükkan gibi yan yatırıp pişirmişler falan
fenn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Beynime yazdım gidersem uğramaya çalışacağım
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Güzel gibi ben de not aldım gitmeye çalışıcam
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Burger house fln hikaye. Hatta en son taksimde shake and stack mi öyle bir yer açılmış çok unluymus fln gittik 2 dandik hamburger 2 içecek 1 patatese 50 tl verdik içim gitti. Virginia angus a gider mis gibi karemelize soğanlı burgerimi yerim ohh misss
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Shake and stack e girmeden kapısının önünde internetten araştırmıştım, gidipte memnun olan kimseye rastlamadım :D Fat burgere gittim, fena değil güzeldi ama pahalıydı ya. Gevurların köşe başı tinerci hamburgerci ve noodle mekanlarını getirip burada seçkin biryermiş gibi itelemelerini sevmiyorum.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 samaella said: Bence kurbanda bi angusa girelim Ben varım
Öne çıkan mesajlar